Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

EMNİYETİN EHEMİYETİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTADA

Emniyet ehemmiyet zafiyetsizlikleri yine ortaya çıkmıştır.Bir ülke düşünün o ülkenin emniyetleri istihbaratı nerede ise demiyorum. Dünya üzerinde en üst gelişmiş istihbarat birimlerinden çok ilerde ve çok iyi bir görev yaptıkları bir gerçektir. Peki, şimdi bu dün Ankara ülkemin başkenti ve güvenliğin hat safhada olduğu bir ilde gelinen duruma bakın şimdi bunun neresinde bir hata var ona bakmamız gerek artık. Ülkemde kültür mantarı gibi her köşede her yerde yetkili yetkisiz oto kiralama firmaları adeta bir kültür mantarı gibi köşe bucaklarda oluşan oto kiralamaya gelen kimler olsa araştırma yapılmadan ne amaçlı araç kiralayan kişilerin bilgisine gereksim duyulmadan verilmektedir. Ülkemde çalınan araçlar her gün nerde ise yüz araç üzerinde olmaktadır. Bu çalınan araçların nerde ise hiç biri yakalanmamaktadır, yakalanmadığı gibi birde akıbetlerine bile ulaşılmamaktadır. Arama ve araştırma noktalarında kontrollerde emniyet kemerin kontrolleri yapılacağına araç bilgi ve şase plaka gerçekliklerine bakılsa ülkemde her gün yüzlerce araçlarında çalınmasına son verileceğinin kesin bir göstergesi olacağı kesindir. Ülkemde böylesi olayların yapılacağını her geçen gün yapılacağı ve böylesi olayların meydana geleceğini her kesimin bildiğini bilmektedir. Ülkemde istihbarat ve güvenlik güçlerinin daha iyi çalışmaları lazım iken ve bu yapılan eylemlerde yine bunlara bilgi aktaran içerde bunların istihbaratçıları ve yapılandırmalarını yöneten kişilerin varlığının bir göstergesi olmuştur. Dış ülke vatandaşı gelip ülkemin en önemli şehrinde en önemli kurumun servis araçlarının çıkış saatini ve güzergahını çözecek kadar zeki olması düşünülemez,. Buna içerden bilgi ve yönetici olmasa bunu orada o aşamaya getiren 24 yaşında bir gençten bunları beklemesi olanaksız. Buna yardım ve yataklık edenlerin deşifre edilip bunların hepsine gerekli cezai işlem yapılması ve bu tür olan kişilerin en ağır cezaların verilmesini sağlamalıyız. Suriye üzerinde ülkeme giriş yapan ve ülkemde misafir değil artık resmen vatandaşlarımız olmuş olan Suriye halkının üzerinden yılarca ülkemin insanların üzerinden oynanan oyunların artık sonuna gelindiği şu günlerde artık bunu Suriye ülkesi vatandaşlarının üzerinden ülkemde eylemlerine devam etmektedirler. Siyonist ve emperyalist oyunların dünya üzerinden ülkem üzerinde oynamaya devam edecektir. Bu Siyonist ve emperyalistlerin oyunlarına gelinen bunlara maddi ve mühimmat olanaklarını sağlayan dış güçlerin piyonu olan kişilerin deşifre edilmesini sağlamamız lazım. Ülkemin güçlü hükümeti güçlü bir halkın artık gerçeklerini görüp artık ülkem üzerinde oynanan oyunların sonlandırmasını sağlamamız gerektiğini bilmemiz gerek artık. Bu yapılan eylemlerde daha nice eylemler devam etmelerine engel olmamızın ve bu an itibariyle ülkemin muhtelif yerlerinde denetim ve güvenlik tedbirlerimizi artırmamız gerekmekteyiz.
Ekleme Tarihi: 19 Şubat 2016 - Cuma

EMNİYETİN EHEMİYETİN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTADA

Emniyet ehemmiyet zafiyetsizlikleri yine ortaya çıkmıştır.
Bir ülke düşünün o ülkenin emniyetleri istihbaratı nerede ise demiyorum. Dünya üzerinde en üst gelişmiş istihbarat birimlerinden çok ilerde ve çok iyi bir görev yaptıkları bir gerçektir.

Peki, şimdi bu dün Ankara ülkemin başkenti ve güvenliğin hat safhada olduğu bir ilde gelinen duruma bakın şimdi bunun neresinde bir hata var ona bakmamız gerek artık.

Ülkemde kültür mantarı gibi her köşede her yerde yetkili yetkisiz oto kiralama firmaları adeta bir kültür mantarı gibi köşe bucaklarda oluşan oto kiralamaya gelen kimler olsa araştırma yapılmadan ne amaçlı araç kiralayan kişilerin bilgisine gereksim duyulmadan verilmektedir.

Ülkemde çalınan araçlar her gün nerde ise yüz araç üzerinde olmaktadır. Bu çalınan araçların nerde ise hiç biri yakalanmamaktadır, yakalanmadığı gibi birde akıbetlerine bile ulaşılmamaktadır.

Arama ve araştırma noktalarında kontrollerde emniyet kemerin kontrolleri yapılacağına araç bilgi ve şase plaka gerçekliklerine bakılsa ülkemde her gün yüzlerce araçlarında çalınmasına son verileceğinin kesin bir göstergesi olacağı kesindir.

Ülkemde böylesi olayların yapılacağını her geçen gün yapılacağı ve böylesi olayların meydana geleceğini her kesimin bildiğini bilmektedir.

Ülkemde istihbarat ve güvenlik güçlerinin daha iyi çalışmaları lazım iken ve bu yapılan eylemlerde yine bunlara bilgi aktaran içerde bunların istihbaratçıları ve yapılandırmalarını yöneten kişilerin varlığının bir göstergesi olmuştur.

Dış ülke vatandaşı gelip ülkemin en önemli şehrinde en önemli kurumun servis araçlarının çıkış saatini ve güzergahını çözecek kadar zeki olması düşünülemez,. Buna içerden bilgi ve yönetici olmasa bunu orada o aşamaya getiren 24 yaşında bir gençten bunları beklemesi olanaksız. Buna yardım ve yataklık edenlerin deşifre edilip bunların hepsine gerekli cezai işlem yapılması ve bu tür olan kişilerin en ağır cezaların verilmesini sağlamalıyız.

Suriye üzerinde ülkeme giriş yapan ve ülkemde misafir değil artık resmen vatandaşlarımız olmuş olan Suriye halkının üzerinden yılarca ülkemin insanların üzerinden oynanan oyunların artık sonuna gelindiği şu günlerde artık bunu Suriye ülkesi vatandaşlarının üzerinden ülkemde eylemlerine devam etmektedirler.

Siyonist ve emperyalist oyunların dünya üzerinden ülkem üzerinde oynamaya devam edecektir.

Bu Siyonist ve emperyalistlerin oyunlarına gelinen bunlara maddi ve mühimmat olanaklarını sağlayan dış güçlerin piyonu olan kişilerin deşifre edilmesini sağlamamız lazım.

Ülkemin güçlü hükümeti güçlü bir halkın artık gerçeklerini görüp artık ülkem üzerinde oynanan oyunların sonlandırmasını sağlamamız gerektiğini bilmemiz gerek artık.

Bu yapılan eylemlerde daha nice eylemler devam etmelerine engel olmamızın ve bu an itibariyle ülkemin muhtelif yerlerinde denetim ve güvenlik tedbirlerimizi artırmamız gerekmekteyiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.