Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DEVLET BEY DEVLET OLDUĞUNU YENİLEDİ

Devlet beyin basın açıklamasında yapmış olduğu ülkem için ne gerekiyorsa yapılacaktır demesi çok yerinde bir açıklamadır. İşte ülkemde demokrasi için ülkemin partisi olmak bu benim kanımca halkım vatandaşım üzerinden değil ülkemin partisi olduğunu artık kanıtlamaktadır. Ülkemde Kürt, Türk sorunu yok. Ülkemde sadece Kürtleri kullanıp ülkemi kaosa sürüklemek isteyen güçlerin oyunları var. Ülkemde Kürt halkımızın üzerinde ülkem içersinde kargaşa çıkarıp kardeş kardeşe kırdırma kalkışan güçlere buradan sesleniyorum. Artık bizde mesele kalmadı tek mesele sizin bizim içimize sokmak istediğiniz nifak ve kışkırtma olduğunu bunu artık tüm vatandaşım apaçık görmüştür. Ülkemin güvenliği için toprak bütünlüğümüz için dünya üzerinde ne gerektiriyorsa bunu yapacak kadar büyük güçlü bir devlet olduğumuzu kanıtladık kanıtlamaya da devam ederiz. Ülkemin yanı başında ülkeleri bölmekle ülkem topraklarına göz dikenlerin gözlerini oyacak kadar güçlü birlik beraberlik içersinde bir geçmişten günümüze kadar mesele vatan ise ırk, dil, din ayrımsızın ülkem vatandaşları birlik içersinde tek yürek olarak can vermeye razı olduğunu ama bir avuç toprak vermeyecek kadar cesur ve kararlı olduğunu darbe gecesinde tüm dünya ülkelerine resmi olarak ilan edip bir ders vermiş olmuştur. Dışa bağlı olan siyasi liderlerden olmadığını dün ifade etiği gibi bu günde bunu yeniden yenilemiştir. Devlet beyin ülkem vatanım için her ne gerekiyorsa ülkem vatanımın birlik beraberliği için her zaman varız gerektiği gibi devletimizin milletimizin birliği beraberliği için her durumda devletimizin yanında olduğunu açık bir şekilde ifade etmiştir. İşte siyaset işte muhalefet bu olması gerek. Ülkemin demokrasi çatısı altında siyasetin gerçekliği olması gerekmektedir. Sırf dışa bağlı olarak liderlik edip dışarıdan emir alan dışa bağlı olan muhalefet liderleri gibi olmadığı ülkemi kaoslara sürüklemek için ellerinden geleni yapmakla kendilerini görevli bilen siyaset lideri olmadığını yeniden kanıtlamıştır. Gerçek siyasetin liderleri muhalefet liderleri de olsalar ülkem için vatanım için hepsinden önemlisi halkımızın huzuru için kalkınması gelişmesi için alınan her kararı almakla doğruları yapmakla demokrasi lider denmektir. Ama dışa bağlı oldukları için ülkemin vatandaşımızın çıkar menfaatleri olan kararları yasalaştırmak kanunlaştırmak için dışa bağlılıklarından dışarıdaki talimatlar doğrultusunda böylesi kararlara bile karşı muhalefet olan liderlerin ülkem insanlarına karşı olarak vatanına vatandaşına ihanetten öte bir şey olmadığını ve halkımızın böylesi liderlere halen bağlı kalmalarını ve böylelerini kendilerine lider olarak görmeleri ne kadar vahin olduğu apaçık ortadadir. İşte böylesi bir kararda böylesi bir durumda devlet beyin devletliğini gösterip ülkemin varlığını birliğini yüceltmek ve yüce bir devlet olduğumuzu yeniledikleri için teşekkür etmemek elde değildir.
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2016 - Perşembe

DEVLET BEY DEVLET OLDUĞUNU YENİLEDİ

Devlet beyin basın açıklamasında yapmış olduğu ülkem için ne gerekiyorsa yapılacaktır demesi çok yerinde bir açıklamadır.

İşte ülkemde demokrasi için ülkemin partisi olmak bu benim kanımca halkım vatandaşım üzerinden değil ülkemin partisi olduğunu artık kanıtlamaktadır.

Ülkemde Kürt, Türk sorunu yok. Ülkemde sadece Kürtleri kullanıp ülkemi kaosa sürüklemek isteyen güçlerin oyunları var.

Ülkemde Kürt halkımızın üzerinde ülkem içersinde kargaşa çıkarıp kardeş kardeşe kırdırma kalkışan güçlere buradan sesleniyorum. Artık bizde mesele kalmadı tek mesele sizin bizim içimize sokmak istediğiniz nifak ve kışkırtma olduğunu bunu artık tüm vatandaşım apaçık görmüştür.

Ülkemin güvenliği için toprak bütünlüğümüz için dünya üzerinde ne gerektiriyorsa bunu yapacak kadar büyük güçlü bir devlet olduğumuzu kanıtladık kanıtlamaya da devam ederiz.

Ülkemin yanı başında ülkeleri bölmekle ülkem topraklarına göz dikenlerin gözlerini oyacak kadar güçlü birlik beraberlik içersinde bir geçmişten günümüze kadar mesele vatan ise ırk, dil, din ayrımsızın ülkem vatandaşları birlik içersinde tek yürek olarak can vermeye razı olduğunu ama bir avuç toprak vermeyecek kadar cesur ve kararlı olduğunu darbe gecesinde tüm dünya ülkelerine resmi olarak ilan edip bir ders vermiş olmuştur.

Dışa bağlı olan siyasi liderlerden olmadığını dün ifade etiği gibi bu günde bunu yeniden yenilemiştir. Devlet beyin ülkem vatanım için her ne gerekiyorsa ülkem vatanımın birlik beraberliği için her zaman varız gerektiği gibi devletimizin milletimizin birliği beraberliği için her durumda devletimizin yanında olduğunu açık bir şekilde ifade etmiştir.

İşte siyaset işte muhalefet bu olması gerek. Ülkemin demokrasi çatısı altında siyasetin gerçekliği olması gerekmektedir. Sırf dışa bağlı olarak liderlik edip dışarıdan emir alan dışa bağlı olan muhalefet liderleri gibi olmadığı ülkemi kaoslara sürüklemek için ellerinden geleni yapmakla kendilerini görevli bilen siyaset lideri olmadığını yeniden kanıtlamıştır.

Gerçek siyasetin liderleri muhalefet liderleri de olsalar ülkem için vatanım için hepsinden önemlisi halkımızın huzuru için kalkınması gelişmesi için alınan her kararı almakla doğruları yapmakla demokrasi lider denmektir.

Ama dışa bağlı oldukları için ülkemin vatandaşımızın çıkar menfaatleri olan kararları yasalaştırmak kanunlaştırmak için dışa bağlılıklarından dışarıdaki talimatlar doğrultusunda böylesi kararlara bile karşı muhalefet olan liderlerin ülkem insanlarına karşı olarak vatanına vatandaşına ihanetten öte bir şey olmadığını ve halkımızın böylesi liderlere halen bağlı kalmalarını ve böylelerini kendilerine lider olarak görmeleri ne kadar vahin olduğu apaçık ortadadir.

İşte böylesi bir kararda böylesi bir durumda devlet beyin devletliğini gösterip ülkemin varlığını birliğini yüceltmek ve yüce bir devlet olduğumuzu yeniledikleri için teşekkür etmemek elde değildir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.