Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DİYANET BAŞKANI NEYE HİZMET ETMEDE

Bu diyanet başkanı ne yapmak istiyor? Ülkemde son gün yıllarda bizden görünüş dış siyonistlere hizmet veren domuzların halen nesli tükenmeden halen ülkemin içinde başka kılıflara bürünen kendi benliklerini satmış ve ülkeme İslama düşman olup reel görünümde ülkemizin halkının sırtından geçinip siyonist emperyalist güçlere hizmet eden sözde İslam çatısı adı altında görevli domuzların varlıkları halen bitmemiş iken diyanet işler başkanın bir beyanatı gerçekten beni derinden düşündürdü. Sahi acaba bu hocam ne yapmak istemektedir? Tüm din görevlisi personellere bir genelge yayınlayıp sigara içen personellerime hac farizesini yerine getirmek için din görevlisi olarak hac’e göndermeyeceğiz. Hocam sen kime hizmet ediyorsun? Sen İslam dinine ve din görevlilerine böyle demekle tepkimi koyuyorsun? Bunu böyle diyeceğine önce başta senin kurumun olan diyanet işlere personel alırken öncelikle sigara içmeyen arkadaşlardan seçeceksin. Akabinde şöyle bir genelge yayımlamanı isterdim. Din görevli arkadaşlar değerli personellerimiz geçmişte İslam dinine özellikle ülkemizde Müslüman din görevlisi olarak görev yapmış olan bazı şahsiyetsiz kişiliksiz kişilerin bizlerden görünüp kendilerini benliklerini satmış olan şahsiyetlerden dolayı İslam dinine ve özelikle din görevlilerine ve din alimlerine halkın bakışları ve durumları halkı İslam Dininden uzaklaştırmıştır. Siz değerli personel arkadaşlarımdan öncelikle sizler halkımıza vatandaşlarımıza örnek olacak davranışlarınızdan dolayı örnek teşkil etmeniz açısından başta hal ve hareketinizden başlayıp günlük yaşantınıza kadar bir çok alışkanlığınızdan vaaz geçip örnek olmalısınız. Özelikle siz değerli din görevli kardeşlerimiz sizler hepiniz aile olduğunuzdan ve İslamda bazı incelikleri görmemekle bazı kaide ve kuralları görmemeniz uygulamamalınız sizlere ve çevrenizde vereceğiniz ister vaiz ister hutbelerde etkili ve halkımıza vatandaşımıza bir şeyler vermek istiyor iseniz öncelikle sizlerin hem göreviniz açısından hem İslam açısından gerektiği yaşamalısınız. Bu yaşamada başta siz din görevlileri olarak örnek olacak yaşantınızdan hal ve hareketinizden örnek teşkil edecek konuların başında hem çevreniz için hem aileniz için önemli olan sağlığınız açısından bazı alışkanlıklarınızdan vaz geçiniz. Görevde olan arkadaşlar arasında hac ziyareti için görevlendirilen personellerin öncelikle sigara kullanmayan arkadaşlara öncelik vereceğimizi kullanan arkadaşların da bu hem maddi zararı hem manevi bedene çevreye zararı olan sigara illetinden kurtulmalarını önerir böyle alışkanlıklardan özelikle din görevli arkadaşların terk etmelerini en derin duygularımızdan istemekteyiz denilse idi. Görevli kardeşlerimizin bir çoğu bu yazının makalenin içinden illaki tutarlı bir cümleyi kendine benimsetip bu alışkanlığından vazgeçme şansına sahip ola bilirdi. Kalkıp sigara içen arkadaşları hac farizesini yerine getirmek için din görevlisi olarak göndermeyeceğiz demekle bırakmaya teşvik değil tam tersine içmeye teşvik yapmaktasınız.
Ekleme Tarihi: 07 Şubat 2019 - Perşembe

DİYANET BAŞKANI NEYE HİZMET ETMEDE

Bu diyanet başkanı ne yapmak istiyor?

Ülkemde son gün yıllarda bizden görünüş dış siyonistlere hizmet veren domuzların halen nesli tükenmeden halen ülkemin içinde başka kılıflara bürünen kendi benliklerini satmış ve ülkeme İslama düşman olup reel görünümde ülkemizin halkının sırtından geçinip siyonist emperyalist güçlere hizmet eden sözde İslam çatısı adı altında görevli domuzların varlıkları halen bitmemiş iken diyanet işler başkanın bir beyanatı gerçekten beni derinden düşündürdü.

Sahi acaba bu hocam ne yapmak istemektedir?

Tüm din görevlisi personellere bir genelge yayınlayıp sigara içen personellerime hac farizesini yerine getirmek için din görevlisi olarak hac’e göndermeyeceğiz.

Hocam sen kime hizmet ediyorsun? Sen İslam dinine ve din görevlilerine böyle demekle tepkimi koyuyorsun?

Bunu böyle diyeceğine önce başta senin kurumun olan diyanet işlere personel alırken öncelikle sigara içmeyen arkadaşlardan seçeceksin. Akabinde şöyle bir genelge yayımlamanı isterdim. Din görevli arkadaşlar değerli personellerimiz geçmişte İslam dinine özellikle ülkemizde Müslüman din görevlisi olarak görev yapmış olan bazı şahsiyetsiz kişiliksiz kişilerin bizlerden görünüp kendilerini benliklerini satmış olan şahsiyetlerden dolayı İslam dinine ve özelikle din görevlilerine ve din alimlerine halkın bakışları ve durumları halkı İslam Dininden uzaklaştırmıştır. Siz değerli personel arkadaşlarımdan öncelikle sizler halkımıza vatandaşlarımıza örnek olacak davranışlarınızdan dolayı örnek teşkil etmeniz açısından başta hal ve hareketinizden başlayıp günlük yaşantınıza kadar bir çok alışkanlığınızdan vaaz geçip örnek olmalısınız.

Özelikle siz değerli din görevli kardeşlerimiz sizler hepiniz aile olduğunuzdan ve İslamda bazı incelikleri görmemekle bazı kaide ve kuralları görmemeniz uygulamamalınız sizlere ve çevrenizde vereceğiniz ister vaiz ister hutbelerde etkili ve halkımıza vatandaşımıza bir şeyler vermek istiyor iseniz öncelikle sizlerin hem göreviniz açısından hem İslam açısından gerektiği yaşamalısınız. Bu yaşamada başta siz din görevlileri olarak örnek olacak yaşantınızdan hal ve hareketinizden örnek teşkil edecek konuların başında hem çevreniz için hem aileniz için önemli olan sağlığınız açısından bazı alışkanlıklarınızdan vaz geçiniz.

Görevde olan arkadaşlar arasında hac ziyareti için görevlendirilen personellerin öncelikle sigara kullanmayan arkadaşlara öncelik vereceğimizi kullanan arkadaşların da bu hem maddi zararı hem manevi bedene çevreye zararı olan sigara illetinden kurtulmalarını önerir böyle alışkanlıklardan özelikle din görevli arkadaşların terk etmelerini en derin duygularımızdan istemekteyiz denilse idi. Görevli kardeşlerimizin bir çoğu bu yazının makalenin içinden illaki tutarlı bir cümleyi kendine benimsetip bu alışkanlığından vazgeçme şansına sahip ola bilirdi. Kalkıp sigara içen arkadaşları hac farizesini yerine getirmek için din görevlisi olarak göndermeyeceğiz demekle bırakmaya teşvik değil tam tersine içmeye teşvik yapmaktasınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.