Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

GEREKSİZ İŞLER YOLUNUZU DEĞİŞTİRDİ SAYIN VALİM

Valimizin ve belediye başkanımızın güzergâhları değişti. Büyükşehir belediye başkanımız göreve geldiği ilk görevi belediyeme yeni proje daha bir iki yıl öncesine kadar tek şerit olan yolu 3 şerit yola dönüştüren eski belediye başkanımızın o yolsa refüjlerin ve ışıklandırma kaldırım çalışmaları yeşillendirme geçen yıl daha yeni bitti derken. Yeni biten yol derken halk daha ne güzel olmuş demesine kalmadan halkın vatandaşın hevesini kursağında bıraktınız. Tebrik ederim sizi. Memlekete icraat mı edecektin? O zaman senin sınırların dışında ve bütçen dışında kalan bir durum diye baştan diyeyim hemen izah edip cevap verme! O zaman giderdin bu şehrin 12 milletvekilimiz 5 fahri milletvekilimiz bunların biride bakan bunların yanına giderdin hep beraber Şanlıurfa ilimizin Karaköprü ilçesinde ve şehrimizin diğer çevre bağlantı yollarının kesiştiği yerlere köprülü kavşaklar projelendirirdin. Ayrıca şimdiki eski bölge trafik kavşağından sanayi sitesinde giden çevre yollun yapımına hız vereydiniz en azından şehrimde ki trafik sıkışıklığının neredeyse yarısını tamamen rahatlatmış olacaktınız. Böylesi bir çalışma ile şehrime kalıcı hizmet kalıcı bir şekilde görevlerinizi ifa etmiş olacaktınız. Ama nerde öylesi bir çalışma böylesi bir başarıya girişimcilik ruhunun sizlerde olmadığını biliyorum. Çünkü belediyecilik hele büyükşehir belediye başkanlığı demek öyle sıradan bir olay değil hele birde işin başında iken yandaşlık hak ve hukuka riayet etmek öyle kolay değildir. Şimdi böylesi büyük sorunlar beklenirken böylesi bir proje ile işe koyulmak gerçekten şehrimin insanına şehrimin ekonomisine büyük darbedir. Bunu yapan büyükşehir belediye başkanı büyükşehir belediyecilik anlayışı resmen köhnemiş durumda böylesi bir gereksiz projenin yapılması hiç gereksiz idi. Şimdi Sayın Valimin evinin olduğu caddeden gelip şehir istikametine dönülmeyecek çünkü orada alt geçit yok. Sayın Valim evden çıkıp şehir merkezine dönmesi için oradan yeniden şehir istikametine ışıklandırma ve orta refüjde yol açılması demektir. Buda o alt geçitlerin yapılmasının ne kadar gereksiz olduğunun olduğu ortaya çıkacaktır. Madem daha işin başında iken bunu düşünemeyecek kadar zeki ve bilgin yöneticilerime şimdiden söyleyeyim bari şimdiden orayı da programa katın. Bölge trafikten itibaren Askeriye nizamiyesine kadar transitler için alt yol yapın hatta otobüsler içinde alttan yol verin ve beli yerlere durakları da inşa edin. Şimdi yapılan hatalarınızı yaparken bari doğru bir şeyler yapın sizler böyle şehir yönetiyorsunuz bravo derim. Teşekkür ederim. Trabzon Milletvekili Sayın Haluk PEKTAŞ Bey efendiye mecliste Şanlıurfa ilim için acilen raylı sistem yapılması gerektiğini dile getirmesinden dolayı teşekkür ederim. 12 milletvekilim 1 Bakanım ve 5 şehrimin fahri milletvekilleri sizler nerde siniz yoksa sizlerin meclisiniz ayrı yerlerde şehriniz ayrı yerde mi?
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2016 - Pazartesi

GEREKSİZ İŞLER YOLUNUZU DEĞİŞTİRDİ SAYIN VALİM

Valimizin ve belediye başkanımızın güzergâhları değişti.

Büyükşehir belediye başkanımız göreve geldiği ilk görevi belediyeme yeni proje daha bir iki yıl öncesine kadar tek şerit olan yolu 3 şerit yola dönüştüren eski belediye başkanımızın o yolsa refüjlerin ve ışıklandırma kaldırım çalışmaları yeşillendirme geçen yıl daha yeni bitti derken.

Yeni biten yol derken halk daha ne güzel olmuş demesine kalmadan halkın vatandaşın hevesini kursağında bıraktınız. Tebrik ederim sizi.

Memlekete icraat mı edecektin? O zaman senin sınırların dışında ve bütçen dışında kalan bir durum diye baştan diyeyim hemen izah edip cevap verme! O zaman giderdin bu şehrin 12 milletvekilimiz 5 fahri milletvekilimiz bunların biride bakan bunların yanına giderdin hep beraber Şanlıurfa ilimizin Karaköprü ilçesinde ve şehrimizin diğer çevre bağlantı yollarının kesiştiği yerlere köprülü kavşaklar projelendirirdin.

Ayrıca şimdiki eski bölge trafik kavşağından sanayi sitesinde giden çevre yollun yapımına hız vereydiniz en azından şehrimde ki trafik sıkışıklığının neredeyse yarısını tamamen rahatlatmış olacaktınız.

Böylesi bir çalışma ile şehrime kalıcı hizmet kalıcı bir şekilde görevlerinizi ifa etmiş olacaktınız. Ama nerde öylesi bir çalışma böylesi bir başarıya girişimcilik ruhunun sizlerde olmadığını biliyorum.

Çünkü belediyecilik hele büyükşehir belediye başkanlığı demek öyle sıradan bir olay değil hele birde işin başında iken yandaşlık hak ve hukuka riayet etmek öyle kolay değildir.

Şimdi böylesi büyük sorunlar beklenirken böylesi bir proje ile işe koyulmak gerçekten şehrimin insanına şehrimin ekonomisine büyük darbedir.

Bunu yapan büyükşehir belediye başkanı büyükşehir belediyecilik anlayışı resmen köhnemiş durumda böylesi bir gereksiz projenin yapılması hiç gereksiz idi.

Şimdi Sayın Valimin evinin olduğu caddeden gelip şehir istikametine dönülmeyecek çünkü orada alt geçit yok. Sayın Valim evden çıkıp şehir merkezine dönmesi için oradan yeniden şehir istikametine ışıklandırma ve orta refüjde yol açılması demektir. Buda o alt geçitlerin yapılmasının ne kadar gereksiz olduğunun olduğu ortaya çıkacaktır.

Madem daha işin başında iken bunu düşünemeyecek kadar zeki ve bilgin yöneticilerime şimdiden söyleyeyim bari şimdiden orayı da programa katın. Bölge trafikten itibaren Askeriye nizamiyesine kadar transitler için alt yol yapın hatta otobüsler içinde alttan yol verin ve beli yerlere durakları da inşa edin.

Şimdi yapılan hatalarınızı yaparken bari doğru bir şeyler yapın sizler böyle şehir yönetiyorsunuz bravo derim.

Teşekkür ederim. Trabzon Milletvekili Sayın Haluk PEKTAŞ Bey efendiye mecliste Şanlıurfa ilim için acilen raylı sistem yapılması gerektiğini dile getirmesinden dolayı teşekkür ederim.

12 milletvekilim 1 Bakanım ve 5 şehrimin fahri milletvekilleri sizler nerde siniz yoksa sizlerin meclisiniz ayrı yerlerde şehriniz ayrı yerde mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.