Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

GEÇMİŞLERİ NE İSE GELECEKLERİ DE ÖYLE OLACAK

Böyle olacağı beliydi. Neden daha duble aklara ve bunların ne görüştüklerine geri gidiyorsunuz! Mevlana çok güzel deyişi işe konuya girelim. Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adamı diye. Bende bu toplantının yapılacağı ve yapma şekline baktım ne toplantı toplantı, nede yapılan açıklamalar açıkladır. İki aday yan yanda soruyu soran kişi kendi sorularını soruyor, cevap verimesi ne derece yeterlli denilse zaten yetersiz. Birde adayların bazı konularda açıklama getirmesi zaten Yıldırım beyin geçmişinde yapmış oldukları icraatları sormaya gerek yok tüm dünya görmektedir. Akp hükümeti bu ülkede hükümet olduktan sonra nerede ise ülkemde duple olmayan yollar kalmadı. Ülkemizin en ucra köşesinde ki yolların bile genişletilip gerektiği yerlerde de duble yolar olmuştur. Akp hükümeti geldikten sonra özelikle İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde raylı sistem ve metro  ulaşımına hız verilmiştir. İstanbul halkının yapılan hizmetlerini bilmeyen gençlerin bu yapılanlara hizmetmidir ki, demeleri normal çünkü gençlik çalışan değil tüketen nesil olmuşlar. Ailelerin evlatlarına eçmişten eğil yaşadıkları sıkıntılı dönemlerden kesit vermeyi bırakın evlatlarıyla bira çatıda buluşma bile imkansız halle gelmiş bir dömen içersindeyiz. İstanbul halkının gerçek istanbullu kalmadığı gibi istanbul’da yaşayan    Halkın geneli yurdun her köşesinden gelen halktan toplumlaşmış bir şehir olmuştur. Bu şehire bu şehirin değişimi bunlada kalmayıp son yıllarda yurt dışından kaçak ve oturum izinli nice Türki Cumhuriyetlerden gelen halkın ve suriye iç savaştan kaçıp ülkemize sığınan ensarların mesken tutukları şehir olmuştur. Bu şehirin kalabalık ve çekilmez hal almasının başlı nedenlerinden böylesi çarpık ve kalabalık olmasının en etkin rollerinden biri bu şehire sığınmış kaçak ve göçmenlerin yoğunluğundandır. İstanbul iline özellikle yabancıların varlıklarıyla iş alanında büyük iş istihdamlarını işgal etmektedirler. Ülkemin insanları bunların yüzünden işsiz kalmaktadır. Ülke ekonomisinin sürekli dışa kayması ve burada çalışan nerde ise milyonları bulan bu kişilerin kazançları yurt dışına  gitmektedir. Böylesi bir şhirde idareci yönetici olmak tabi ki büyük zorlukları büyük külfetleri gerektirmektedir. Diğer partinin adayı kendi iradesi ile yönetilmediği için konuşacak cevap verecek kdar yürekli değildir. Ben soruyorum. Sayın ekrem bey çık açıkla gençlik ve çoçukluk yıllarında ki eğitim ve görütüğün abileri açıkla? Şuanda görüşmekte olduğun ve seni bu iş için önderlik eden ağa abilerini çık açıkla bak ince abin iyi biliyor.
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2019 - Cuma

GEÇMİŞLERİ NE İSE GELECEKLERİ DE ÖYLE OLACAK

Böyle olacağı beliydi. Neden daha duble aklara ve bunların ne görüştüklerine geri gidiyorsunuz!

Mevlana çok güzel deyişi işe konuya girelim. Önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adamı diye. Bende bu toplantının yapılacağı ve yapma şekline baktım ne toplantı toplantı, nede yapılan açıklamalar açıkladır.

İki aday yan yanda soruyu soran kişi kendi sorularını soruyor, cevap verimesi ne derece yeterlli denilse zaten yetersiz. Birde adayların bazı konularda açıklama getirmesi zaten Yıldırım beyin geçmişinde yapmış oldukları icraatları sormaya gerek yok tüm dünya görmektedir.

Akp hükümeti bu ülkede hükümet olduktan sonra nerede ise ülkemde duple olmayan yollar kalmadı. Ülkemizin en ucra köşesinde ki yolların bile genişletilip gerektiği yerlerde de duble yolar olmuştur.

Akp hükümeti geldikten sonra özelikle İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde raylı sistem ve metro  ulaşımına hız verilmiştir.

İstanbul halkının yapılan hizmetlerini bilmeyen gençlerin bu yapılanlara hizmetmidir ki, demeleri normal çünkü gençlik çalışan değil tüketen nesil olmuşlar. Ailelerin evlatlarına eçmişten eğil yaşadıkları sıkıntılı dönemlerden kesit vermeyi bırakın evlatlarıyla bira çatıda buluşma bile imkansız halle gelmiş bir dömen içersindeyiz.

İstanbul halkının gerçek istanbullu kalmadığı gibi istanbul’da yaşayan   

Halkın geneli yurdun her köşesinden gelen halktan toplumlaşmış bir şehir olmuştur. Bu şehire bu şehirin değişimi bunlada kalmayıp son yıllarda yurt dışından kaçak ve oturum izinli nice Türki

Cumhuriyetlerden gelen halkın ve suriye iç savaştan kaçıp ülkemize sığınan ensarların mesken tutukları şehir olmuştur. Bu şehirin kalabalık ve çekilmez hal almasının başlı nedenlerinden böylesi çarpık ve kalabalık olmasının en etkin rollerinden biri bu şehire sığınmış kaçak ve göçmenlerin yoğunluğundandır. İstanbul iline özellikle yabancıların varlıklarıyla iş alanında büyük iş istihdamlarını işgal etmektedirler. Ülkemin insanları bunların yüzünden işsiz kalmaktadır.

Ülke ekonomisinin sürekli dışa kayması ve burada çalışan nerde ise milyonları bulan bu kişilerin kazançları yurt dışına  gitmektedir.

Böylesi bir şhirde idareci yönetici olmak tabi ki büyük zorlukları büyük külfetleri gerektirmektedir.

Diğer partinin adayı kendi iradesi ile yönetilmediği için konuşacak cevap verecek kdar yürekli değildir. Ben soruyorum. Sayın ekrem bey çık açıkla gençlik ve çoçukluk yıllarında ki eğitim ve görütüğün abileri açıkla? Şuanda görüşmekte olduğun ve seni bu iş için önderlik eden ağa abilerini çık açıkla bak ince abin iyi biliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.