Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

EN KUTSAL EĞİTMENLERİMİZ

Hz. Ali dediği gibi bana bir harf öğretenin kölesi olurum. Eğitmencilerimiz aslında en kutsal görev en kutsal vazife verdiğimiz üstadlarımız. Halk vatandaş olarak hepimiz ilk ve öncelikli olan eğitime başladığımız günden itibaren tüm eğitimcilerimizi sayı sevgi ile illaki bunların içinde kötüde andıklarımız vardır. Kötüleri asla yad etmeyip buğuz ettiğimiz eğitimcilerimizin yüzünden eğitimi bırakmak zorunda kalmış birçok insanlarımız vardır. Ama elleri öpülesi o eğitimci, öğretici, öğretmen, hoca, muallimlerimizin ellerinden buradan tekrardan öperim. Biz insan topluluğuna verdikleri gelişim emeklerinde bizlere verdikleri değer ve eğitim anlamında özelikle ülkemin geçirmiş olduğu bir dönem içerinde eğitimci öğretmenlerimizin görevleri icabı şehit olmaları öğretmenlerimizin eğitimcilerimizin ruhları şaad olsun. Eğitimci olan kardeşlerimizin özelikle görev yatıkları yerlerde insanlarımıza evlatlarımıza yardımcı olmak için. Büyük şehirlerde kendi eş dost akrabalarından adeta dilenircesine tüm yöresel ihtiyaçlarını giderecek tüm şeyleri toplayıp orada ki evlatlarımıza yavrularımıza ulaştıran elleri öpülesi eğitimcilerimizin bu girişimleri her zaman beni ve insanlığı gözyaşlarına boğarak büyük başarını takdir ederek ellerinden tekrardan öpesim geliyor. Eğiticilerimizin insan üzerinde büyük etkenleri olduğundan özelikle ilk aşamalarda olan eğitimcilerimizin evlatlarımıza karşı aile terbiyesinden tutun vatan sevgisine kadar tüm programları çok iyi aşılamalıdırlar. Çünkü ilk eğitimde alınan dersler o kişi üzerinde bir ömür sürdürecek süreç içinde verilen ders ve nasihattir. Bizim dönemlerimizde okuyan arkadaşlarımızın birçoğu eğitimci olmuş. Görevlerinde büyük başarılar kat etmiştir. Bu eğitimcilerimize devletimizin hükümetlerimizin zaman, zaman çok ihmal ettiği kesindir. Eğitimcilerin asla ihmal edilmemesi gereken memurluk sınıfında olduğu bir iş olduğu bir bölümdür. Bir ülkede eğitim yok ise bir ülkede eğitime önem verilmiyor ise eğitimci hesaba alınmayıp hor görülüyor ise o ilkede asla ilerleme ve asla ülke kalkınma göstermeyecektir. Eğitimcilik ülkenin en büyük gelir ve başarı kaynaklarını gösteren işin en başında duran insanlarımızdır. Eğitimcilerimize özel bir gün yok onların her zaman özel saygı sevgi hürmetle yad edilecek insanlardır. şimdiden tüm en iyi eğitimcilerimin güzel eğitimci hocalarımızın yaşamlarındaki başarılarını kutlarım.
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2020 - Perşembe

EN KUTSAL EĞİTMENLERİMİZ

Hz. Ali dediği gibi bana bir harf öğretenin kölesi olurum.

Eğitmencilerimiz aslında en kutsal görev en kutsal vazife verdiğimiz üstadlarımız. Halk vatandaş olarak hepimiz ilk ve öncelikli olan eğitime başladığımız günden itibaren tüm eğitimcilerimizi sayı sevgi ile illaki bunların içinde kötüde andıklarımız vardır.

Kötüleri asla yad etmeyip buğuz ettiğimiz eğitimcilerimizin yüzünden eğitimi bırakmak zorunda kalmış birçok insanlarımız vardır.

Ama elleri öpülesi o eğitimci, öğretici, öğretmen, hoca, muallimlerimizin ellerinden buradan tekrardan öperim.

Biz insan topluluğuna verdikleri gelişim emeklerinde bizlere verdikleri değer ve eğitim anlamında özelikle ülkemin geçirmiş olduğu bir dönem içerinde eğitimci öğretmenlerimizin görevleri icabı şehit olmaları öğretmenlerimizin eğitimcilerimizin ruhları şaad olsun. Eğitimci olan kardeşlerimizin özelikle görev yatıkları yerlerde insanlarımıza evlatlarımıza yardımcı olmak için. Büyük şehirlerde kendi eş dost akrabalarından adeta dilenircesine tüm yöresel ihtiyaçlarını giderecek tüm şeyleri toplayıp orada ki evlatlarımıza yavrularımıza ulaştıran elleri öpülesi eğitimcilerimizin bu girişimleri her zaman beni ve insanlığı gözyaşlarına boğarak büyük başarını takdir ederek ellerinden tekrardan öpesim geliyor.

Eğiticilerimizin insan üzerinde büyük etkenleri olduğundan özelikle ilk aşamalarda olan eğitimcilerimizin evlatlarımıza karşı aile terbiyesinden tutun vatan sevgisine kadar tüm programları çok iyi aşılamalıdırlar. Çünkü ilk eğitimde alınan dersler o kişi üzerinde bir ömür sürdürecek süreç içinde verilen ders ve nasihattir.

Bizim dönemlerimizde okuyan arkadaşlarımızın birçoğu eğitimci olmuş. Görevlerinde büyük başarılar kat etmiştir. Bu eğitimcilerimize devletimizin hükümetlerimizin zaman, zaman çok ihmal ettiği kesindir. Eğitimcilerin asla ihmal edilmemesi gereken memurluk sınıfında olduğu bir iş olduğu bir bölümdür. Bir ülkede eğitim yok ise bir ülkede eğitime önem verilmiyor ise eğitimci hesaba alınmayıp hor görülüyor ise o ilkede asla ilerleme ve asla ülke kalkınma göstermeyecektir. Eğitimcilik ülkenin en büyük gelir ve başarı kaynaklarını gösteren işin en başında duran insanlarımızdır.

Eğitimcilerimize özel bir gün yok onların her zaman özel saygı sevgi hürmetle yad edilecek insanlardır.

şimdiden tüm en iyi eğitimcilerimin güzel eğitimci hocalarımızın yaşamlarındaki başarılarını kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.