Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DERS ALMAK LAZIM GEÇMİŞTEN

Ülkemin kalkınması için yeniden kazanmak için lazımsın. Hükümetin başarılı dik duruşu ile kalkınmada yapmış olduğu hamlelerin devamı için daha işimiz çoktur. Dünya ülkelerin yarım asır önce oturup almış oldukları büyük İsrail projesinin gelecekte orta doğudaki Siyonist ülkelerin sözcüsü ve Ortadoğu’daki temsilcileri olacak şekilde gelecek sağlayacağını vaat eden projelerinin tohumlarının o zamandan ekmeye başladılar. Bu projede tabi ki Arap yarım adasını parçalama olacağından bunu zaman içinde ülkemizden de alacakları toprakları düşünerek projelerinin ilk aşaması olan Filistin topraklarını zaman içersin de para gücüyle alımlar yaparak her gün güçlerine güç topraklarına toprak katarak ülkeyi eline geçirdiler. Bununla yetinmeyen güçlerin devamı olan Ortadoğu hâkimiyetini sağlamak için ellerinden gelen projenin devamı olan eylemleri sağlamak için projenin diğer evrelerine başladılar. Bu süre içersin de ülkemizde kendi ekip ve kendi kurmaylarını kurmakla işe koyuldular. 15 Temmuz tamamen onların oyunları ve onların emri havalesinde olan kişilerin yapmış oldukları oyunların ta kendisidir. Bu oyunda ülkeme verilen zararın ve ülkemizi parçalamak istediklerinin yegâne bir eylemdi. Bu eylemden daha önceden devletimizin böylesi bir duruma karşı maruz kalmaması için içerde mühimmat ve sığınak yapıp eylemci yuvalarını yapanların büyük ihanetlere uğrayıp temizlenmesini sağlamıştık. İkinci halkası olan darbenin içten devirme politikası yapmış oldukları projede tutmayınca bunda büyük ihanete uğrayanların birde üçüncü dalgasında yine büyük hezimete uğradılar. Bunlar olurken devletimin siyasetimin güçlü olmasından dolayı hemen akabinde bizim onlara karşı darbe girişimini devletimin liderleri yapmış oldu. Hemen tüm kurum ve birimlerde bulunan bu ihanetçi çete üyelerine işlerine son verilip gerekli cezai işlemleri yapmakla işe başlamakla işin asıl darbesini bizler yapmış olduk. Bu yapılan eylemlerin tümünün halen son bulmuş olmadığı ve halen içimizde bunların ihanet çetelerine üye olan onların emri havalesinde çalışan gerzeklerin olduğu bilinmektedir. Şimdi bunların halen devlet içinde yönetimler içinde kendini gizlemiş kendilerine deşifre etmemiş daha niceleri var onların şimdi hepsi bize ülkemize vatanımıza karşı hepsi birer panzehir gibi durmaktadırlar. Bunların teşhisi ve deşifresi çok zor olacak ama artık bizlerin bu konularda çok uyanık ve ayık olmamızın gerektiğini bilmeliyiz. Şimdi ülkemde böylesi kendi benliklerini satmış böyle ihanetçilerin ülkeme verecekleri zararların çok büyük boyutlara varacağının şimdiden bilmeliyiz. Şimdiden artık partilerimizde siyasetimize devletin makam ve mevkilerine alınacak kişilerin çok derin bir analizini tatbikini çok iyi sağlamalıyız. Geçmişten almamız gereken dersleri çok iyi bilmemiz gerekmektedir. Geçmişteki güven hatalarından bu durumlara gelişimizi sağlamıştır. Bu hatalardan büyük ders alacakların artık uyanın deme zamanımız geçmiştir. 
Ekleme Tarihi: 28 Mart 2018 - Çarşamba

DERS ALMAK LAZIM GEÇMİŞTEN

Ülkemin kalkınması için yeniden kazanmak için lazımsın.

Hükümetin başarılı dik duruşu ile kalkınmada yapmış olduğu hamlelerin devamı için daha işimiz çoktur.

Dünya ülkelerin yarım asır önce oturup almış oldukları büyük İsrail projesinin gelecekte orta doğudaki Siyonist ülkelerin sözcüsü ve Ortadoğu’daki temsilcileri olacak şekilde gelecek sağlayacağını vaat eden projelerinin tohumlarının o zamandan ekmeye başladılar.

Bu projede tabi ki Arap yarım adasını parçalama olacağından bunu zaman içinde ülkemizden de alacakları toprakları düşünerek projelerinin ilk aşaması olan Filistin topraklarını zaman içersin de para gücüyle alımlar yaparak her gün güçlerine güç topraklarına toprak katarak ülkeyi eline geçirdiler.

Bununla yetinmeyen güçlerin devamı olan Ortadoğu hâkimiyetini sağlamak için ellerinden gelen projenin devamı olan eylemleri sağlamak için projenin diğer evrelerine başladılar.

Bu süre içersin de ülkemizde kendi ekip ve kendi kurmaylarını kurmakla işe koyuldular.

15 Temmuz tamamen onların oyunları ve onların emri havalesinde olan kişilerin yapmış oldukları oyunların ta kendisidir.

Bu oyunda ülkeme verilen zararın ve ülkemizi parçalamak istediklerinin yegâne bir eylemdi. Bu eylemden daha önceden devletimizin böylesi bir duruma karşı maruz kalmaması için içerde mühimmat ve sığınak yapıp eylemci yuvalarını yapanların büyük ihanetlere uğrayıp temizlenmesini sağlamıştık.

İkinci halkası olan darbenin içten devirme politikası yapmış oldukları projede tutmayınca bunda büyük ihanete uğrayanların birde üçüncü dalgasında yine büyük hezimete uğradılar. Bunlar olurken devletimin siyasetimin güçlü olmasından dolayı hemen akabinde bizim onlara karşı darbe girişimini devletimin liderleri yapmış oldu. Hemen tüm kurum ve birimlerde bulunan bu ihanetçi çete üyelerine işlerine son verilip gerekli cezai işlemleri yapmakla işe başlamakla işin asıl darbesini bizler yapmış olduk.

Bu yapılan eylemlerin tümünün halen son bulmuş olmadığı ve halen içimizde bunların ihanet çetelerine üye olan onların emri havalesinde çalışan gerzeklerin olduğu bilinmektedir.

Şimdi bunların halen devlet içinde yönetimler içinde kendini gizlemiş kendilerine deşifre etmemiş daha niceleri var onların şimdi hepsi bize ülkemize vatanımıza karşı hepsi birer panzehir gibi durmaktadırlar. Bunların teşhisi ve deşifresi çok zor olacak ama artık bizlerin bu konularda çok uyanık ve ayık olmamızın gerektiğini bilmeliyiz. Şimdi ülkemde böylesi kendi benliklerini satmış böyle ihanetçilerin ülkeme verecekleri zararların çok büyük boyutlara varacağının şimdiden bilmeliyiz.

Şimdiden artık partilerimizde siyasetimize devletin makam ve mevkilerine alınacak kişilerin çok derin bir analizini tatbikini çok iyi sağlamalıyız. Geçmişten almamız gereken dersleri çok iyi bilmemiz gerekmektedir. Geçmişteki güven hatalarından bu durumlara gelişimizi sağlamıştır. Bu hatalardan büyük ders alacakların artık uyanın deme zamanımız geçmiştir. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.