Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

EY ULUSUM BAŞIN SAĞOLSUN

Yine vahin sonuç! Yine katliam! Yine eylem! Yine yeni oyun! Bu kadar söylem yeter. Bakın bu defaki yine milliyetin göbeği halkın vatan için can verecek yerden haykırış. Milliyetçilik ruhunun kalbinden Erciyes’ten katliam sesi neden atık ayaklanın dökülün sokaklara devlete karşı galeyana getirme çabası içersin de olduklarını apaçık beyan eder oldular. Siz ey bu eylem ve provokatörlük eden güçlerin köpekleri sizler bunu iyi bilin ki artık bu bir ulus olarak artık uyandık. Bakın bugün olayın ne kadar net olduğunu anlayacak  kadar artık bilginiz olsun sizin birkaç kuruş ile tutup birkaç ilaç ille beyinlerini yıkadığınız o zavallı ve bir o kadar biçare olan insanların beyinlerini yıkayıp vermiş olduğunuz ilaç tesiriyle onların hayatlarına son verdirirken onlarla beraber yüce insanlarımızın canlarını katıl edip şehit etmeniz atık sizin bu oyunlarınıza artık halk olarak biat etmediğini görür olmaktayız. Bu gün ülkemin en ücra köşesi olan ve yıllarca terör örgütün adeta merkezi gibi görünen her gün eylemlerin olduğu bölgeden bu günkü yürüyüş bu günkü halkın birlik beraberlik çağrısı artık size birçok şeyin açık cevabı olduğunu bildirmekten başka bir şey olmadığının açık ifadesi olmaktadır. Hakkâri Yüksekova’da bu gün halkın birlik beraberlik içinde terörü lanetliyorsa burada artık sizin ülkemizde satın alacağınız insanların olmadığını artık sizin ülkemiz içersin de kendi emellerinize ve ideolojinize insan koşuşturma yapmayacağınızın açık bir göstergesi olduğunu bildirmektedir. Siz Siyonist Emperyalist güçlerin Arap yarım adasında kendi emelleriniz için yaptıklarınız her planın tutuğunu ve bu planın bir parçası olan ülkemin kalan kısmını tamamlama aşamasında artık dengelerin ve planların değiştiğini görürken artık kudurmaya başladığınızın bilincindeyiz. Ülkemin insanı bir gecede canını hiçe sayacak kadar cesur ve yürekli bir şekilde tank ve tüfeklerin karşısına tüm bedenleriyle kendilerini siper edecek kadar cesur bir şekilde dünyaya kendilerini kanıtladıklarını gözlerinizle ve tüm dünyaya görsel olarak açık beyan ilan ettiler.  Bununla da kalmadılar gündüz işlerinde gece sabahlara kadar meydanlarda kritik noktalarda nöbetlerine görevlerine devam etiler. İşte yüce Türk milleti böyle bir millet çünkü atalarımız bir çadırdan bir saltanat bir obadan bir dünya hükümdarlığını yapmış bir ecdadın torunları olarak buradan yeniden beyan ediyoruz. Bizim sabrımızı denemeyin eğer siz bizim sabrımızı taşımak ve bizim sabrımızı ölçmek istiyor iseniz işte meydan işte cihan buyurun şimdi terörün arkasından çıkın açık söyleyin biz sizlere karşı bu savaşı ilan ediyoruz bakın o zaman Ayşe kadın pazara çıkıyor mu göreceksiniz. Yüce Türk halkı önce dini İslam sonra Hükmü Kuran sonra gücüne kuvvetine der meydana iner bunu bilesiniz ki batıl din zayi olacak hak din yüce olacak işte o günler geliyor ey gafil uyan gaflete artık hak din zayi olacak günler belki yarın belki de yarından yakın.
Ekleme Tarihi: 19 Aralık 2016 - Pazartesi

EY ULUSUM BAŞIN SAĞOLSUN

Yine vahin sonuç! Yine katliam! Yine eylem! Yine yeni oyun!

Bu kadar söylem yeter. Bakın bu defaki yine milliyetin göbeği halkın vatan için can verecek yerden haykırış. Milliyetçilik ruhunun kalbinden Erciyes’ten katliam sesi neden atık ayaklanın dökülün sokaklara devlete karşı galeyana getirme çabası içersin de olduklarını apaçık beyan eder oldular.

Siz ey bu eylem ve provokatörlük eden güçlerin köpekleri sizler bunu iyi bilin ki artık bu bir ulus olarak artık uyandık.

Bakın bugün olayın ne kadar net olduğunu anlayacak  kadar artık bilginiz olsun sizin birkaç kuruş ile tutup birkaç ilaç ille beyinlerini yıkadığınız o zavallı ve bir o kadar biçare olan insanların beyinlerini yıkayıp vermiş olduğunuz ilaç tesiriyle onların hayatlarına son verdirirken onlarla beraber yüce insanlarımızın canlarını katıl edip şehit etmeniz atık sizin bu oyunlarınıza artık halk olarak biat etmediğini görür olmaktayız.

Bu gün ülkemin en ücra köşesi olan ve yıllarca terör örgütün adeta merkezi gibi görünen her gün eylemlerin olduğu bölgeden bu günkü yürüyüş bu günkü halkın birlik beraberlik çağrısı artık size birçok şeyin açık cevabı olduğunu bildirmekten başka bir şey olmadığının açık ifadesi olmaktadır.

Hakkâri Yüksekova’da bu gün halkın birlik beraberlik içinde terörü lanetliyorsa burada artık sizin ülkemizde satın alacağınız insanların olmadığını artık sizin ülkemiz içersin de kendi emellerinize ve ideolojinize insan koşuşturma yapmayacağınızın açık bir göstergesi olduğunu bildirmektedir.

Siz Siyonist Emperyalist güçlerin Arap yarım adasında kendi emelleriniz için yaptıklarınız her planın tutuğunu ve bu planın bir parçası olan ülkemin kalan kısmını tamamlama aşamasında artık dengelerin ve planların değiştiğini görürken artık kudurmaya başladığınızın bilincindeyiz.

Ülkemin insanı bir gecede canını hiçe sayacak kadar cesur ve yürekli bir şekilde tank ve tüfeklerin karşısına tüm bedenleriyle kendilerini siper edecek kadar cesur bir şekilde dünyaya kendilerini kanıtladıklarını gözlerinizle ve tüm dünyaya görsel olarak açık beyan ilan ettiler.  Bununla da kalmadılar gündüz işlerinde gece sabahlara kadar meydanlarda kritik noktalarda nöbetlerine görevlerine devam etiler.

İşte yüce Türk milleti böyle bir millet çünkü atalarımız bir çadırdan bir saltanat bir obadan bir dünya hükümdarlığını yapmış bir ecdadın torunları olarak buradan yeniden beyan ediyoruz.

Bizim sabrımızı denemeyin eğer siz bizim sabrımızı taşımak ve bizim sabrımızı ölçmek istiyor iseniz işte meydan işte cihan buyurun şimdi terörün arkasından çıkın açık söyleyin biz sizlere karşı bu savaşı ilan ediyoruz bakın o zaman Ayşe kadın pazara çıkıyor mu göreceksiniz.

Yüce Türk halkı önce dini İslam sonra Hükmü Kuran sonra gücüne kuvvetine der meydana iner bunu bilesiniz ki batıl din zayi olacak hak din yüce olacak işte o günler geliyor ey gafil uyan gaflete artık hak din zayi olacak günler belki yarın belki de yarından yakın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.