Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

HERKES KENDİ GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPSIN

Gerçek görevliler görevini yapınca nasıldı her şey güzel oluyor. Emniyet teşkilatında illegal örgüt üyelerine yönelik çalışan ihanetçi hainler arındıkça ülkemde terörist ve terör eylemleri nerede ise yok denilecek aşamaya gelindi. Bundan önceleri ülkemin her bölgesinde her yerinde terör ve terörist eylemleri ve faaliyetleri vardı. Bu terör eylemleri ve teröristler bu kadar rahat idiler ki metro kente uzun namlulu silahla şehri bir ucundan diğer bir ucuna gidiyor hiç bir engel ve hiç bir şüphe olmaksızın böylesi rahat dolaşa biliyor. Diğer bir durum şehrin bir ucundan gelip yaşı daha reşit olmamış çocuk Mega kentin göbeğinde ve daha önce tehditler almış biri Mega kent dediğimiz şehrin en önemli ve en kalabalık caddesinde cinayet işliyor ve bu genç katil binlerce kilometre sonra tutuklanıyor. Bu ülkede bir zamanlar bu kadar rencide eden ihanetçiler sözde devletimin en kutsal ve en kıymetli kurumu olan bu kurum öyle ki bu kurumda birde and içme var. Bu ant içmeden bir bölüm olan namusum ve şerefim üzerine denen bölüm hep aklıma gelir bu andı içen sonrada devletime vatanıma ihanet ederken o zaman siz ant içerken söylemiş olduğunuz o iki cümle nerede kaldı? Yoksa o iki cümle sizin için çok önemli değil mi? Zaten önemli olsa idi sizler görevinize, devletinize, ulusunuza sadık olurdunuz. Bu duvar yazını beyninize iyice kayıt etmenizi isterdim. ‘’ Her kimin emrinde veya her nerede çalışırsanız çalışın kendiniz için çalıştığınızı unutmayın’’ bu deyimi karayacak kadar zeki değilsiniz. Geçmişte sizi bu görevlere getiren ihanetçilerin çetesinin pençesine düşmekle zaten en büyük hatayı yapmış oldunuz. Sonrada makam mevki sevdasına düşüp peslerinde sürüklendiniz sonra ne oldu akıbetiniz sizler yetmezmiş gibi aileleriniz evlatlarınız perişan eylediniz. Bu terör örgütün pençesine düşmeyen ve onlardan ayrılıp kopan doğru yolda olan ve göreve gelirken yapmış olduğu yemine bağlı kalan makam mevki gözetmeksizin görevlerinin başında olan o günler için biraz eziyet çekmiş hatta görevlerinden soğutma yapılmış olsa da bugün o kardeşlerimiz hakkın yerini bulduğunun kanısına vardılar. Bu kardeşlerimiz hakkıyla görevlerini ifa ederken bakın sürekli terörist ve teröristlerin yakalanması gündemde demek ki isteyince oluyormuş. Evet işte şimdi size teşekkür ederim yapmış olduğunuz yemin aklınıza geliyorsa ne mutlu bu günlere dememiz lazım. Artık sınırlarımız güvenli, ülkemiz güvenli, şehirlerimiz güvenli böyle huzur güven içinde yaşarken biz kardeşiz diyeceğimiz günlerde doğacak demektir. Emniyetin güvenliğin bu günleri hep olmalı Emniyetin en güvenilir kurumu olmalıdır.  
Ekleme Tarihi: 14 Şubat 2017 - Salı

HERKES KENDİ GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPSIN

Gerçek görevliler görevini yapınca nasıldı her şey güzel oluyor.

Emniyet teşkilatında illegal örgüt üyelerine yönelik çalışan ihanetçi hainler arındıkça ülkemde terörist ve terör eylemleri nerede ise yok denilecek aşamaya gelindi.

Bundan önceleri ülkemin her bölgesinde her yerinde terör ve terörist eylemleri ve faaliyetleri vardı. Bu terör eylemleri ve teröristler bu kadar rahat idiler ki metro kente uzun namlulu silahla şehri bir ucundan diğer bir ucuna gidiyor hiç bir engel ve hiç bir şüphe olmaksızın böylesi rahat dolaşa biliyor.

Diğer bir durum şehrin bir ucundan gelip yaşı daha reşit olmamış çocuk Mega kentin göbeğinde ve daha önce tehditler almış biri Mega kent dediğimiz şehrin en önemli ve en kalabalık caddesinde cinayet işliyor ve bu genç katil binlerce kilometre sonra tutuklanıyor. Bu ülkede bir zamanlar bu kadar rencide eden ihanetçiler sözde devletimin en kutsal ve en kıymetli kurumu olan bu kurum öyle ki bu kurumda birde and içme var. Bu ant içmeden bir bölüm olan namusum ve şerefim üzerine denen bölüm hep aklıma gelir bu andı içen sonrada devletime vatanıma ihanet ederken o zaman siz ant içerken söylemiş olduğunuz o iki cümle nerede kaldı? Yoksa o iki cümle sizin için çok önemli değil mi? Zaten önemli olsa idi sizler görevinize, devletinize, ulusunuza sadık olurdunuz.

Bu duvar yazını beyninize iyice kayıt etmenizi isterdim. ‘’ Her kimin emrinde veya her nerede çalışırsanız çalışın kendiniz için çalıştığınızı unutmayın’’ bu deyimi karayacak kadar zeki değilsiniz.

Geçmişte sizi bu görevlere getiren ihanetçilerin çetesinin pençesine düşmekle zaten en büyük hatayı yapmış oldunuz. Sonrada makam mevki sevdasına düşüp peslerinde sürüklendiniz sonra ne oldu akıbetiniz sizler yetmezmiş gibi aileleriniz evlatlarınız perişan eylediniz.

Bu terör örgütün pençesine düşmeyen ve onlardan ayrılıp kopan doğru yolda olan ve göreve gelirken yapmış olduğu yemine bağlı kalan makam mevki gözetmeksizin görevlerinin başında olan o günler için biraz eziyet çekmiş hatta görevlerinden soğutma yapılmış olsa da bugün o kardeşlerimiz hakkın yerini bulduğunun kanısına vardılar.

Bu kardeşlerimiz hakkıyla görevlerini ifa ederken bakın sürekli terörist ve teröristlerin yakalanması gündemde demek ki isteyince oluyormuş. Evet işte şimdi size teşekkür ederim yapmış olduğunuz yemin aklınıza geliyorsa ne mutlu bu günlere dememiz lazım.

Artık sınırlarımız güvenli, ülkemiz güvenli, şehirlerimiz güvenli böyle huzur güven içinde yaşarken biz kardeşiz diyeceğimiz günlerde doğacak demektir. Emniyetin güvenliğin bu günleri hep olmalı Emniyetin en güvenilir kurumu olmalıdır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.