Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DÜNYA DEĞİŞİMİNE DOĞRU

Dünya duyun sesimizi geliyoruz. İşte dünyanın en büyük sorunu ve dünyada bir çok ülkeleri kendi sömürgeleri altına alan İngiliz kraliyet sonuna gelindi. İngilizlerin dünya üzerinde birçok ülkede zülüm ve soy kırımlar yaptılar. Dünyanın en büyük ajanları ve ülkeleri elerine geçirmekle kendileri dünya lideri ve dünya üzerinde en güvenilir ülke olarak hep yaşamlarını sürdürdüler. Hint kumaşları bir zamanlar ne kadar değerli ve kıymetli iken ülkemizde bile bir deyim var. Bulunmaz hint kumaşı sanıyor kendini. Deyimi işte o deyimi bile yok edenlerin İngilizlerdir. Kumaş işinde çalışan ne kadar usta varsa emirlerine girmedi diye parmaklarını kestiler İngilizler.  Lavres denilen ajan işte İngiliz özelikle bizim Anadolu bölgesine gönderilip Müslümanlar gibi namaz kılan gerektiğinde oruç tutan ve adeta bende Müslüman alimim gibi konuşan ve tüm bölgede en büyük ajanlık yapıp tüm zaif kişileri kendi safına çekip ülkeleri ellerine geçirdiler. Osmanlının yıkımında yine en büyük rolü İngilizler oynadı ve emellerine ulaştılar. Ama şunu unuttular köklü ve gerçek dinden uzak olan bir toplum eninde sonunda helak olmaya mahkumdur.  Dünya üzerinde özelikle Afrika ve siyahiler dediğimiz toplumların ülkelerini asırlardır kendilerine köle edip ülkedeki en güzel değerlerini kendileri işletip ülkelerin asıl sahipleri onlara köle olmuşlardır. Bakın bunun değişimi Amerika ve İsrail ile çok değişimler meydana geldi. İsrail güçlenmesi ile İsrail halkı ekonomik olarak güçlenince Amerika’ya ekonomi olarak destek sağlamasıyla arkasına Amerika’yı alıp bölgede istediği güçleri yaratmaya başladı. Özelikle orta doğunun tüm savaş ve ülkelerin darbe ve iç savaşları özelikle Amerika kendi ekonomisini kurtarmak güçlendirmek için tüm bu oyunları Anadolu’da yaptılar. İsrail biliyor geleceğin en önemli sorunu gıda ve su sorunu olacağını bunun için en son İsrail özelikle Ukrayna ülkesinde büyük araziler alıp özelikle Ukrayna su kaynakları zengin olan yerlerden topraklar araziler alımına özen göstermiştir. Buna Ukrayna halkın içinde olan Rusya asıllı vatandaşlar dur demek ile orada topraklarına sahip çıkarak Rusya savaşı asla savaş değildir. Ukrayna savaşı Ukrayna lideri de biliyor ki Rusya sadece Ukrayna’da bulunan halkının mallarını arazilerini korumaya yaptığı bir eylemdir. Ülkemizin bu girişimleri ile artık bu savaşın biteceği ve özelikle bölgede değil dünya liderliğine doğru atığımız adımlar olacaktır. İngilizlerin kraliçesi ölünce artık İngiliz kraliyetin eskisi kadar etkili ve kararlı olamayacaklarını kendileri de bilmektedir. İşte yeniden büyük Osmanlı devletinin genç kararlı Türklerin azimli çalışkan neferleri gelmektedir.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2022 - Salı

DÜNYA DEĞİŞİMİNE DOĞRU

Dünya duyun sesimizi geliyoruz.
İşte dünyanın en büyük sorunu ve dünyada bir çok ülkeleri kendi sömürgeleri altına alan İngiliz kraliyet sonuna gelindi.
İngilizlerin dünya üzerinde birçok ülkede zülüm ve soy kırımlar yaptılar. Dünyanın en büyük ajanları ve ülkeleri elerine geçirmekle kendileri dünya lideri ve dünya üzerinde en güvenilir ülke olarak hep yaşamlarını sürdürdüler.
Hint kumaşları bir zamanlar ne kadar değerli ve kıymetli iken ülkemizde bile bir deyim var. Bulunmaz hint kumaşı sanıyor kendini. Deyimi işte o deyimi bile yok edenlerin İngilizlerdir. Kumaş işinde çalışan ne kadar usta varsa emirlerine girmedi diye parmaklarını kestiler İngilizler. 
Lavres denilen ajan işte İngiliz özelikle bizim Anadolu bölgesine gönderilip Müslümanlar gibi namaz kılan gerektiğinde oruç tutan ve adeta bende Müslüman alimim gibi konuşan ve tüm bölgede en büyük ajanlık yapıp tüm zaif kişileri kendi safına çekip ülkeleri ellerine geçirdiler.
Osmanlının yıkımında yine en büyük rolü İngilizler oynadı ve emellerine ulaştılar.
Ama şunu unuttular köklü ve gerçek dinden uzak olan bir toplum eninde sonunda helak olmaya mahkumdur. 
Dünya üzerinde özelikle Afrika ve siyahiler dediğimiz toplumların ülkelerini asırlardır kendilerine köle edip ülkedeki en güzel değerlerini kendileri işletip ülkelerin asıl sahipleri onlara köle olmuşlardır.
Bakın bunun değişimi Amerika ve İsrail ile çok değişimler meydana geldi. İsrail güçlenmesi ile İsrail halkı ekonomik olarak güçlenince Amerika’ya ekonomi olarak destek sağlamasıyla arkasına Amerika’yı alıp bölgede istediği güçleri yaratmaya başladı.
Özelikle orta doğunun tüm savaş ve ülkelerin darbe ve iç savaşları özelikle Amerika kendi ekonomisini kurtarmak güçlendirmek için tüm bu oyunları Anadolu’da yaptılar.
İsrail biliyor geleceğin en önemli sorunu gıda ve su sorunu olacağını bunun için en son İsrail özelikle Ukrayna ülkesinde büyük araziler alıp özelikle Ukrayna su kaynakları zengin olan yerlerden topraklar araziler alımına özen göstermiştir.
Buna Ukrayna halkın içinde olan Rusya asıllı vatandaşlar dur demek ile orada topraklarına sahip çıkarak Rusya savaşı asla savaş değildir. Ukrayna savaşı Ukrayna lideri de biliyor ki Rusya sadece Ukrayna’da bulunan halkının mallarını arazilerini korumaya yaptığı bir eylemdir.
Ülkemizin bu girişimleri ile artık bu savaşın biteceği ve özelikle bölgede değil dünya liderliğine doğru atığımız adımlar olacaktır.
İngilizlerin kraliçesi ölünce artık İngiliz kraliyetin eskisi kadar etkili ve kararlı olamayacaklarını kendileri de bilmektedir.
İşte yeniden büyük Osmanlı devletinin genç kararlı Türklerin azimli çalışkan neferleri gelmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.