Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

HİZMET YERİNE EZİYETE DEVAM

Şanlıurfa belediyesi halkına vatandaşına hizmet yerine eziyet yapmaya devam etmektedir. İlimin içersinde toplu taşıma ve ulaşım tamamen felç olmuş olarak devam etmektedir. Tarih 19.11.2021 saat 15.35’e haşimiye meydanında durakta toplu taşıma aracı bekledim konu olan saatte bir araç geldi tıka basa doldu. Ondan sonra tam 35 dakika sonra bir araç geldi zaten tıka basa dolu idi durmadı. Üçüncü bir araç tam ilk dakikadan sonra ki süre aralığına baktım tam 48 dakika geçmiş böylece orada halk perişan ve gelen araçlar tıka basa olmasıyla resmen halka hizmetten çok eziyet vermekle yükümlü bir hal sergilendiğini gördüm. Bu araçların normalde aralık süreleri sanırım beş dakika beklide daha sık aralıklarla kalkıyorlar Haşimiye meydanına neden bu denli gecikiyor? İşte işin en güzel sorusu il içindeki trafik akışını sağlayamasan olacağı bu tabi ki. İlimde trafik ekipleri var biliyorum onların çalışması bile beni memnun etmediği gibi emniyet trafiğini çok sorgulamaya gerek yok belediyenin de zabıta trafik amirliği ve emniyet kadar trafik kurallarında söz sahibi kişilerdir. Gerektiğinde cezai işlem yapma salahiyeti var olduğunu biliyorum. İlimde trafik kuralının yapılandıramayan bir yönetim idarecilik ve hizmet beklemekte doğru değildir. İlimde toplu taşıma biriminde sanırım sayısını bile sayamayacak kadar çok idareci yönetim ve müdür var olduğunu biliyorum. Bu müdürlerin ne işe yaradığını bilen varmı? Yok çünkü müdür rütbesi sadece maaşlarına katkı olsun diye müdürlük verilmişler sanırım. İllerde belediyede odacılara müdürlük verilirse şaşırmayın.  Böylesi bir hizmet anlayışı ile görev yapan o ulaşım sorumluları gidin bakım bir gün o kalabalıkta öylesi bir yerde bir toplu taşıma araçlarını bekleyin göreyim sizleri o zaman sizleri halkımla bir olup hizmet adamı olduğunuzu göreyim. İlimdeki bu ulaşım sıkıntısına asla bu belediye ve bu yönetim çözüm bulamayacaktır. Çünkü halkından olmayan halk arasında olmayan halkın sorunlarını bilemeyecektir.  Toplu taşıma araç kaptanları bir söyleyiş yapsınlar bakın hiçbir şoför kardeşimiz 63 hattında çalışmak istemiyor çünkü en çok söyleşisi derdi halkla yüzleşen ve halk ile kavga etmesine mazur kalan bedua alan şoför durumuna düşmektedirler.  Parasını verdikleri sözde akıllı durak yaptırdıkları ihale ettikleri durakları bari akıllı yapın o şoför kardeşlerimizin böylesi bir sıkıntıdan kurtulsunlar halk ta kısmen eziyet olmaktan kurtulmuş olacak onu bile beceremiyorsunuz.  Halka eziyet vermekten hoşnutsunuz. Halk size oy vermiş sizi kendine idareci yönetici seçmiş ama gerçekten çok yanış yapmışlar. Ben şahsım adına sizin böyle bir idarecilik ve yöneticiliğinize ancak gülerim. Sizin idarecilik yöneticilik kabiliyetiniz yok ise de örnek görülecek iller varken oralardan bu işin nasıl yapıldığını örnek almaya gidemeyecek kadar aciz olduğunuzu bilmemiz oda ayrı bir sıkıntı göstermektedir. Lütfen Şanlıurfa halkına esnafına böylesi işler için eziyet vermeyiniz sizin göreviniz hizmet bu hizmeti liyakatiyle yapınız.
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2021 - Pazartesi

HİZMET YERİNE EZİYETE DEVAM

Şanlıurfa belediyesi halkına vatandaşına hizmet yerine eziyet yapmaya devam etmektedir.
İlimin içersinde toplu taşıma ve ulaşım tamamen felç olmuş olarak devam etmektedir.
Tarih 19.11.2021 saat 15.35’e haşimiye meydanında durakta toplu taşıma aracı bekledim konu olan saatte bir araç geldi tıka basa doldu. Ondan sonra tam 35 dakika sonra bir araç geldi zaten tıka basa dolu idi durmadı. Üçüncü bir araç tam ilk dakikadan sonra ki süre aralığına baktım tam 48 dakika geçmiş böylece orada halk perişan ve gelen araçlar tıka basa olmasıyla resmen halka hizmetten çok eziyet vermekle yükümlü bir hal sergilendiğini gördüm.
Bu araçların normalde aralık süreleri sanırım beş dakika beklide daha sık aralıklarla kalkıyorlar Haşimiye meydanına neden bu denli gecikiyor? İşte işin en güzel sorusu il içindeki trafik akışını sağlayamasan olacağı bu tabi ki.
İlimde trafik ekipleri var biliyorum onların çalışması bile beni memnun etmediği gibi emniyet trafiğini çok sorgulamaya gerek yok belediyenin de zabıta trafik amirliği ve emniyet kadar trafik kurallarında söz sahibi kişilerdir. Gerektiğinde cezai işlem yapma salahiyeti var olduğunu biliyorum.
İlimde trafik kuralının yapılandıramayan bir yönetim idarecilik ve hizmet beklemekte doğru değildir.
İlimde toplu taşıma biriminde sanırım sayısını bile sayamayacak kadar çok idareci yönetim ve müdür var olduğunu biliyorum. Bu müdürlerin ne işe yaradığını bilen varmı? Yok çünkü müdür rütbesi sadece maaşlarına katkı olsun diye müdürlük verilmişler sanırım.
İllerde belediyede odacılara müdürlük verilirse şaşırmayın. 
Böylesi bir hizmet anlayışı ile görev yapan o ulaşım sorumluları gidin bakım bir gün o kalabalıkta öylesi bir yerde bir toplu taşıma araçlarını bekleyin göreyim sizleri o zaman sizleri halkımla bir olup hizmet adamı olduğunuzu göreyim.
İlimdeki bu ulaşım sıkıntısına asla bu belediye ve bu yönetim çözüm bulamayacaktır. Çünkü halkından olmayan halk arasında olmayan halkın sorunlarını bilemeyecektir. 
Toplu taşıma araç kaptanları bir söyleyiş yapsınlar bakın hiçbir şoför kardeşimiz 63 hattında çalışmak istemiyor çünkü en çok söyleşisi derdi halkla yüzleşen ve halk ile kavga etmesine mazur kalan bedua alan şoför durumuna düşmektedirler. 
Parasını verdikleri sözde akıllı durak yaptırdıkları ihale ettikleri durakları bari akıllı yapın o şoför kardeşlerimizin böylesi bir sıkıntıdan kurtulsunlar halk ta kısmen eziyet olmaktan kurtulmuş olacak onu bile beceremiyorsunuz.  Halka eziyet vermekten hoşnutsunuz. Halk size oy vermiş sizi kendine idareci yönetici seçmiş ama gerçekten çok yanış yapmışlar. Ben şahsım adına sizin böyle bir idarecilik ve yöneticiliğinize ancak gülerim.
Sizin idarecilik yöneticilik kabiliyetiniz yok ise de örnek görülecek iller varken oralardan bu işin nasıl yapıldığını örnek almaya gidemeyecek kadar aciz olduğunuzu bilmemiz oda ayrı bir sıkıntı göstermektedir.
Lütfen Şanlıurfa halkına esnafına böylesi işler için eziyet vermeyiniz sizin göreviniz hizmet bu hizmeti liyakatiyle yapınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.