Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

HAYDI UZAYA ÇIKALIM

Millet gitti aya biz kaldık mı yaya! Gaziantep uzay bilim teknoloji festivali yaparken. Biz bir isot, bir fıstık bizim mi? Bizim değil mi? Demekle kalıp hasat festivali düzenleyelim mi? Düzenleyemeyelim mi? Siz neredesiniz ilimin yöneticileri, idarecileri? Siyasetçileri sizler Ankara’ya giderken ilimin sorunları ile görevli siyaset adamları değil sanki kendi ve yandaşlar için görevlendirilmiş birer atamalı şahsiyetlerdir. İlimdeki seçilmiş ve idari amirlerin de bunlardan asla hiçbir farklılıkları yoktur. Yukarıdan verilen talimatları yerine getirmekle mükellef birer yetkili görevli şahsiyetler konumundadırlar. İlimde teknoloji gelişim bilgi sormayın. İlimde çıkar menfi yandaşlık konularını sorun bakın neler göreceksiniz. İlimdeki böylesi çarpıklık böylesi çıkar menfaatçi bir düzen içinde yaşamak gerçekten çok şaşırtıcı konular almış başını gidiyor. Böylesi bir ilin gelişmesi bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın sizler yanlış yoldasınız. Bu ilinizde gelecek çok uzaklarda bu ilde beklenti içinde olmak çok uzak şeyler beklemekten hayal güçlerinizi güçlendiriniz derim. İlimizde bakın gerçekten büyük gelişme oldu. Göbekli tepe için balon seferleri başlanmıştır. Bakın onlar festival düzenli biz uzay boşluğunda seyirler düzenliyoruz. İlimizin yöneticileri ilimdeki plan projelerine bakın gelin gülelim birazcık. Eyyübiye belediyesi ilimizin en güzel en büyük parkını yapacakmış. Şimdi gülerim işte zaten eski ziraat fakültesi yeri olan ve toprağın ana mekânı Harran ovasının uzantısı olan yerin geçmişten günümüze ağaçlık yeşil alan olan bir yerin yeniden düzenlemesi böylesi büyütmekle kimlere ne kadar çıkar menfi sağlanacaktır. Çık bunu beyan et benim için daha mantıklı. Sen ilimizin medarı iftiharı makamı ulviyetti olan Hz. Eyyüb makamın çevresi ve o makamın gelişmesi önceliğine önem ehemmiyet ver görelim. Balıklı göl senin belediye sınırların içinde iken orada ki düzenleme ve oradaki bakımları hakkıyla yerine getirmeni görelim. Büyükşehir belediye başkanlığı ve ilimin sağlık müdürlüğü ilimde halen bu pandemi döneminde birçok işletme sağlık kurallarına uymadığı özelikle halen ilimde toz şekerin kullanması kesme ve sarmalı şekerlerin kullanılmaması çay ocaklarında bardak yıkama makineleri olmadığından. İlimizde açık ve tezgâh şekillerinde yıkanması imkânsız olarak kullanılan geda maddelerin açık tezgâhlara halen satılması ne kadar sağlıklıdır. İlimizin gelişmesi sağlıklı il olması için öncelikle sağlıklı seçimler bilinçli siyasetçiler ile yol almamız gerekmektedir. Halkımızın ilimizin bilinçlenmesi için merkezli idareci siyasetçiler değil içimizden ilimize sevdalı ilimiz için hizmetkâr olan şahsiyetlerin böylesi görevlere gelmesi için gerekmektedir. İlimizde böylesi siyasetçi olmadığından böylesi yaya kalmaya devam edeceğiz. Haydi, arkadaşlar uygun adım marş yaylar yaylalar dilom yaylalar.
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2020 - Cuma

HAYDI UZAYA ÇIKALIM

Millet gitti aya biz kaldık mı yaya!

Gaziantep uzay bilim teknoloji festivali yaparken.

Biz bir isot, bir fıstık bizim mi? Bizim değil mi? Demekle kalıp hasat festivali düzenleyelim mi? Düzenleyemeyelim mi?

Siz neredesiniz ilimin yöneticileri, idarecileri?

Siyasetçileri sizler Ankara’ya giderken ilimin sorunları ile görevli siyaset adamları değil sanki kendi ve yandaşlar için görevlendirilmiş birer atamalı şahsiyetlerdir.

İlimdeki seçilmiş ve idari amirlerin de bunlardan asla hiçbir farklılıkları yoktur.

Yukarıdan verilen talimatları yerine getirmekle mükellef birer yetkili görevli şahsiyetler konumundadırlar.

İlimde teknoloji gelişim bilgi sormayın. İlimde çıkar menfi yandaşlık konularını sorun bakın neler göreceksiniz.

İlimdeki böylesi çarpıklık böylesi çıkar menfaatçi bir düzen içinde yaşamak gerçekten çok şaşırtıcı konular almış başını gidiyor.

Böylesi bir ilin gelişmesi bekleyen arkadaşlar kusura bakmayın sizler yanlış yoldasınız. Bu ilinizde gelecek çok uzaklarda bu ilde beklenti içinde olmak çok uzak şeyler beklemekten hayal güçlerinizi güçlendiriniz derim.

İlimizde bakın gerçekten büyük gelişme oldu.

Göbekli tepe için balon seferleri başlanmıştır. Bakın onlar festival düzenli biz uzay boşluğunda seyirler düzenliyoruz.

İlimizin yöneticileri ilimdeki plan projelerine bakın gelin gülelim birazcık.

Eyyübiye belediyesi ilimizin en güzel en büyük parkını yapacakmış. Şimdi gülerim işte zaten eski ziraat fakültesi yeri olan ve toprağın ana mekânı Harran ovasının uzantısı olan yerin geçmişten günümüze ağaçlık yeşil alan olan bir yerin yeniden düzenlemesi böylesi büyütmekle kimlere ne kadar çıkar menfi sağlanacaktır. Çık bunu beyan et benim için daha mantıklı.

Sen ilimizin medarı iftiharı makamı ulviyetti olan Hz. Eyyüb makamın çevresi ve o makamın gelişmesi önceliğine önem ehemmiyet ver görelim.

Balıklı göl senin belediye sınırların içinde iken orada ki düzenleme ve oradaki bakımları hakkıyla yerine getirmeni görelim.

Büyükşehir belediye başkanlığı ve ilimin sağlık müdürlüğü ilimde halen bu pandemi döneminde birçok işletme sağlık kurallarına uymadığı özelikle halen ilimde toz şekerin kullanması kesme ve sarmalı şekerlerin kullanılmaması çay ocaklarında bardak yıkama makineleri olmadığından. İlimizde açık ve tezgâh şekillerinde yıkanması imkânsız olarak kullanılan geda maddelerin açık tezgâhlara halen satılması ne kadar sağlıklıdır.

İlimizin gelişmesi sağlıklı il olması için öncelikle sağlıklı seçimler bilinçli siyasetçiler ile yol almamız gerekmektedir.

Halkımızın ilimizin bilinçlenmesi için merkezli idareci siyasetçiler değil içimizden ilimize sevdalı ilimiz için hizmetkâr olan şahsiyetlerin böylesi görevlere gelmesi için gerekmektedir. İlimizde böylesi siyasetçi olmadığından böylesi yaya kalmaya devam edeceğiz. Haydi, arkadaşlar uygun adım marş yaylar yaylalar dilom yaylalar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.