Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

HERKES GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPSIN

Ülkemde dönen ihanetler dönen devleti yıkma çabaları gün geçtikçe artmaktadır.Geçen gün idi daha başkent Ankara ilimizde patlamada 28 vatan evlatlarımızı hayatlarına kıyan güçlerin arkasında olan ülkeler ve örgütler artık ülkemde nerde ise yapamayacağımız yok dercesine bize gözdağı vermek ister gibi eylemler yapmaktadır. Bunların arkasında olan güçlerin hepsi birer piyon olmaktan öte bir şey olmadığı apaçık ortadadır. Bakın bir yıl olmadan ülkemin değişik yerlerinde değişik zamanlarda toplu katliam eylemleri nerde ise onlarca eylemler gerçekleşti. Bunların hepsinde güvenlik zafiyeti ortaya çıkmış duruma düşürüldü! Böylesi eylemlere daha bitmedi daha bu örgütün senaristleri piyonları yetiştirip böylesi eylemler için hazırlıklar yapmaktadırlar. Bunların amaç ve eylemleri ülkemi bölme ve parçalama olmaktan öte bir şey değildir. Bu eylemlerin başlangıcı ülkemin yönetimi hedef 2023 demesiyle düğmeye basılmış olması oldu. 2023 demek Lozan anlaşması sona erecek Musul, Kerkük Türkiye toprakları olacak yeraltı kaynaklarımızı işletme ve çıkarma hakkına haiz olacağız. Bunların olması demek yeniden büyük Osmanlı dirilişi olacaktır. Rahmetle anmadan geçemeyeceğiz Özal yeniden Osmanlı deyip Rusya yıkılmasıyla Türkî Cumhuriyet olan ülkelerle birlik kurup oradan büyük bir güç devletleri kurmak için girişim göstergesi, gösterince hemen Ermenistan üzerinden Karabağ meselesini yaratılar. Bizim NATO üyesi olmamızdan dolayı mecburen orada suskun ve tarafsız kaldık kalmak zorunda kaldık bunların oluşması ile ülkemde bunların yapılmasıyla resmen Özal'a bir gözdağı verir oldular. Şimdi de başta olan yönetimimize bu eylemlerle yapılanmalarla bu zaman süresini ülkeme en büyük darbeler yapma içersinde olacaklar. Şimdi bu süre zarsında ülkemin en yüce makamı olan emniyet ve askeri güçlerinin her zaman ve her an kendi görevlerini en iyi şekilde ifa etmeleri gereksimi içersinde olmalılar. Asla hiçbir kimseye biat etmemeleri gerektiğini ve her kim olursa olsun asla dost ve iyi insan olmadıkları gibi kimse artık güven abidesi olmadığı apaçık ortaya konmuştur. Artık öyle bir zaman içersinde olmuşuz ki her kesim bir çıkar bir güce kendini kullandırır olmaktadır. Ülkemizin kalkınması için yücelmemiz için gelişmeleri en güzel şekilde işlerimizi icra etmemiz gerekmektedir. Bu vatana ihanet eden ve ihanetlerle beyin yıkayan güçlerin artık nemalanmalarına son vermemizin artık ülkemi kaosa sürüklemelerine son vermemiz gerekmektedir. İşte son örnek Artvin ilimiz yapılan eylemler gelişmeler işte son örneklerin göstergesi lütfen artık uyanın.
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2016 - Salı

HERKES GÖREVİNİ HAKKIYLA YAPSIN

Ülkemde dönen ihanetler dönen devleti yıkma çabaları gün geçtikçe artmaktadır.
Geçen gün idi daha başkent Ankara ilimizde patlamada 28 vatan evlatlarımızı hayatlarına kıyan güçlerin arkasında olan ülkeler ve örgütler artık ülkemde nerde ise yapamayacağımız yok dercesine bize gözdağı vermek ister gibi eylemler yapmaktadır.

Bunların arkasında olan güçlerin hepsi birer piyon olmaktan öte bir şey olmadığı apaçık ortadadır.

Bakın bir yıl olmadan ülkemin değişik yerlerinde değişik zamanlarda toplu katliam eylemleri nerde ise onlarca eylemler gerçekleşti.

Bunların hepsinde güvenlik zafiyeti ortaya çıkmış duruma düşürüldü!

Böylesi eylemlere daha bitmedi daha bu örgütün senaristleri piyonları yetiştirip böylesi eylemler için hazırlıklar yapmaktadırlar.

Bunların amaç ve eylemleri ülkemi bölme ve parçalama olmaktan öte bir şey değildir.

Bu eylemlerin başlangıcı ülkemin yönetimi hedef 2023 demesiyle düğmeye basılmış olması oldu. 2023 demek Lozan anlaşması sona erecek Musul, Kerkük Türkiye toprakları olacak yeraltı kaynaklarımızı işletme ve çıkarma hakkına haiz olacağız.

Bunların olması demek yeniden büyük Osmanlı dirilişi olacaktır.

Rahmetle anmadan geçemeyeceğiz Özal yeniden Osmanlı deyip Rusya yıkılmasıyla Türkî Cumhuriyet olan ülkelerle birlik kurup oradan büyük bir güç devletleri kurmak için girişim göstergesi, gösterince hemen Ermenistan üzerinden Karabağ meselesini yaratılar. Bizim NATO üyesi olmamızdan dolayı mecburen orada suskun ve tarafsız kaldık kalmak zorunda kaldık bunların oluşması ile ülkemde bunların yapılmasıyla resmen Özal'a bir gözdağı verir oldular.

Şimdi de başta olan yönetimimize bu eylemlerle yapılanmalarla bu zaman süresini ülkeme en büyük darbeler yapma içersinde olacaklar.

Şimdi bu süre zarsında ülkemin en yüce makamı olan emniyet ve askeri güçlerinin her zaman ve her an kendi görevlerini en iyi şekilde ifa etmeleri gereksimi içersinde olmalılar.

Asla hiçbir kimseye biat etmemeleri gerektiğini ve her kim olursa olsun asla dost ve iyi insan olmadıkları gibi kimse artık güven abidesi olmadığı apaçık ortaya konmuştur. Artık öyle bir zaman içersinde olmuşuz ki her kesim bir çıkar bir güce kendini kullandırır olmaktadır.

Ülkemizin kalkınması için yücelmemiz için gelişmeleri en güzel şekilde işlerimizi icra etmemiz gerekmektedir.

Bu vatana ihanet eden ve ihanetlerle beyin yıkayan güçlerin artık nemalanmalarına son vermemizin artık ülkemi kaosa sürüklemelerine son vermemiz gerekmektedir. İşte son örnek Artvin ilimiz yapılan eylemler gelişmeler işte son örneklerin göstergesi lütfen artık uyanın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.