Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK CÜMLERİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Ülkenin dik duruşu ile dünyanın gelişmiş ülkelerine örnek teşkil eder oldu. Siyonist Emperyalist güçlerin Arap yarım adasında yok etmedikleri yıkmadıkları yer kalmadığı gibi Arap yarım adasında ülkelerin liderlerini devirmedikleri ülke kalmamıştır. Kendilerine hizmet etmeyen kendilerinin emrinde olmayan liderleri halkın seçmesine ve halkın iradesine rağmen devirip Siyonist Emperyalist güçlerin emrinde olan liderleri başlara getiren güçlere hizmet eden kişileri ülkelere lider tayın eden sistemin oyunları bitmek bilmiyor. Avrupa’yı karıştıran güçlere karşı sesiz kalan birleşmiş milletler ülkelerdeki yapılan terör eylemlerine adeta sesizliklerini koruyan topluluk yıllardır komşu ülkemizde nerede ise taş üstüne taş bırakmayan ülkede sivil halkı yok eden güçlere destek veren Siyonist güçlerin ağa beylerine sesiz kalan birleşmiş milletler topluluğu şimdi acilen toplanmaya başladılar. Latin Amerika ülkesi olan Venezuela’da darbe girişiminde bulunan güçlerin gelişmiş ve halkın bilinçli olmasından halkın kendi iradesi ile kabul görüp seçmiş oldukları liderlerini devirip yerine Siyonistlere hizmet eri olan birini yerine lider yapmak isteyen güçlere karşı halkın dik duruşu ile ülkede kaoslar başlamıştır. Bu kaosla kalmayıp iç savaş yapacak kişileri öne sürüp halk ile devleti karşı karşıya getirecek eylemler yapmaya başlayacaklar. Venezuela liderini devirmeye çalışan güçlere karşı dik duran lidere dış ülkelerden destekler arka arkaya gelmeye başlamıştır. Ülke halkının liderlerine dünya ülkelerinden destek gelmesi ile destek veren ülkelerin Venezuela ülkesinden hiçbir çıkar ve menfaat beklemeyen ve sadece dünya üzerinde ki gerçekleri görerek Siyonistlerin dünya ülkelerinde güçleri yeten ülkeleri kaosa sürükleyip oradan çıkar ve menfaat sağlayan Siyonist güçlerin oyunlarına artık müsaade edilmemesi gerektiğini artık tüm dünyaya bildirmek lazım. Venezuela halkının bilinçli ve ülkelerine karşı büyük değerleri olan halk olmasından dolayı liderlerinin arkasında duracakları ve liderlerine destek amaçlı olarak sokaklara dökülüp Siyonist güçlere karşı dik duruşlarını sergilemeye başladılar. Dünya artık bunu çok iyi anladı ki dünya beşten büyük deyimini artık yerinde kullanır oldular. Şimdi Siyonist güçlerin artık dünya üzerindeki hâkimiyetlerinin gün geçtikçe artık yok olmaya doğru yön tutmuştur. Artık dünya halkı ülkeler bunu açıkça anladı ki Siyonist güçlerin halkları bilgisiz ve güçsüz olan ülkelere hakimiyet sağladığını halkının bilgili ve güçlü ekonomisi olan ülkelere karşı zorlandığı ve dünya üzerinde güç olan ülkelerin desteklerini alan ülkelere Siyonist güçler hakimiyet sağlayamadığı açıkça anlaşılmıştır. Şimdiden Venezuela halkı kazanmıştır. Siyonist Emperyalist güçler kayıp etmiştir.
Ekleme Tarihi: 28 Ocak 2019 - Pazartesi

DÜNYA BEŞTEN BÜYÜK CÜMLERİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Ülkenin dik duruşu ile dünyanın gelişmiş ülkelerine örnek teşkil eder oldu.

Siyonist Emperyalist güçlerin Arap yarım adasında yok etmedikleri yıkmadıkları yer kalmadığı gibi Arap yarım adasında ülkelerin liderlerini devirmedikleri ülke kalmamıştır.

Kendilerine hizmet etmeyen kendilerinin emrinde olmayan liderleri halkın seçmesine ve halkın iradesine rağmen devirip Siyonist Emperyalist güçlerin emrinde olan liderleri başlara getiren güçlere hizmet eden kişileri ülkelere lider tayın eden sistemin oyunları bitmek bilmiyor.

Avrupa’yı karıştıran güçlere karşı sesiz kalan birleşmiş milletler ülkelerdeki yapılan terör eylemlerine adeta sesizliklerini koruyan topluluk yıllardır komşu ülkemizde nerede ise taş üstüne taş bırakmayan ülkede sivil halkı yok eden güçlere destek veren Siyonist güçlerin ağa beylerine sesiz kalan birleşmiş milletler topluluğu şimdi acilen toplanmaya başladılar.

Latin Amerika ülkesi olan Venezuela’da darbe girişiminde bulunan güçlerin gelişmiş ve halkın bilinçli olmasından halkın kendi iradesi ile kabul görüp seçmiş oldukları liderlerini devirip yerine Siyonistlere hizmet eri olan birini yerine lider yapmak isteyen güçlere karşı halkın dik duruşu ile ülkede kaoslar başlamıştır.

Bu kaosla kalmayıp iç savaş yapacak kişileri öne sürüp halk ile devleti karşı karşıya getirecek eylemler yapmaya başlayacaklar.

Venezuela liderini devirmeye çalışan güçlere karşı dik duran lidere dış ülkelerden destekler arka arkaya gelmeye başlamıştır.

Ülke halkının liderlerine dünya ülkelerinden destek gelmesi ile destek veren ülkelerin Venezuela ülkesinden hiçbir çıkar ve menfaat beklemeyen ve sadece dünya üzerinde ki gerçekleri görerek Siyonistlerin dünya ülkelerinde güçleri yeten ülkeleri kaosa sürükleyip oradan çıkar ve menfaat sağlayan Siyonist güçlerin oyunlarına artık müsaade edilmemesi gerektiğini artık tüm dünyaya bildirmek lazım.

Venezuela halkının bilinçli ve ülkelerine karşı büyük değerleri olan halk olmasından dolayı liderlerinin arkasında duracakları ve liderlerine destek amaçlı olarak sokaklara dökülüp Siyonist güçlere karşı dik duruşlarını sergilemeye başladılar.

Dünya artık bunu çok iyi anladı ki dünya beşten büyük deyimini artık yerinde kullanır oldular.

Şimdi Siyonist güçlerin artık dünya üzerindeki hâkimiyetlerinin gün geçtikçe artık yok olmaya doğru yön tutmuştur.

Artık dünya halkı ülkeler bunu açıkça anladı ki Siyonist güçlerin halkları bilgisiz ve güçsüz olan ülkelere hakimiyet sağladığını halkının bilgili ve güçlü ekonomisi olan ülkelere karşı zorlandığı ve dünya üzerinde güç olan ülkelerin desteklerini alan ülkelere Siyonist güçler hakimiyet sağlayamadığı açıkça anlaşılmıştır.

Şimdiden Venezuela halkı kazanmıştır. Siyonist Emperyalist güçler kayıp etmiştir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.