Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İÇERDE OLAN İHANETLERİ ARINDIRALIM

Bu son günlerde ülkemde yaşanan olaylar vatandaşımı milletimi vatanımı halkımı derinden yararlandırmaktadır. Gelişen kalkınan bir ülke konumuna gelen ülkemin bir yandan böylesi bir terör eylemleri içersin de olan ülkemiz bir yandan kalkınma içersin de başarılı bir hükümetle başarılı kalkınma hamlesi ile yoluna devam etmesi birçok düşman ülkelerini ister istemez bize karşı kışkırtma ve alevlendirme içersin de olması olası durumlardır. Bakın Güneydoğu bölgesinde yapılan eylemlerin yapılan yığınakların geçmişte görevleri başında olan ihanetçilerin böylesi eylemlerin altyapılanmasını sağladığının apaçık ortaya çıkmıştır. Bunları artık Güneydoğu illerinde yapılan eylemlerin bir sonuç vermediğini ve basına çok yansımadığından dolayı bunlara ilaveten batı illerimizde toplu katliamlar yapmakla yeltenmeleri ve bunları gerçekleştirmek için yine ülkemin zavallı biçare insanlarını kullanıp böylesi eylemleri gerçekleştirmektedirler. Geçenlerde İstanbul istiklal caddesi ülkemizin en işlek ve dünya turizm merkezlerinden bir yer olan caddede yapılan bir patlama ile bir iki ülke kendi vatandaşlarını ülkemize gitmemelerini dile getirmesi ile resmen ülkemize gelinen turist sayısında büyük bir düşüş yaşanmış oldu. Günün her saatinde kalabalık olan ve orada bulunan iş mekânların içi nerde ise hınca hınç dolu olan müşterilerin orada iş yapan iş yerlerin ülkemize ekonomimize olan katkısının güzelliğiyle gelişen hayat dolu güven olan bir ülke konumu olan ülkemizin. Bir cahil insanın yapmış olduğu eylemle kendini yok etmesiyle ülkeme vermiş olduğu tahribatın hesabını bilemeyecek kadar cahil olmaları apaçık ortadadır. Bu sadece İstanbul için değil tüm gözde iller olan turizm merkezi olan illerde böylesi eylemlerin devam etmesi ve böylesi eylemlere kendi kendini kullandıran. Bu cahil bilgisiz kendini yok edecek kadar hayatından bezmiş olan insanların böylesi eylemlerde kendini kullanan güçlere sadece kendi kendilerini piyon etmekten öte bir şey olmadığı apaçık ortadadır. Ülkemize ihanet eden tüm görev başındaki siz memur ve eylem için kendi ülkenizin hükümetine düşman olan personeller sizler madem ki ülkeme hükümetime vatanıma ihanet içersin de iseniz neden devletimin maaşına devletimin kurumlarında görevlerdesiniz. Gidin o zaman kendinizi eylem ve ihanetçilerimizin ülkelerinde görevlerinizi icra ediniz. Sizler devletimi vatanımı milletimi yok etmekle kendilerinizi de ülkemin vatandaşlarımın vermiş oldukları vergilerle kendilerinizi geçinmenizi sağlamayı bırakınız. Sizleri devlet içersin de barındıran sizlere halen devletimin komu ve kurumlarında görev verdiren zihniyetlerinde sizleri bir an önce deşifre edip sizlerden arındırmalar yapmasını sağlamasını yapılanmasını sağlamakla bu eylemlerin başaracağını bilmeleri gerekmektedir. Bu içerdeki ihanetçilerin bire an önce arınmasını sağlamalıyız.
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2016 - Cuma

İÇERDE OLAN İHANETLERİ ARINDIRALIM

Bu son günlerde ülkemde yaşanan olaylar vatandaşımı milletimi vatanımı halkımı derinden yararlandırmaktadır.

Gelişen kalkınan bir ülke konumuna gelen ülkemin bir yandan böylesi bir terör eylemleri içersin de olan ülkemiz bir yandan kalkınma içersin de başarılı bir hükümetle başarılı kalkınma hamlesi ile yoluna devam etmesi birçok düşman ülkelerini ister istemez bize karşı kışkırtma ve alevlendirme içersin de olması olası durumlardır.

Bakın Güneydoğu bölgesinde yapılan eylemlerin yapılan yığınakların geçmişte görevleri başında olan ihanetçilerin böylesi eylemlerin altyapılanmasını sağladığının apaçık ortaya çıkmıştır.

Bunları artık Güneydoğu illerinde yapılan eylemlerin bir sonuç vermediğini ve basına çok yansımadığından dolayı bunlara ilaveten batı illerimizde toplu katliamlar yapmakla yeltenmeleri ve bunları gerçekleştirmek için yine ülkemin zavallı biçare insanlarını kullanıp böylesi eylemleri gerçekleştirmektedirler.

Geçenlerde İstanbul istiklal caddesi ülkemizin en işlek ve dünya turizm merkezlerinden bir yer olan caddede yapılan bir patlama ile bir iki ülke kendi vatandaşlarını ülkemize gitmemelerini dile getirmesi ile resmen ülkemize gelinen turist sayısında büyük bir düşüş yaşanmış oldu.

Günün her saatinde kalabalık olan ve orada bulunan iş mekânların içi nerde ise hınca hınç dolu olan müşterilerin orada iş yapan iş yerlerin ülkemize ekonomimize olan katkısının güzelliğiyle gelişen hayat dolu güven olan bir ülke konumu olan ülkemizin.

Bir cahil insanın yapmış olduğu eylemle kendini yok etmesiyle ülkeme vermiş olduğu tahribatın hesabını bilemeyecek kadar cahil olmaları apaçık ortadadır.

Bu sadece İstanbul için değil tüm gözde iller olan turizm merkezi olan illerde böylesi eylemlerin devam etmesi ve böylesi eylemlere kendi kendini kullandıran.

Bu cahil bilgisiz kendini yok edecek kadar hayatından bezmiş olan insanların böylesi eylemlerde kendini kullanan güçlere sadece kendi kendilerini piyon etmekten öte bir şey olmadığı apaçık ortadadır.

Ülkemize ihanet eden tüm görev başındaki siz memur ve eylem için kendi ülkenizin hükümetine düşman olan personeller sizler madem ki ülkeme hükümetime vatanıma ihanet içersin de iseniz neden devletimin maaşına devletimin kurumlarında görevlerdesiniz.

Gidin o zaman kendinizi eylem ve ihanetçilerimizin ülkelerinde görevlerinizi icra ediniz.

Sizler devletimi vatanımı milletimi yok etmekle kendilerinizi de ülkemin vatandaşlarımın vermiş oldukları vergilerle kendilerinizi geçinmenizi sağlamayı bırakınız.

Sizleri devlet içersin de barındıran sizlere halen devletimin komu ve kurumlarında görev verdiren zihniyetlerinde sizleri bir an önce deşifre edip sizlerden arındırmalar yapmasını sağlamasını yapılanmasını sağlamakla bu eylemlerin başaracağını bilmeleri gerekmektedir.

Bu içerdeki ihanetçilerin bire an önce arınmasını sağlamalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.