Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

GÜÇLÜ DEVLET GÜÇLÜ EKONOMİ

Ülkemi kaosa sürükleyen yapıların artık sonlandırılması lazım. Bakın geçmişte örgüt ve örgütlere resmen yardım ve yataklık eden güvenlik güçlerimizin içersinde ihanetçilerin mevcudiyetinden dolayı bu örgüt üyeleri hep var oldular. Hep güçlenerek ülkemi kaosa sürükleyip durdular. Şimdi bu Siyonist ve Emperyalist güçlerin kuklaları olan iç güvenlik içinde ihanetçilerin artık sonlandırma aşamasına gelindiğinden bu yana bakın örgüt elemanlarının büyük zayiatlar verdiği apaçık ortaya çıkmıştır. Bu güvenlik ve emniyet içersinde var olan böylesi ihanetçiler bittimi hayır bitmedi bitmez de! Bunların kendilerini deşifre edenler işlerine son verilmiştir. Kendini deşifre etmemiş olanlar da kendilerini gizleyip işlerine kaldıkları yerden devam edemeyeceklerinin şimdilik bilincindeler. Peki bu kendilerini gizleyenler ne durumda olarak illerde yeniden kendi yandaş ve arkadaşlarını belirleyip gelecekte yapılacak eylemler için gerekli hazırlıklar olabilir mi? Benim bakış açımdan olabilir. Çünkü kendi arkadaşları kendi fikir ideoloji arkadaşları böylesi durumda çok maruz olmuşlar ailecek perişan edilmiş olup kendi yandaşları ihanetçileriyle dertleşip artık arkadaşlarınızın dava arkadaşlarınızın intikamını almalısınız. Diyerekten kendilerine tembihler ve öğütler verilmektedirler. Bunların şimdilik kendilerini deşifre etmemek için her kılığa her şekle bürünmekteler. Bunların birçokları yurt dışına gitseler de içerde olanlar ile irtibatlarını asla koparmayacaklar. Cezaevlerinde bulunanlar zaten cezaevlerinde kendi aralarında irtibatlar halindeler. Bunların gelecek için plan hazırlıklarında oldukları ve her şekilde yeniden alevleneceklerdir. Bakın bunların en büyük localarının üstlerinde asla bir kişi veya bir şahıs üzerinde asla odaklanmazlar. Suriye iç savaşın üzerinde oynanan oyunların bakın kaç koldan bu oyunu oynayıp yürütüyorlar. Şimdi bunların planları çok olduğundan yıllardır ülkem insanları üzerinde oynanan oyunların biri bitiyor derken yeni bir oyun başlıyor aslında işte bu oyunların sonlanması için ülkemin ekonomik olarak hiçbir şekilde dışa bağlı yaşamayacağını açık bir göstergesini sergilemiştir. Ülkemin kalkınma hamlesi öncelikle kendi öz sermayeli ürünlerimizi devreye koymamız gerektiğini özelikle tren sistemlerini ve kendimiz hızlı tren sistemine önem verip Avrupa ya araç bağında asla muhtaçlık duymamız. Böylece kalkınma hamlesi ile ve dünya ülkeleri arasında gelişmemizi en hızlı şekilde hayata geçirmemiz gerekmektedir. Ülkemizin kalkınması gelişmesi ile var olacak olan ekonomimiz ile iş istihdamının artması demek olacak ki buda işsizliğin önüne geçilmiş olunacaktır. Güçlü devlet olmamız için gerekli iş yatırımlarına ve ulaşım ağlarına devletimizin öz sermayesi ile milli araçlarımızla bu işlemleri başarmalıyız.
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2016 - Cumartesi

GÜÇLÜ DEVLET GÜÇLÜ EKONOMİ

Ülkemi kaosa sürükleyen yapıların artık sonlandırılması lazım.

Bakın geçmişte örgüt ve örgütlere resmen yardım ve yataklık eden güvenlik güçlerimizin içersinde ihanetçilerin mevcudiyetinden dolayı bu örgüt üyeleri hep var oldular. Hep güçlenerek ülkemi kaosa sürükleyip durdular.

Şimdi bu Siyonist ve Emperyalist güçlerin kuklaları olan iç güvenlik içinde ihanetçilerin artık sonlandırma aşamasına gelindiğinden bu yana bakın örgüt elemanlarının büyük zayiatlar verdiği apaçık ortaya çıkmıştır.

Bu güvenlik ve emniyet içersinde var olan böylesi ihanetçiler bittimi hayır bitmedi bitmez de! Bunların kendilerini deşifre edenler işlerine son verilmiştir. Kendini deşifre etmemiş olanlar da kendilerini gizleyip işlerine kaldıkları yerden devam edemeyeceklerinin şimdilik bilincindeler.

Peki bu kendilerini gizleyenler ne durumda olarak illerde yeniden kendi yandaş ve arkadaşlarını belirleyip gelecekte yapılacak eylemler için gerekli hazırlıklar olabilir mi? Benim bakış açımdan olabilir.

Çünkü kendi arkadaşları kendi fikir ideoloji arkadaşları böylesi durumda çok maruz olmuşlar ailecek perişan edilmiş olup kendi yandaşları ihanetçileriyle dertleşip artık arkadaşlarınızın dava arkadaşlarınızın intikamını almalısınız. Diyerekten kendilerine tembihler ve öğütler verilmektedirler.

Bunların şimdilik kendilerini deşifre etmemek için her kılığa her şekle bürünmekteler. Bunların birçokları yurt dışına gitseler de içerde olanlar ile irtibatlarını asla koparmayacaklar. Cezaevlerinde bulunanlar zaten cezaevlerinde kendi aralarında irtibatlar halindeler.

Bunların gelecek için plan hazırlıklarında oldukları ve her şekilde yeniden alevleneceklerdir. Bakın bunların en büyük localarının üstlerinde asla bir kişi veya bir şahıs üzerinde asla odaklanmazlar. Suriye iç savaşın üzerinde oynanan oyunların bakın kaç koldan bu oyunu oynayıp yürütüyorlar.

Şimdi bunların planları çok olduğundan yıllardır ülkem insanları üzerinde oynanan oyunların biri bitiyor derken yeni bir oyun başlıyor aslında işte bu oyunların sonlanması için ülkemin ekonomik olarak hiçbir şekilde dışa bağlı yaşamayacağını açık bir göstergesini sergilemiştir.

Ülkemin kalkınma hamlesi öncelikle kendi öz sermayeli ürünlerimizi devreye koymamız gerektiğini özelikle tren sistemlerini ve kendimiz hızlı tren sistemine önem verip Avrupa ya araç bağında asla muhtaçlık duymamız. Böylece kalkınma hamlesi ile ve dünya ülkeleri arasında gelişmemizi en hızlı şekilde hayata geçirmemiz gerekmektedir.

Ülkemizin kalkınması gelişmesi ile var olacak olan ekonomimiz ile iş istihdamının artması demek olacak ki buda işsizliğin önüne geçilmiş olunacaktır.

Güçlü devlet olmamız için gerekli iş yatırımlarına ve ulaşım ağlarına devletimizin öz sermayesi ile milli araçlarımızla bu işlemleri başarmalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.