Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DÜZEN ÜÇGENİ ŞEHİR

Bir şehir düşün büyümüş ama gelişmemiş.Bir şehir düşünün illegal işlerin had safhada devlet siyaset ile kolla davetler pozlar düşünün.Yatırım yok. Yapılan yatırımlar hep elden alınmış günümüze gelinmiş son durumları ne?Bunların hepsi işte böylesi kol kola dostane görüntülerle yapılan işlerin sonunda yaşamak haram olmuş şehir.Şanlıurfa ilinde tefecilik almış başını gidiyor. Mafya işleyişi kendilerini şehrin sahipleri sanan şahıslar şehir eşkıyası durumunda bunların hepsi var olan şehir işte orası Şanlıurfa'dır.Siyasetçi kendini o takım insanlar ile diyalog içersinde siyasetçileri kendilerine emri vaki ile bu işleri yap diyecek kadar cesaretli gören şahısların şehridir.Geçmişte bakın Şanlıurfa Organize sanayisinde nice fabrikaları kuran vatandaşlar ne hayallerle kurdukları fabrikaları çalıştırmak için ekonomik güç sıkıntısına girince devletin o günkü imkânlarını kullanamayan şahıslar tefecilerin pençesine düşünce artık o pençeden kurtulması resmen imkânsız hata olanaksız ta ki fabrikayı kendilerine teslim edinceye kadar.Şehrin tüm illegal işlerini yürütmek için kendilerine iş adamı süsü verip kendi zanlarınca zavallı vatandaşlarıma halkıma hakkaniyetsizlik edip şehirde kendi kanılarınca terör estirmekte olan insanlar da ayrıca çabası durumundalar.Bu şahısların en büyük destekçileri olan siyaset ve devletin üst konumundaki amirler ile içli dışlı olmaları bakın eski tarihlerde ülkemizin en ünlü yer altı lideri konumunda olan rahmetli Mehmet Nabi İNCİLER İnci baba lakabıyla olan hemşerimiz siyasetin en üst lideri olan Süleyman DEMİREL ile içli dışlı konumunda idi.Geçmişten gelinen bir hal içersinde olan sistemin böyle çalıştığını halkın böylesi bir yaşam içinde olan şehirdir Şanlıurfa.Devletimin en üst düzeyinde olan şahsiyetlerin böylesi kendini tefecilikle lider konumuna koymuş diğer yandaş halka üstünlük sağlayıp kendini yanına aldığı birkaç yandaşla halka gözdağı verme çabasında olan insanlara devletimin üst makam mevki kişileri itibar edip onlarla beraber yol yürüdüğü zaman işler resmen değişir.Bu kişilerin yanlarında siyasetin üst kişileri makamların üstleri onlara beraber olduğunda onların belleri güçlü olmakta zavallı vatandaşım bu konumda ne derdini anlatacak makam ne derdine çare arayacak bir mevki bulur.Zavallı yatırımcım tefecinin eline düşer, zavallı vatandaşım kaba küveti olan var olunca ne bir yerde işletme sahibi olabilir nede bir yere alma isteğinde buluna bilir işte geçmişten bazı örnekler ile bu durum tespitlidir.Şanlıurfa böyle bir şehir işte siyasetçisi, tefecisi, mafyası hepsi kol kola yan yana pastayı şehri kendilerince pay edip konuşurlarsa sonuç işte bu denilecek kadar artık bu şehirde yaşamak gerçekten haram olmuştur.Böyle siyasetçiyi, böyle halen var olan tefeciliği, milenyum zaman içersinde mafyalığın var olduğu şehir değil adeta başka bir ülke konumunda şehir bu şehirdir.
Ekleme Tarihi: 17 Ekim 2016 - Pazartesi

DÜZEN ÜÇGENİ ŞEHİR

Bir şehir düşün büyümüş ama gelişmemiş.
Bir şehir düşünün illegal işlerin had safhada devlet siyaset ile kolla davetler pozlar düşünün.
Yatırım yok. Yapılan yatırımlar hep elden alınmış günümüze gelinmiş son durumları ne?
Bunların hepsi işte böylesi kol kola dostane görüntülerle yapılan işlerin sonunda yaşamak haram olmuş şehir.
Şanlıurfa ilinde tefecilik almış başını gidiyor. Mafya işleyişi kendilerini şehrin sahipleri sanan şahıslar şehir eşkıyası durumunda bunların hepsi var olan şehir işte orası Şanlıurfa'dır.
Siyasetçi kendini o takım insanlar ile diyalog içersinde siyasetçileri kendilerine emri vaki ile bu işleri yap diyecek kadar cesaretli gören şahısların şehridir.
Geçmişte bakın Şanlıurfa Organize sanayisinde nice fabrikaları kuran vatandaşlar ne hayallerle kurdukları fabrikaları çalıştırmak için ekonomik güç sıkıntısına girince devletin o günkü imkânlarını kullanamayan şahıslar tefecilerin pençesine düşünce artık o pençeden kurtulması resmen imkânsız hata olanaksız ta ki fabrikayı kendilerine teslim edinceye kadar.
Şehrin tüm illegal işlerini yürütmek için kendilerine iş adamı süsü verip kendi zanlarınca zavallı vatandaşlarıma halkıma hakkaniyetsizlik edip şehirde kendi kanılarınca terör estirmekte olan insanlar da ayrıca çabası durumundalar.
Bu şahısların en büyük destekçileri olan siyaset ve devletin üst konumundaki amirler ile içli dışlı olmaları bakın eski tarihlerde ülkemizin en ünlü yer altı lideri konumunda olan rahmetli Mehmet Nabi İNCİLER İnci baba lakabıyla olan hemşerimiz siyasetin en üst lideri olan Süleyman DEMİREL ile içli dışlı konumunda idi.
Geçmişten gelinen bir hal içersinde olan sistemin böyle çalıştığını halkın böylesi bir yaşam içinde olan şehirdir Şanlıurfa.
Devletimin en üst düzeyinde olan şahsiyetlerin böylesi kendini tefecilikle lider konumuna koymuş diğer yandaş halka üstünlük sağlayıp kendini yanına aldığı birkaç yandaşla halka gözdağı verme çabasında olan insanlara devletimin üst makam mevki kişileri itibar edip onlarla beraber yol yürüdüğü zaman işler resmen değişir.
Bu kişilerin yanlarında siyasetin üst kişileri makamların üstleri onlara beraber olduğunda onların belleri güçlü olmakta zavallı vatandaşım bu konumda ne derdini anlatacak makam ne derdine çare arayacak bir mevki bulur.
Zavallı yatırımcım tefecinin eline düşer, zavallı vatandaşım kaba küveti olan var olunca ne bir yerde işletme sahibi olabilir nede bir yere alma isteğinde buluna bilir işte geçmişten bazı örnekler ile bu durum tespitlidir.
Şanlıurfa böyle bir şehir işte siyasetçisi, tefecisi, mafyası hepsi kol kola yan yana pastayı şehri kendilerince pay edip konuşurlarsa sonuç işte bu denilecek kadar artık bu şehirde yaşamak gerçekten haram olmuştur.
Böyle siyasetçiyi, böyle halen var olan tefeciliği, milenyum zaman içersinde mafyalığın var olduğu şehir değil adeta başka bir ülke konumunda şehir bu şehirdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.