Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

EY AVRUPA ARTIK DUY AYAK SESLERİMİZİ

Ülkem neden bu duruma düşürülüyor. Dünya üzerinde gelişme gösteren sürekli büyüme göstermekte olan bir ülkenin bu duruma düşürmenin böyle polemiklere maruz bırakılmasına ne gerek var. İşin özünde zaten bu Avrupa denilen topluluk ülkemizin hatta daha önemlisi olan Osmanlının yeniden doğmasını zaten hep ince hesaplar yapmakta olan bir toplum ve bizim geçmişten günümüze kadar gelmiş geçmiş tüm hükümetler hepsi Avrupa’ya resmen kendilerini kullandırıp onların emri havalesinde idameler yapmıştır. Avrupa öyle bir oyunla ülkemizi yıllarca hep gerilemesini ve gelişme olmaması için ellerinden gelen her çabayı sarf eden Avrupa ülkemizin gelişmesi ve büyümesini her aşamada engelleri yapmışlardır. Avrupa yıllardır terör örgütlerin ana sponsorları olarak hep görev yapmışlardır. Almanya başkanı yılar önce kandilde terör örgütün lideri ile olan diyaloğundan dolayı bu makama gelmiştir. Şimdi ülkem sen içerde ve dışarda terör örgütlerini yok etmeye çalış ve kalk sponsorluklarını yapan ülkelere gidip terör örgütlerini karalama ve yıpratma propagandasını yapmaya git hiç olur mu? Kusura bakma yıllarca ülkenizi parçalamak için yılarca sizlerin büyümenizi engellemek için özel terör örgütü kurdurup yıllarca maddi ve manevi desteklerini sağladık şimdi sen kalkıp gelip ülkemizde bunları karalama ve kınama propagandası yap kusura bakma hiç olmayacak durum. Bizler sizlerin parçalamak sizin ülkenizde hep kan akması için sizin hain dediğiniz vatandaşlarınızı yılarca ülkemizde iş istihdamını sağlayıp içimizde yaşattığımız vatandaşlarınızın beyinlerine sizi kötüleyip sizi ve ülkenizi karalayıp durduk. Ülkemizde terör örgütün ve terör örgütün tüm faaliyet ve yürüyüşlerini legal olarak hak ve hürriyet adı altında legal kıldık bunlara böylesi destekleri verdik. Şimdi sizin bakanlar kalkıp gelip ülkemizde ülkenizin içinde yapılan tüm terör örgütün faaliyetlerini kınamak ve karalamak istiyorsunuz. Hiç olmaz sizi karalayan sizi kötüleyen gazeteci yazarlarınızı bile daha kaç gün önce bizler ödüllendirmedik mi bunu görmediniz mi siz neden gelip ülkemizde bunları kötüleyeceksiniz. Biz sizin düşmanlarınızı dostumuz dostlarınızı da düşmanımız biliriz. Türkiye’nin kalkınması gelişmesini asla istemiyoruz. Türkiye’nin parçalanmasını istiyoruz. Türklerin yeniden güçlenmesini asla istemiyoruz. Zaten içinizde bulunana ve halen devlet kademesinde olan FETÖ terör örgütün üyelerinin varlığı ve sinsi planlarının devam etmesi için ellerimizden gelen hizmetleri yardım ve destekleri sağlamak için her daim var olduğumuzu bildirmek için varız. Durum böyle iken siz neden gelip ülkemizde propaganda yapmaya kalkışıyorsunuz?  Bizde buradan duyun sesimizi ey Avrupa artık eski Türkiye eski hükümetler yok artık geçmişin neferleri Osmanlının torunları var artık bu ülkede değil bu coğrafyada sizlere ve sizin emellerinize uşaklık eden terör örgütlerine asla müsaade ve izin verilmeyecektir. Bunu böyle bilesiniz haberiniz olsun artık güçlü bir Türkiye güçlü bir halk güçlü bir hükümet var.               
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2017 - Pazartesi

EY AVRUPA ARTIK DUY AYAK SESLERİMİZİ

Ülkem neden bu duruma düşürülüyor.

Dünya üzerinde gelişme gösteren sürekli büyüme göstermekte olan bir ülkenin bu duruma düşürmenin böyle polemiklere maruz bırakılmasına ne gerek var.

İşin özünde zaten bu Avrupa denilen topluluk ülkemizin hatta daha önemlisi olan Osmanlının yeniden doğmasını zaten hep ince hesaplar yapmakta olan bir toplum ve bizim geçmişten günümüze kadar gelmiş geçmiş tüm hükümetler hepsi Avrupa’ya resmen kendilerini kullandırıp onların emri havalesinde idameler yapmıştır.

Avrupa öyle bir oyunla ülkemizi yıllarca hep gerilemesini ve gelişme olmaması için ellerinden gelen her çabayı sarf eden Avrupa ülkemizin gelişmesi ve büyümesini her aşamada engelleri yapmışlardır.

Avrupa yıllardır terör örgütlerin ana sponsorları olarak hep görev yapmışlardır. Almanya başkanı yılar önce kandilde terör örgütün lideri ile olan diyaloğundan dolayı bu makama gelmiştir.

Şimdi ülkem sen içerde ve dışarda terör örgütlerini yok etmeye çalış ve kalk sponsorluklarını yapan ülkelere gidip terör örgütlerini karalama ve yıpratma propagandasını yapmaya git hiç olur mu?

Kusura bakma yıllarca ülkenizi parçalamak için yılarca sizlerin büyümenizi engellemek için özel terör örgütü kurdurup yıllarca maddi ve manevi desteklerini sağladık şimdi sen kalkıp gelip ülkemizde bunları karalama ve kınama propagandası yap kusura bakma hiç olmayacak durum.

Bizler sizlerin parçalamak sizin ülkenizde hep kan akması için sizin hain dediğiniz vatandaşlarınızı yılarca ülkemizde iş istihdamını sağlayıp içimizde yaşattığımız vatandaşlarınızın beyinlerine sizi kötüleyip sizi ve ülkenizi karalayıp durduk. Ülkemizde terör örgütün ve terör örgütün tüm faaliyet ve yürüyüşlerini legal olarak hak ve hürriyet adı altında legal kıldık bunlara böylesi destekleri verdik.

Şimdi sizin bakanlar kalkıp gelip ülkemizde ülkenizin içinde yapılan tüm terör örgütün faaliyetlerini kınamak ve karalamak istiyorsunuz. Hiç olmaz sizi karalayan sizi kötüleyen gazeteci yazarlarınızı bile daha kaç gün önce bizler ödüllendirmedik mi bunu görmediniz mi siz neden gelip ülkemizde bunları kötüleyeceksiniz. Biz sizin düşmanlarınızı dostumuz dostlarınızı da düşmanımız biliriz.

Türkiye’nin kalkınması gelişmesini asla istemiyoruz.

Türkiye’nin parçalanmasını istiyoruz. Türklerin yeniden güçlenmesini asla istemiyoruz. Zaten içinizde bulunana ve halen devlet kademesinde olan FETÖ terör örgütün üyelerinin varlığı ve sinsi planlarının devam etmesi için ellerimizden gelen hizmetleri yardım ve destekleri sağlamak için her daim var olduğumuzu bildirmek için varız.

Durum böyle iken siz neden gelip ülkemizde propaganda yapmaya kalkışıyorsunuz? 

Bizde buradan duyun sesimizi ey Avrupa artık eski Türkiye eski hükümetler yok artık geçmişin neferleri Osmanlının torunları var artık bu ülkede değil bu coğrafyada sizlere ve sizin emellerinize uşaklık eden terör örgütlerine asla müsaade ve izin verilmeyecektir. Bunu böyle bilesiniz haberiniz olsun artık güçlü bir Türkiye güçlü bir halk güçlü bir hükümet var.

              

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.