Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

GİDERAYAK BU NE YAAA

Bir idareci bir yönetici böylesi bir durum ne kadar içler acısı ne kadar korkunç bir gerçek şaşıyorum. Ey Şanlıurfa halkı sizlere hizmet ediyorum. Sizlere yollar yapıyorum. Size yani işler yapıyorum. Desem sakın bana gülmeyin zaman gelecek artık çok geç olacak ama anlayacaksınız. Artık o zaman da iş işten geçmiş olacak ve artık sizler bu yazılarımı okurken ben size veda etmiş olacağım. Şanlıurfa siyasetinden hep darbe yemiş siyasetle başa gelenler hepsi Şanlıurfa ilime vatanıma, vatandaşıma ihanet edip sadece kendi çıkar menfaatlerini bilmişler. Ben bunları söylerken yine buradan tekrar ediyorum. Aksini bana ispat edecek yönetici ve idareci seçilmiş varsa bana çıkıp aksini ispat ve tespit etme hakları vardır. Şanlıurfa şehri ne kadar önemli bilir misiniz? Ülkem için Şanlıurfa bir İstanbul kadar değerli bir Ankara kadar önemli şehir. Ülkemin tahıl ambarı olan şehrimde tarımcılık sorsan nerde ben değil bir tarımcı bilirkişi bile tarımda çok gerideyiz diyecektir. Tarih bakımından önemli olan şehrimde tarih sorsan tarihi anlatamayacak kadar tarihi bilmeyen tarihten anlayan yok olmuş şehrimde idareci yönetici. Siyaset anlamında şehrim insanı geçmişten günümüze halk kendi arasında siyaseti ve politikayı çok iyi bilen kendini bildiğinden asla görsel olarak bugün ki siyaseti arenalar çıkmak istememelerinin tek sebep gerçek olan insanların kimseye boyun bükmedikleri kimseye kendilerini uşak olarak görmemelerindendir. Şehrimde yapılan hizmetlerin neredeyse hepsi denilecek kadar çıkar menfaate dayalı işler dönmekte böylesi işlerde gerçekten artık ben bir vatandaş olarak artık yeter ya pes ediyorum artık bu kadar da devletime, vatanıma, vatandaşıma ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını neden böylesi çıkar menfaat uğruna gasp etmenize hiç kimsenin hakkı yoktur. Siz her kim olursanız olun benim için fark etmez ister en tepede ister en alt kademede yönetici ve idareci ol böylesi bir vurguna böylesi gereksiz bir ihale yaptırıyor isen sen benim için başta vatanıma, sonra vatandaşıma, sonrada şehrime baş düşmansın derim. Benim vatanıma, vatandaşıma artık hakkıyla hizmet edecek olan yönetici idareci seçmen istiyorum. Artık yeni dönem için artık yeni bir siyaset arenası olacağından artık gelecekten tamamen umutlu ve huzurluyum artık geçmiştekilerin hepsine hadi güle, güle, güle, güle sizlere diyeceğim.    
Ekleme Tarihi: 05 Nisan 2017 - Çarşamba

GİDERAYAK BU NE YAAA

Bir idareci bir yönetici böylesi bir durum ne kadar içler acısı ne kadar korkunç bir gerçek şaşıyorum.

Ey Şanlıurfa halkı sizlere hizmet ediyorum. Sizlere yollar yapıyorum. Size yani işler yapıyorum. Desem sakın bana gülmeyin zaman gelecek artık çok geç olacak ama anlayacaksınız. Artık o zaman da iş işten geçmiş olacak ve artık sizler bu yazılarımı okurken ben size veda etmiş olacağım.

Şanlıurfa siyasetinden hep darbe yemiş siyasetle başa gelenler hepsi Şanlıurfa ilime vatanıma, vatandaşıma ihanet edip sadece kendi çıkar menfaatlerini bilmişler.

Ben bunları söylerken yine buradan tekrar ediyorum. Aksini bana ispat edecek yönetici ve idareci seçilmiş varsa bana çıkıp aksini ispat ve tespit etme hakları vardır.

Şanlıurfa şehri ne kadar önemli bilir misiniz?

Ülkem için Şanlıurfa bir İstanbul kadar değerli bir Ankara kadar önemli şehir.

Ülkemin tahıl ambarı olan şehrimde tarımcılık sorsan nerde ben değil bir tarımcı bilirkişi bile tarımda çok gerideyiz diyecektir.

Tarih bakımından önemli olan şehrimde tarih sorsan tarihi anlatamayacak kadar tarihi bilmeyen tarihten anlayan yok olmuş şehrimde idareci yönetici.

Siyaset anlamında şehrim insanı geçmişten günümüze halk kendi arasında siyaseti ve politikayı çok iyi bilen kendini bildiğinden asla görsel olarak bugün ki siyaseti arenalar çıkmak istememelerinin tek sebep gerçek olan insanların kimseye boyun bükmedikleri kimseye kendilerini uşak olarak görmemelerindendir.

Şehrimde yapılan hizmetlerin neredeyse hepsi denilecek kadar çıkar menfaate dayalı işler dönmekte böylesi işlerde gerçekten artık ben bir vatandaş olarak artık yeter ya pes ediyorum artık bu kadar da devletime, vatanıma, vatandaşıma ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını neden böylesi çıkar menfaat uğruna gasp etmenize hiç kimsenin hakkı yoktur.

Siz her kim olursanız olun benim için fark etmez ister en tepede ister en alt kademede yönetici ve idareci ol böylesi bir vurguna böylesi gereksiz bir ihale yaptırıyor isen sen benim için başta vatanıma, sonra vatandaşıma, sonrada şehrime baş düşmansın derim.

Benim vatanıma, vatandaşıma artık hakkıyla hizmet edecek olan yönetici idareci seçmen istiyorum.

Artık yeni dönem için artık yeni bir siyaset arenası olacağından artık gelecekten tamamen umutlu ve huzurluyum artık geçmiştekilerin hepsine hadi güle, güle, güle, güle sizlere diyeceğim.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.