Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DÜNYA BEŞİ İLE ŞEŞİ GÖRÜR OLDU

Dünya beşten büyük sözlerinin yerini bulmuş oldu. Dünyanın en akıllı insanlarının zekasının ölçümleri üzerinde bunu ilahi kitap olan kuran ile tüm araştırmalarını İslam üzerinden ve İslam alimlerinden örnekler ile araştırma yapan Japon bilim adamlarının deyişidir. Japonların deprem bölgesi ve orada sürekli depremler olan ülke olmasına rağmen illeri teknoloji kullanılarak binalar inşa ederken geçmişte büyük mimar üstadı olan Mimar Sinan'ın eserlerini ve yapıtlarını en ince detayına kadar inceleyip ondan büyük dersler çıkarmakta ve eğitimlerinde ders kitaplarında Koca Mimar Sinan'ın eserlerinden büyük feyizler almaktadırlar. Bu araştırmacılar her asırda bir bilge insan gelir bu asrın bilge insanı da Türk halkına gelmiştir. Bunu açıklayan Japon bilim adamları ve araştırmacılarının ifadesidir. Asırlarca dünya ülkelerine liderlik eden Osmanlı dağılması yok olmasından sonra, Dünya liderliğine soyunan siyonist güçlerin hakimiyet sağlamasıyla dünya dengeleri değişmesiyle başladı. Dünya üzerinde savaşlar ve katliamlar yaptıran güçlerin adı oldu. Değişen dengelere karşı varlığı ile yeniden uyanan Osmanlı torunu olan ve yüz yılın şanslı ülkesi diyerek tabir eden Japon bilim adamlarının deyimiyle asrın lideri olarak gördükleri şahsiyetin ülkemize lider olması ayrıca bir manidardır. Bu liderin dünya üzerinde tüm hakimiyet ve ekonomik güçleri ellerinde tutan güçlere karşı dünya sizlerden büyük demesiyle adeta siyonist ve Emperyalist güçlere kafa tutmasıyla bu siyonist ve Emperyalist güçlere karşı dik durarak büyük bir zafer kazanmasını sağlamıştır. Bu süreçte tabi ki ekonomik olarak ülkemizi tümbek altına koyup büyük sıkıntılı günler yaşatmamış değiller. Bu sıkıntılı ve baskıcı politikalarına rağmen başarılı ve büyük enkazlar almadan böylesi krizlerde bile dünya ülkeleri üzerinde büyüme olarak kayıtlara geçmişiz. Dünya ülkelerinin liderlerinin ülkemizin böylesi başarılı çıkışlarından güç alarak kendilerine gelmiş ve dünya üzerindeki siyonist ve Emperyalist güçlerin oyunlarına boyun eğmeyip ülkelerinde halklarını vatandaşlarını bilinçlendirmeler gidilmiştir. Dünya üzerindeki ülkelerin artık varlıkları ve güçleri ortaya çıkmış olmasıyla dünya beşten büyük deyiminin isabetli bir uyanış sağlanmıştır. Şimdi dünya ülkelerinin yerinde ve hakkına uygun yaşamlarına hak kazanılmıştır. Geride kalan savaş enkazları en kıza zamanda sarılıp yerine barışçıl kalıcı çözümler üretilecektir.
Ekleme Tarihi: 27 Aralık 2018 - Perşembe

DÜNYA BEŞİ İLE ŞEŞİ GÖRÜR OLDU

Dünya beşten büyük sözlerinin yerini bulmuş oldu.

Dünyanın en akıllı insanlarının zekasının ölçümleri üzerinde bunu ilahi kitap olan kuran ile tüm araştırmalarını İslam üzerinden ve İslam alimlerinden örnekler ile araştırma yapan Japon bilim adamlarının deyişidir.

Japonların deprem bölgesi ve orada sürekli depremler olan ülke olmasına rağmen illeri teknoloji kullanılarak binalar inşa ederken geçmişte büyük mimar üstadı olan Mimar Sinan'ın eserlerini ve yapıtlarını en ince detayına kadar inceleyip ondan büyük dersler çıkarmakta ve eğitimlerinde ders kitaplarında Koca Mimar Sinan'ın eserlerinden büyük feyizler almaktadırlar.

Bu araştırmacılar her asırda bir bilge insan gelir bu asrın bilge insanı da Türk halkına gelmiştir.

Bunu açıklayan Japon bilim adamları ve araştırmacılarının ifadesidir. Asırlarca dünya ülkelerine liderlik eden Osmanlı dağılması yok olmasından sonra, Dünya liderliğine soyunan siyonist güçlerin hakimiyet sağlamasıyla dünya dengeleri değişmesiyle başladı. Dünya üzerinde savaşlar ve katliamlar yaptıran güçlerin adı oldu.

Değişen dengelere karşı varlığı ile yeniden uyanan Osmanlı torunu olan ve yüz yılın şanslı ülkesi diyerek tabir eden Japon bilim adamlarının deyimiyle asrın lideri olarak gördükleri şahsiyetin ülkemize lider olması ayrıca bir manidardır.

Bu liderin dünya üzerinde tüm hakimiyet ve ekonomik güçleri ellerinde tutan güçlere karşı dünya sizlerden büyük demesiyle adeta siyonist ve Emperyalist güçlere kafa tutmasıyla bu siyonist ve Emperyalist güçlere karşı dik durarak büyük bir zafer kazanmasını sağlamıştır.

Bu süreçte tabi ki ekonomik olarak ülkemizi tümbek altına koyup büyük sıkıntılı günler yaşatmamış değiller. Bu sıkıntılı ve baskıcı politikalarına rağmen başarılı ve büyük enkazlar almadan böylesi krizlerde bile dünya ülkeleri üzerinde büyüme olarak kayıtlara geçmişiz.

Dünya ülkelerinin liderlerinin ülkemizin böylesi başarılı çıkışlarından güç alarak kendilerine gelmiş ve dünya üzerindeki siyonist ve Emperyalist güçlerin oyunlarına boyun eğmeyip ülkelerinde halklarını vatandaşlarını bilinçlendirmeler gidilmiştir.

Dünya üzerindeki ülkelerin artık varlıkları ve güçleri ortaya çıkmış olmasıyla dünya beşten büyük deyiminin isabetli bir uyanış sağlanmıştır.

Şimdi dünya ülkelerinin yerinde ve hakkına uygun yaşamlarına hak kazanılmıştır. Geride kalan savaş enkazları en kıza zamanda sarılıp yerine barışçıl kalıcı çözümler üretilecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.