Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

HALKLA ALAY EDEN ALAY OLUR

Seçimleri kaybeden yoktur? Geçmişte siyasetçi büyüğümüzün her seçimlerin bittiğinin sabahı şimdi bizim için seçim başlıyor. Biz bu seçimde neden kaybettik ve gelecek seçimde neler yapmamız gerektiğini şimdi oturup bunu iyi bir analiz yapıp bugünden itibaren bizim için seçim başlıyor demektir. Bunu diyen şahsiyet kapanma aşamasına gelen partisini yıllarca muhalefet konumunda partisini ayakta tutmayı başarmıştır. Ülkemde büyük değişim gösteren partilerden biri olan geçmişteki Adalet partisinin kurucu liderini darağacına götüren siyonistlerin ülkemdeki uşaklarının ülkemde kalkınmasını önlemekle kalmayıp gerilemesini sağlayan unsurları ön plana koydular. Akabinde geciken demokrasi kalkınma halkımızın siyonistlerin uşaklarından kurtulma politikası ile değişim gösteren Anavatan partisinin korucusunun ansızın gidişini sağlayan uşakların görev başlarında oldukları bir kez daha kendilerini göstermiştir. Şimdi ülkem için büyük kalkınma hamlesi gösteren Adalet Kalkınma partisinin kurucusunu yok etme çabaları içerisinde iken bu yok etme politik ve seçim yollarıyla netice vermemektedir. Şimdi bu siyonistlerin tüm oyunlarını boşa çıkaran durumlardan dolayı büyük arayışlar ve nifaklar ile gündemi sürekli sıcak tutmaktadırlar. Bakın şimdi halkın bu nifak ve söyleşilerle beraber değişim istemeleri ile böylesi bir gaflete düşmektedirler. Ülkemin halkını böylesi gereksiz ve sadece söylenmişlerle kalacak olan vaatler ile nifak tohumlarını ortaya atıp bundan büyük nemalar bekleyen zihniyetlerin geçmişini bilmeyen genç neslin ülkede siyonist yanlı gençliğin ilerlediği şu zaman tünelinde öncelikle siyonistlikle aşılanmış ve uyuşturucu madde müptelası olmuş olan gençlerimizin bir an önce o sarhoşluktan kurtarmamızın gerektiğini ülkede dövme yaptırma furyası başlamış nerede ise tüm gençlerde artık dövme yaptırma moda olmuş bunların önlenmesi gerekmektedir. Ülkede genç neslin geçmişi tarihini bilmesini sağlamamız gerekmektedir. Ülkedeki gençliğin yeniden aslına döndürmek için başta eğitim kurumları olmak üzere tüm hükumet ve devletin makam ve mevkileri elle başla bu konuda çalışma göstermelidir. Siyasetin içerisinde olan ihanetçi yapıların ve ihanetçilere yönelik çalışan kişileri yeniden işe almak büyük maaşlı görevler vermekle bu halka hükumet olarak böylesi durumlarda halk kendi arasında bu hükumet bizimle alay etmekte böylesi kişilere görev vermekle zaten bu kişilerin emeklilik maaşı biz çalışan memurların maaşından kat kat üstün iken bu kişilerin paraya mı ihtiyaç var işte halk böylesi durumdan dolayı hükumetle kopmaya çalışıyor. İşte geçmişte örnekler daha çok bunları göz önüne almayan parti seçimlerde de böylesi sonuçlara katlanmak zorundadır.
Ekleme Tarihi: 27 Haziran 2019 - Perşembe

HALKLA ALAY EDEN ALAY OLUR

Seçimleri kaybeden yoktur?

Geçmişte siyasetçi büyüğümüzün her seçimlerin bittiğinin sabahı şimdi bizim için seçim başlıyor. Biz bu seçimde neden kaybettik ve gelecek seçimde neler yapmamız gerektiğini şimdi oturup bunu iyi bir analiz yapıp bugünden itibaren bizim için seçim başlıyor demektir.

Bunu diyen şahsiyet kapanma aşamasına gelen partisini yıllarca muhalefet konumunda partisini ayakta tutmayı başarmıştır.

Ülkemde büyük değişim gösteren partilerden biri olan geçmişteki Adalet partisinin kurucu liderini darağacına götüren siyonistlerin ülkemdeki uşaklarının ülkemde kalkınmasını önlemekle kalmayıp gerilemesini sağlayan unsurları ön plana koydular.

Akabinde geciken demokrasi kalkınma halkımızın siyonistlerin uşaklarından kurtulma politikası ile değişim gösteren Anavatan partisinin korucusunun ansızın gidişini sağlayan uşakların görev başlarında oldukları bir kez daha kendilerini göstermiştir.

Şimdi ülkem için büyük kalkınma hamlesi gösteren Adalet Kalkınma partisinin kurucusunu yok etme çabaları içerisinde iken bu yok etme politik ve seçim yollarıyla netice vermemektedir. Şimdi bu siyonistlerin tüm oyunlarını boşa çıkaran durumlardan dolayı büyük arayışlar ve nifaklar ile gündemi sürekli sıcak tutmaktadırlar.

Bakın şimdi halkın bu nifak ve söyleşilerle beraber değişim istemeleri ile böylesi bir gaflete düşmektedirler. Ülkemin halkını böylesi gereksiz ve sadece söylenmişlerle kalacak olan vaatler ile nifak tohumlarını ortaya atıp bundan büyük nemalar bekleyen zihniyetlerin geçmişini bilmeyen genç neslin ülkede siyonist yanlı gençliğin ilerlediği şu zaman tünelinde öncelikle siyonistlikle aşılanmış ve uyuşturucu madde müptelası olmuş olan gençlerimizin bir an önce o sarhoşluktan kurtarmamızın gerektiğini ülkede dövme yaptırma furyası başlamış nerede ise tüm gençlerde artık dövme yaptırma moda olmuş bunların önlenmesi gerekmektedir.

Ülkede genç neslin geçmişi tarihini bilmesini sağlamamız gerekmektedir. Ülkedeki gençliğin yeniden aslına döndürmek için başta eğitim kurumları olmak üzere tüm hükumet ve devletin makam ve mevkileri elle başla bu konuda çalışma göstermelidir.

Siyasetin içerisinde olan ihanetçi yapıların ve ihanetçilere yönelik çalışan kişileri yeniden işe almak büyük maaşlı görevler vermekle bu halka hükumet olarak böylesi durumlarda halk kendi arasında bu hükumet bizimle alay etmekte böylesi kişilere görev vermekle zaten bu kişilerin emeklilik maaşı biz çalışan memurların maaşından kat kat üstün iken bu kişilerin paraya mı ihtiyaç var işte halk böylesi durumdan dolayı hükumetle kopmaya çalışıyor. İşte geçmişte örnekler daha çok bunları göz önüne almayan parti seçimlerde de böylesi sonuçlara katlanmak zorundadır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.