Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İÇİMİZDE HALEN İHANETÇİLER VAR

Birkaç yıl önce idi, köşemde demiştim yine gündeme getirmek zorunda kaldım. Güneydoğu illerinde görevli olan Emniyet mensuplarını tanıyın bu bölgede görev yapanların birçoğu paralel yapı ile bağlantılı bu bölgede görevli olan birçoğu halkı vatandaşı karalayıp devlet ile halkın arasını açmakta olduğunu söylemiştim. Yine tekrar söylemek zorunda kalıyorum. Bakın şimdi güneydoğu illerinde 70 gündür sokağa çıkma yasağı ve orada resmen bir savaş var orada nerde ise her gün vatan evladımız canımız olan evlatlarımızın şehit haberleriyle ülkem adeta yıkılıyor. Anneler feryat figan ediyor. Şimdi sorarım sınır ili olmayan bir şehirde nasıl oluyor oraya kadar yabancı uyruklu Türk olmayan Kürt olmayan o terör örgüt elemanları oraya kadar gelip birde dünyanın en iyi silahları hatta geçenlerde insansız havadan izleme uçağı olan alet bulunması oraya bu mühimmatlar nasıl gelmekte oraya o insanlar nerden gelmektedir. Kara yoluyla geliniyorsa neden yollarda denetim yapılmıyor? Hava yoluyla geliniyorsa hava alanlarında denetimsizlik mi var? Şimdi yeri gelmişken sorayım bu terör örgütün mensupları yoksa havadan gece getirilip oraya gökten mi indiriliyor? Bu kişiler yıllardır da burada saklanmış ya da günlerce dağdan gelmiş insanlar olmaz zaten şuanda sur denilen ilçe çevresi surlarla kaplı bir alan oranın girişleri beli yerlerden sağlanmaktadır buna karşı nasıl bir tedbir alınmış ya da bu bölgede nasıl bir güvenlik sağlanmıştır. Güneydoğu Anadolu illerinde iç bölgelerde böylesi durumlar var iken bakın geçen yıllar bir milletvekili Tunceli ilimizde gündüz gözüyle kaçırılmıştı şimdi bunların hepsini bir yan yana getirip düşünün bunlara göz yuman bunlara müsaade edenler kimler? Gümrük kapılarından aylardır nerede ise kapalı durumda bu bölgede gelen her araçta kontrol ve denetim yapmak çok mu zor yoksa sakıncalımı hiç kimse kusura bakmasın ben derim. Eğer biz içimizde ki ihanet eden şahsiyetleri temizlemedikçe bir dışımızdaki düşmanımızdan arınmamız imkânsızlaşır. Ülkemin kalkınmasında ülkemin gelişmesini istemeyen güçler sürekli bizleri rahatsız edecekler bizlere sürekli terör örgütleri ile terörle bizleri tehdit edecekler. Ülkemin kalkınması ülkemin başarılı hamlesinde bulunması için biz tüm resmi kurumlarımızdan başlayıp tüm kademelerde ne kadar terör ve yapılandırma örgütlerine üye olan şahsiyetleri deşifre edip bunların hepsinden devletimizi kamu ve kurumlarımızı arındırmalıyız. Eğer bunların halen makam ve mevkilerde görevleri başlarında olduğunda ülkeme, vatanıma, devletime, hükümetime karşı birer düşman olarak her an kin kusacak kadar azgınlardır. Bu savaşın bitmesi için önce devletin en önemli makam ve mercisi olan yerden başlayıp bu bölgelere daha vatansever daha candan insanları görevlendirmemiz lazım. Bu bölgede artık halkın birçok şeyin gerçekliğini anlar olduğunu halkın vatana kimlerin ihanet etiğini kimlerin devlet vatan millet dediğini görmüş olmaktadır.
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2016 - Çarşamba

İÇİMİZDE HALEN İHANETÇİLER VAR

Birkaç yıl önce idi, köşemde demiştim yine gündeme getirmek zorunda kaldım.

Güneydoğu illerinde görevli olan Emniyet mensuplarını tanıyın bu bölgede görev yapanların birçoğu paralel yapı ile bağlantılı bu bölgede görevli olan birçoğu halkı vatandaşı karalayıp devlet ile halkın arasını açmakta olduğunu söylemiştim. Yine tekrar söylemek zorunda kalıyorum.

Bakın şimdi güneydoğu illerinde 70 gündür sokağa çıkma yasağı ve orada resmen bir savaş var orada nerde ise her gün vatan evladımız canımız olan evlatlarımızın şehit haberleriyle ülkem adeta yıkılıyor. Anneler feryat figan ediyor.

Şimdi sorarım sınır ili olmayan bir şehirde nasıl oluyor oraya kadar yabancı uyruklu Türk olmayan Kürt olmayan o terör örgüt elemanları oraya kadar gelip birde dünyanın en iyi silahları hatta geçenlerde insansız havadan izleme uçağı olan alet bulunması oraya bu mühimmatlar nasıl gelmekte oraya o insanlar nerden gelmektedir.

Kara yoluyla geliniyorsa neden yollarda denetim yapılmıyor? Hava yoluyla geliniyorsa hava alanlarında denetimsizlik mi var?

Şimdi yeri gelmişken sorayım bu terör örgütün mensupları yoksa havadan gece getirilip oraya gökten mi indiriliyor?

Bu kişiler yıllardır da burada saklanmış ya da günlerce dağdan gelmiş insanlar olmaz zaten şuanda sur denilen ilçe çevresi surlarla kaplı bir alan oranın girişleri beli yerlerden sağlanmaktadır buna karşı nasıl bir tedbir alınmış ya da bu bölgede nasıl bir güvenlik sağlanmıştır.

Güneydoğu Anadolu illerinde iç bölgelerde böylesi durumlar var iken bakın geçen yıllar bir milletvekili Tunceli ilimizde gündüz gözüyle kaçırılmıştı şimdi bunların hepsini bir yan yana getirip düşünün bunlara göz yuman bunlara müsaade edenler kimler?

Gümrük kapılarından aylardır nerede ise kapalı durumda bu bölgede gelen her araçta kontrol ve denetim yapmak çok mu zor yoksa sakıncalımı hiç kimse kusura bakmasın ben derim. Eğer biz içimizde ki ihanet eden şahsiyetleri temizlemedikçe bir dışımızdaki düşmanımızdan arınmamız imkânsızlaşır.

Ülkemin kalkınmasında ülkemin gelişmesini istemeyen güçler sürekli bizleri rahatsız edecekler bizlere sürekli terör örgütleri ile terörle bizleri tehdit edecekler.

Ülkemin kalkınması ülkemin başarılı hamlesinde bulunması için biz tüm resmi kurumlarımızdan başlayıp tüm kademelerde ne kadar terör ve yapılandırma örgütlerine üye olan şahsiyetleri deşifre edip bunların hepsinden devletimizi kamu ve kurumlarımızı arındırmalıyız.

Eğer bunların halen makam ve mevkilerde görevleri başlarında olduğunda ülkeme, vatanıma, devletime, hükümetime karşı birer düşman olarak her an kin kusacak kadar azgınlardır.

Bu savaşın bitmesi için önce devletin en önemli makam ve mercisi olan yerden başlayıp bu bölgelere daha vatansever daha candan insanları görevlendirmemiz lazım. Bu bölgede artık halkın birçok şeyin gerçekliğini anlar olduğunu halkın vatana kimlerin ihanet etiğini kimlerin devlet vatan millet dediğini görmüş olmaktadır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.