Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DÜNYANIN GÖZÜ ÇIKAR OLMUŞ

Dünya artık ekonomi savaş içersine girmiştir artık sıcak savaşlar yoktur. Dünya üzerinde olan bu sıcak savaşlar ne diye soracak olursanız. Orada bir durun bakalım derim. Sıcak savaş nerede var hangi ülke hangi ülke ile savaşmaktadır? Öyle bir durum dünya üzerinde yok maalesef sadece ülkeler içersinde kendi ülkelerine düşman olan dış güçlerin yetiştirip desteklikleri ihanetçi ve terör estiren insanlar vardır. Terör her nerede nasıl olursa olsun terör terördür. Dünya üzerindeki olaylara bir bakın ve seyredin bakın neler oluyor. Dünya lideri olan ülke ekonomik olarak bitik durumda ekonomi açıkları had safhaya varmış ülkede insanlar işsiz insanlar sefil bir yaşam içersinde bunları yaşarken birde işin en ilginç yanı gelecek olan nesilleri nerde ise artık yok denilecek duruma kadar gelinmiştir. Bu ülkelerin ekonomik olarak çökmüş olmalarının nedeniyle kendilerini toplamaları gerekirken ekonomik olarak güçlü ülkelere bu şekilde senaryolar yaptırıp orada ülkede iç kaos yaratıp sonrada plan olarak o ülkelere çözümcü olarak girişimde bulunmakta kendilerini çözümcü gibi gösterip orada işin en önemli pasta kısmını kendilerine ayırma içersindeler. Bu yoldan dünya ülkelerini kaoslara sürükleyen Siyonist ve Emperyalist ülkelerin kendi gelecekleri için dünya ülkelerini böylesi kaos ve böylesi durumlara sürüklemektedirler. Bakın son günlerde bu ülkelerden biri artık dünya üzerinde böylesi oyunlara destek vermediğinden dolayı ülkede sürekli terör eylemleri ve sürekli seri katliam şekilleri gündeme gelmektedir. Ülke olarak çıkıp bu olanların tek sebebi biz ülke olarak artık dünya üzerinde yapılan terörist durumlara destek vermemek ve dünya üzerinde çıka için başka ülkeleri iç savaş çıkarmalarına yandaşlık edip destek vermediğimizden dolayı ülkemizde böylesi eylem ve terörist eylemler olmaktadır. Dünyada bunlar olurken artık ekonomik olarak yükselen gelişen ülkeler trendine baktığımızda dünya üzerinde sürekli ekonomik olarak yükselen Ülker genel anlamda önce gelecek nesilleri olan ülkeler bu yükselişte trendinde ilerleme kayıt etmektedir. Çin dünya üzerinde en çok nüfusa sahip ülke bu ülkede insanların çokluğu ile üretim ve çalışma potansiyeli olarak artık dünya üzerinde nerde ise tamamen bir üretim ve fabrika görevi görür olmaktadır. Tüm dünya markaları dünya pazarlarında satılan birçok dalda üretim merkezi olma içersinde artık tüm üretim firmaları artık nerde ise Çin’de üretim fabrikalarını kurma çabasındalar. Dünya üzerinde gelişme gösteren ülkelerin böylesi gelişmesi içersinde olan ülkemiz de bu aralar dünyanın en kaliteli ve en güvenilir ülkesi olarak tekstilde büyük mesafeler kaydedip ilerleme göstermektedir. Bu gelişme ile beraber artık ülke olarak sanayileşme içinde gerekli yatırımlar ve alt yapılar yapıldığından dolayı artık ülkemizin de çitası çok yüksek bir şekilde yükselmektedir.
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2017 - Çarşamba

DÜNYANIN GÖZÜ ÇIKAR OLMUŞ

Dünya artık ekonomi savaş içersine girmiştir artık sıcak savaşlar yoktur.

Dünya üzerinde olan bu sıcak savaşlar ne diye soracak olursanız. Orada bir durun bakalım derim. Sıcak savaş nerede var hangi ülke hangi ülke ile savaşmaktadır? Öyle bir durum dünya üzerinde yok maalesef sadece ülkeler içersinde kendi ülkelerine düşman olan dış güçlerin yetiştirip desteklikleri ihanetçi ve terör estiren insanlar vardır.

Terör her nerede nasıl olursa olsun terör terördür.

Dünya üzerindeki olaylara bir bakın ve seyredin bakın neler oluyor. Dünya lideri olan ülke ekonomik olarak bitik durumda ekonomi açıkları had safhaya varmış ülkede insanlar işsiz insanlar sefil bir yaşam içersinde bunları yaşarken birde işin en ilginç yanı gelecek olan nesilleri nerde ise artık yok denilecek duruma kadar gelinmiştir.

Bu ülkelerin ekonomik olarak çökmüş olmalarının nedeniyle kendilerini toplamaları gerekirken ekonomik olarak güçlü ülkelere bu şekilde senaryolar yaptırıp orada ülkede iç kaos yaratıp sonrada plan olarak o ülkelere çözümcü olarak girişimde bulunmakta kendilerini çözümcü gibi gösterip orada işin en önemli pasta kısmını kendilerine ayırma içersindeler.

Bu yoldan dünya ülkelerini kaoslara sürükleyen Siyonist ve Emperyalist ülkelerin kendi gelecekleri için dünya ülkelerini böylesi kaos ve böylesi durumlara sürüklemektedirler.

Bakın son günlerde bu ülkelerden biri artık dünya üzerinde böylesi oyunlara destek vermediğinden dolayı ülkede sürekli terör eylemleri ve sürekli seri katliam şekilleri gündeme gelmektedir. Ülke olarak çıkıp bu olanların tek sebebi biz ülke olarak artık dünya üzerinde yapılan terörist durumlara destek vermemek ve dünya üzerinde çıka için başka ülkeleri iç savaş çıkarmalarına yandaşlık edip destek vermediğimizden dolayı ülkemizde böylesi eylem ve terörist eylemler olmaktadır.

Dünyada bunlar olurken artık ekonomik olarak yükselen gelişen ülkeler trendine baktığımızda dünya üzerinde sürekli ekonomik olarak yükselen Ülker genel anlamda önce gelecek nesilleri olan ülkeler bu yükselişte trendinde ilerleme kayıt etmektedir.

Çin dünya üzerinde en çok nüfusa sahip ülke bu ülkede insanların çokluğu ile üretim ve çalışma potansiyeli olarak artık dünya üzerinde nerde ise tamamen bir üretim ve fabrika görevi görür olmaktadır. Tüm dünya markaları dünya pazarlarında satılan birçok dalda üretim merkezi olma içersinde artık tüm üretim firmaları artık nerde ise Çin’de üretim fabrikalarını kurma çabasındalar.

Dünya üzerinde gelişme gösteren ülkelerin böylesi gelişmesi içersinde olan ülkemiz de bu aralar dünyanın en kaliteli ve en güvenilir ülkesi olarak tekstilde büyük mesafeler kaydedip ilerleme göstermektedir. Bu gelişme ile beraber artık ülke olarak sanayileşme içinde gerekli yatırımlar ve alt yapılar yapıldığından dolayı artık ülkemizin de çitası çok yüksek bir şekilde yükselmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.