Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

EKONOMİYİ BİZ YENİDEN YAPACAĞIZ

Ekonomi krizlerin  oluşması ile piyasadalardaralma hareketsizlikler ile olşan piyasa durgunlukları ile iç piyasalar büyük sıkıntılı dönemlere girmiştir. Hükümetin esnaf ve halkın devlet kurumlarına olan boçlarına yapılandırma ile halkın vatandaşların devlete olan borçlarını ödemeleri için yapılan indirimle yapılandırma ile iç piyasaların böylesi sıkıntılı bir döneme denklenmesi ile bir çok insan borçlarının yapılandırmasını bile yapamamıştır. Bu krizin dünya ülkeleri ülkemiz üzerine oynamaları tabi ki halıyle ülkemizdeki döviz yükselmesi esnafların sıkıntılı ve çalışma kapasitesinin çok altında kalması ile piyasalarda bir çok sektörde birçok esnaf kardeşlerimiz iflas etmiş buna mutakiben birçok esnaf kardeşimiz iflaslarından dolayı intiharlar bile oluşmaya başlamıştır. Böylesi piyasalarda oynanan oyunların sonu halkımız için vatandaşlarımız için bir felaket olarak her saat her gün geçiren piyasalar ve esnafımız ülke için tedirğin değil ama işsizlik ve piyasaların dengesizliği işlem haçmini kılıtleme aşamasına getirmiştir. Dış ülkelerin ekonomik olarak ülkemizin üzerinden oyunlar oyaması ile ülkede büyük kaoslar yaratmak için oynanan oyunlardır. Bu oyunların tümünün asıl amaçlarının başlı nedenlerinden birinci sırada lozan antlaşması yeniden eski haliyle devam edilmesi gerekmektir. İkinci ülkemizi parçalayış büyük israil projesini gerçekleştirmesi için verilen mücadelede başarıyı yakalamak için yapılan eylem planlarıdır. Ülke olarak bizler Arap yarım adasında ki ülkeler gibi hemen teslim olmayacak tam aksi böyle bir duruma karşı var güçümüzle karşı koyacağız. Zaten 15 Temmuz gecesi bunun bir göstergesi olarak gerekli cevabı tüm halk olarak vatandaşlar olarak vermiş olduk. Yeniden yapılacak bir eylemin karşısında kendimizi en güçlü bir şekilde artık varlığımızı göstereceğiz. Ülkemizin geleceği geçmişimizin göstergesi olarak en güzel şekilde yeniden destan yazacak bir ülke olduğumuzu ve bu yapılan tüm oyunların bozulmasına ülkemzin yeniden güçlü konuma gelmesine doğru gelmesini hazım edemeyen güçlerin bir takım oyunlarıdır. 2019 yılında yerli otomobil ile artk ithal otolarında rağbet göremeyeceği ve ülkemizin sanayi bakımından güç kazanması olacaktır.
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2018 - Cuma

EKONOMİYİ BİZ YENİDEN YAPACAĞIZ

Ekonomi krizlerin  oluşması ile piyasadalardaralma hareketsizlikler ile olşan piyasa durgunlukları ile iç piyasalar büyük sıkıntılı dönemlere girmiştir.

Hükümetin esnaf ve halkın devlet kurumlarına olan boçlarına yapılandırma ile halkın vatandaşların devlete olan borçlarını ödemeleri için yapılan indirimle yapılandırma ile iç piyasaların böylesi sıkıntılı bir döneme denklenmesi ile bir çok insan borçlarının yapılandırmasını bile yapamamıştır.

Bu krizin dünya ülkeleri ülkemiz üzerine oynamaları tabi ki halıyle ülkemizdeki döviz yükselmesi esnafların sıkıntılı ve çalışma kapasitesinin çok altında kalması ile piyasalarda bir çok sektörde birçok esnaf kardeşlerimiz iflas etmiş buna mutakiben birçok esnaf kardeşimiz iflaslarından dolayı intiharlar bile oluşmaya başlamıştır.

Böylesi piyasalarda oynanan oyunların sonu halkımız için vatandaşlarımız için bir felaket olarak her saat her gün geçiren piyasalar ve esnafımız ülke için tedirğin değil ama işsizlik ve piyasaların dengesizliği işlem haçmini kılıtleme aşamasına getirmiştir.

Dış ülkelerin ekonomik olarak ülkemizin üzerinden oyunlar oyaması ile ülkede büyük kaoslar yaratmak için oynanan oyunlardır.

Bu oyunların tümünün asıl amaçlarının başlı nedenlerinden birinci sırada lozan antlaşması yeniden eski haliyle devam edilmesi gerekmektir.

İkinci ülkemizi parçalayış büyük israil projesini gerçekleştirmesi için verilen mücadelede başarıyı yakalamak için yapılan eylem planlarıdır.

Ülke olarak bizler Arap yarım adasında ki ülkeler gibi hemen teslim olmayacak tam aksi böyle bir duruma karşı var güçümüzle karşı koyacağız. Zaten 15 Temmuz gecesi bunun bir göstergesi olarak gerekli cevabı tüm halk olarak vatandaşlar olarak vermiş olduk.

Yeniden yapılacak bir eylemin karşısında kendimizi en güçlü bir şekilde artık varlığımızı göstereceğiz.

Ülkemizin geleceği geçmişimizin göstergesi olarak en güzel şekilde yeniden destan yazacak bir ülke olduğumuzu ve bu yapılan tüm oyunların bozulmasına ülkemzin yeniden güçlü konuma gelmesine doğru gelmesini hazım edemeyen güçlerin bir takım oyunlarıdır. 2019 yılında yerli otomobil ile artk ithal otolarında rağbet göremeyeceği ve ülkemizin sanayi bakımından güç kazanması olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.