Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

GÜÇLÜ DEVLETİ GÖRMEK İSTEMEYENLER GÖREVLERİNE DEVAM EDİYOR

Dünya üzerinde gelişen ülke olarak kısa sürede büyük mesafe kaydeden ülke olmamızdan büyük rahatsızlık duyan ülkelerin durumları şimdiden vahin olmaya başlamıştır. Siyonist Emperyalist güçlerin ülkeleri sizler bir geçmişinize birde bizim geçmişimize bir bakın sonrasını oturup değerlendirmeleri yapınız. Geçmişte 650 yıl asırlarca Dünya’ya hükümdarlık etmiş bir geçmişe sahip olan ülkemizin sizin adamlığınızı edenlerin ülkemde söz sahibi iken bir gecede tüm kitap ve arşivlerimizi yok etmekle geçmişimiz silindi demek değildir. Tarih tekerürüden ibarettir. Bakın işte şimdi uyuyan dev uyanmaya başladı. Bizlere dokunmayın bizlere saldırmayın deyip yıllarca gidin sömürgelerinizin altına aldığınız beyinsiz kralları yöneticileri idarecileri ülkeleri sömürmeye koyulun ama bizlere dokunmayın deyip durduk. Sizler ne yaptınız hep bizim kabuklaşmış nasırımıza basmaya devam etiniz. O zaman alın size işte bakın şimdi kim kimden aciz kalacaktır. Terör diye 40 yıldır içimizde beslediğin kini ihaneti nice vatan evlatlarımızı yok etmekle yeltendin şimdi yönetip idare etiğin o teröristleri eğitmeye devam et bakalım. Yıllarca bizlere sizleri NATO ülkesi olmakla tehdit edip durduğun için şimdi de yap bakalım. yıllarca bizleri Avrupa topluluğuna alalım deyip oyalarken şimdi biz Avrupa topluluğuna girmiyoruz. Diyecek kadar güçlüyüz. Avrupa işine gelirse sen bizden doğalgaz Almaya mecbur değilsin ister al, ister alma ama bizim kriterlerimiz var almaya gelirsen kriterlerimize uymak zorundasın. Siyonist ve emperyalist güçlerin sahibi ülkeler içerde almış olduğunuz size piyonluk edenlerin sonları ceza evlerinde çürümeye mahkumiyet yaşamaya yakalanmadan firar edenlerinde ecdatlarını görmeye gelemeyecek kadar nankörlerşmişlerdir. Dünya ticaretin üretim merkezi olan Çin ile İpekyol projemizin raylı sistem ile yenilenmesi için tüm alt yapı hazırlıklarının yapılması ile gelecekte dünya üretim merkezin tüm ürünleri ülkemiz üzerinden dünya ülkelerine ulaşımı sağlanacağı, Rusya ile olan ticari askeri ilişkilerimizin yenilenmesi ile Rusya petrol ve doğalgazın ülkemiz üzerinden pazarlanması ile ülkemizin güçlü olmasını konum olarak gerekli güçlerin artık iyi kullanıp artık dünya üzerindeki güçlü ülke konumuma gelmemizi sağlamıştır. ülkemizin artık Akdeniz’de kendi petrollerini aramasını sağlamasıyla gelecekte petrol rezervelerimizin sağlanacağı artık ülkemizin bölgede süper güç olması ile artık tüm gözlerin ülkemize yönelmesi sağlanmıştır. Amerika ülkesinin ekonomik olarak büyük enkazlar yaşadığı şu son yıllarda gelecekte büyük ekonomik açığı çıkacağından şimdiden küçülme trandine girmeye başlamıştır. Pakistan'da istediğini alamayan Amerika Pakistan'dan askerlerini geri çekmeye başlamıştır. Gelecekte artık orta doğuda ki hakimiyeti iyice kayıp olacak olan Amerika artık ekonomik iç savaşlar baş göstermeye başlamıştır. Gelecekte güçlü ülke olarak orta doğu hakimiyetinin dünya liderliğine doğru ilerleyen üç ülkeden biri ülkemizdir.
Ekleme Tarihi: 09 Ağustos 2019 - Cuma

GÜÇLÜ DEVLETİ GÖRMEK İSTEMEYENLER GÖREVLERİNE DEVAM EDİYOR

Dünya üzerinde gelişen ülke olarak kısa sürede büyük mesafe kaydeden ülke olmamızdan büyük rahatsızlık duyan ülkelerin durumları şimdiden vahin olmaya başlamıştır.

Siyonist Emperyalist güçlerin ülkeleri sizler bir geçmişinize birde bizim geçmişimize bir bakın sonrasını oturup değerlendirmeleri yapınız.

Geçmişte 650 yıl asırlarca Dünya’ya hükümdarlık etmiş bir geçmişe sahip olan ülkemizin sizin adamlığınızı edenlerin ülkemde söz sahibi iken bir gecede tüm kitap ve arşivlerimizi yok etmekle geçmişimiz silindi demek değildir.

Tarih tekerürüden ibarettir.

Bakın işte şimdi uyuyan dev uyanmaya başladı.

Bizlere dokunmayın bizlere saldırmayın deyip yıllarca gidin sömürgelerinizin altına aldığınız beyinsiz kralları yöneticileri idarecileri ülkeleri sömürmeye koyulun ama bizlere dokunmayın deyip durduk. Sizler ne yaptınız hep bizim kabuklaşmış nasırımıza basmaya devam etiniz.

O zaman alın size işte bakın şimdi kim kimden aciz kalacaktır.

Terör diye 40 yıldır içimizde beslediğin kini ihaneti nice vatan evlatlarımızı yok etmekle yeltendin şimdi yönetip idare etiğin o teröristleri eğitmeye devam et bakalım.

Yıllarca bizlere sizleri NATO ülkesi olmakla tehdit edip durduğun için şimdi de yap bakalım.

yıllarca bizleri Avrupa topluluğuna alalım deyip oyalarken şimdi biz Avrupa topluluğuna girmiyoruz. Diyecek kadar güçlüyüz. Avrupa işine gelirse sen bizden doğalgaz Almaya mecbur değilsin ister al, ister alma ama bizim kriterlerimiz var almaya gelirsen kriterlerimize uymak zorundasın.

Siyonist ve emperyalist güçlerin sahibi ülkeler içerde almış olduğunuz size piyonluk edenlerin sonları ceza evlerinde çürümeye mahkumiyet yaşamaya yakalanmadan firar edenlerinde ecdatlarını görmeye gelemeyecek kadar nankörlerşmişlerdir.

Dünya ticaretin üretim merkezi olan Çin ile İpekyol projemizin raylı sistem ile yenilenmesi için tüm alt yapı hazırlıklarının yapılması ile gelecekte dünya üretim merkezin tüm ürünleri ülkemiz üzerinden dünya ülkelerine ulaşımı sağlanacağı, Rusya ile olan ticari askeri ilişkilerimizin yenilenmesi ile Rusya petrol ve doğalgazın ülkemiz üzerinden pazarlanması ile ülkemizin güçlü olmasını konum olarak gerekli güçlerin artık iyi kullanıp artık dünya üzerindeki güçlü ülke konumuma gelmemizi sağlamıştır.

ülkemizin artık Akdeniz’de kendi petrollerini aramasını sağlamasıyla gelecekte petrol rezervelerimizin sağlanacağı artık ülkemizin bölgede süper güç olması ile artık tüm gözlerin ülkemize yönelmesi sağlanmıştır.

Amerika ülkesinin ekonomik olarak büyük enkazlar yaşadığı şu son yıllarda gelecekte büyük ekonomik açığı çıkacağından şimdiden küçülme trandine girmeye başlamıştır.

Pakistan'da istediğini alamayan Amerika Pakistan'dan askerlerini geri çekmeye başlamıştır. Gelecekte artık orta doğuda ki hakimiyeti iyice kayıp olacak olan Amerika artık ekonomik iç savaşlar baş göstermeye başlamıştır.

Gelecekte güçlü ülke olarak orta doğu hakimiyetinin dünya liderliğine doğru ilerleyen üç ülkeden biri ülkemizdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.