Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DUR EY YOLCU

Bir asır önce idi aynen bu gün gibi tüm küfür toplumu topluluğu son kalan Osmanlı topraklarını parçalamak için birlikte akın, akın ülkemizin topraklarını parçalamak için Anadolu’ya akın ediyorlardı. Altmış beş asır bir zaman içinde Dünya’ya hükümdarlık etmiş olan bir medeniyetin yıkılışının son kalesi olan topraklara göz dikken bu zalim ve bir o kadar içten hesaplı ülkelerin dinsiz güçlerine karşı iman güçlerinin durumu ortada idi. Tüm ehli küffar topluluğu olan şimdiki adı Avrupa Topluluğu olan güçlerin artık sonumuzu getirmek için bizleri parçalamak ve topraklarımızı elimizden almak için tüm ülkelerinde birlikler ile Çanakkale akın etmeye başlamış olan güçlerin hazin bir sonuç alacaklarını hiç düşünmeden hepsi yolara çıkmaya başladılar. Avustralya’da dondurmacı olan iki Afgan asılı kardeşin askeri harekatın geçişini soruyor hayırdır bu geçit nedir diye sorunca aldığı cevap Osmanlı topraklarını almaya gidiyoruz diye cevap alınca bu gün için yok isek daha neye yararız deyip iki kardeş ellerine silahlarını alıp o geçit töreninde yüzlerce askeri öldürüyor. Birde bir Türk aslı birinin Avrupa sınırlarında bu günde ben eylem yapmasam daha ne duruyorum deyip Çanakkale’ye silah ve mühimmat desteği taşıyan trenin geçeceği köprüyü infilak ettirip köprüyü ve treni infilak eden Osmanlı torunu kardeşlerimin ruhu şad olsun. Küffar güçlerin Çanakkale yenilgimizi iki Afgan ve bir Türk’ten ibaret dedikleri de tespitlidir. Çanakkale ruhu ülkemizde Çanakkale muharebe meydanında şehit olan tüm kardeşlerimizin hiç birinin şehri memleketi dili dini ırkı sorulmadan akın edilen bir muharebe meydanı orada şehit olan tüm ecdadımızın tek meselesi. Dini İslam ile ehli Küffar savaşı ve İslam dininin yok olması için birlik olan güçlerin kahhar ismiyle yok edilmesin bir savaşı idi. Böylesi ecdadın torunları olarak bizler vatan toprak olarak daim birlik beraberlik içinde daim güçlü bir toplum olarak daim varlığımızın birliğimizin tüm dünyaya lanse edecek kadar güçlü bir halkız. Çanakkale bir isim olarak değil orada şehit olan ecdadımızın ruhları şad olsun. Sizlerin kanınızdan bizlere bahşettiğiniz vatan toprakları bizlere sizlerin bir emaneti bilinci içerisinde sizlere her gün iftiharla yad edeceğimizin bilinci ile bu günleri o günleri yaşar gibi her daim yad ediyoruz. Çanakkale üzerine nice şiirler nice besteler yazılmıştır. Bizde bu destanı yeniden yazdırmak için Avrupa ülkelerine karşı birlik beraberlik için yeniden geliyoruz. Biz ecdadımızı unutmadık yeniden ecdadımızın adını yad ederek size geçmiş gibi bu günde yeniden medeniyeti insanlığı sizlere öğreteceğiz işte biz osmanlıyız.      
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2017 - Pazartesi

DUR EY YOLCU

Bir asır önce idi aynen bu gün gibi tüm küfür toplumu topluluğu son kalan Osmanlı topraklarını parçalamak için birlikte akın, akın ülkemizin topraklarını parçalamak için Anadolu’ya akın ediyorlardı.

Altmış beş asır bir zaman içinde Dünya’ya hükümdarlık etmiş olan bir medeniyetin yıkılışının son kalesi olan topraklara göz dikken bu zalim ve bir o kadar içten hesaplı ülkelerin dinsiz güçlerine karşı iman güçlerinin durumu ortada idi.

Tüm ehli küffar topluluğu olan şimdiki adı Avrupa Topluluğu olan güçlerin artık sonumuzu getirmek için bizleri parçalamak ve topraklarımızı elimizden almak için tüm ülkelerinde birlikler ile Çanakkale akın etmeye başlamış olan güçlerin hazin bir sonuç alacaklarını hiç düşünmeden hepsi yolara çıkmaya başladılar.

Avustralya’da dondurmacı olan iki Afgan asılı kardeşin askeri harekatın geçişini soruyor hayırdır bu geçit nedir diye sorunca aldığı cevap Osmanlı topraklarını almaya gidiyoruz diye cevap alınca bu gün için yok isek daha neye yararız deyip iki kardeş ellerine silahlarını alıp o geçit töreninde yüzlerce askeri öldürüyor.

Birde bir Türk aslı birinin Avrupa sınırlarında bu günde ben eylem yapmasam daha ne duruyorum deyip Çanakkale’ye silah ve mühimmat desteği taşıyan trenin geçeceği köprüyü infilak ettirip köprüyü ve treni infilak eden Osmanlı torunu kardeşlerimin ruhu şad olsun.

Küffar güçlerin Çanakkale yenilgimizi iki Afgan ve bir Türk’ten ibaret dedikleri de tespitlidir.

Çanakkale ruhu ülkemizde Çanakkale muharebe meydanında şehit olan tüm kardeşlerimizin hiç birinin şehri memleketi dili dini ırkı sorulmadan akın edilen bir muharebe meydanı orada şehit olan tüm ecdadımızın tek meselesi. Dini İslam ile ehli Küffar savaşı ve İslam dininin yok olması için birlik olan güçlerin kahhar ismiyle yok edilmesin bir savaşı idi.

Böylesi ecdadın torunları olarak bizler vatan toprak olarak daim birlik beraberlik içinde daim güçlü bir toplum olarak daim varlığımızın birliğimizin tüm dünyaya lanse edecek kadar güçlü bir halkız. Çanakkale bir isim olarak değil orada şehit olan ecdadımızın ruhları şad olsun. Sizlerin kanınızdan bizlere bahşettiğiniz vatan toprakları bizlere sizlerin bir emaneti bilinci içerisinde sizlere her gün iftiharla yad edeceğimizin bilinci ile bu günleri o günleri yaşar gibi her daim yad ediyoruz.

Çanakkale üzerine nice şiirler nice besteler yazılmıştır.

Bizde bu destanı yeniden yazdırmak için Avrupa ülkelerine karşı birlik beraberlik için yeniden geliyoruz. Biz ecdadımızı unutmadık yeniden ecdadımızın adını yad ederek size geçmiş gibi bu günde yeniden medeniyeti insanlığı sizlere öğreteceğiz işte biz osmanlıyız.

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.