Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DEĞİŞİMİ YAPAN HÜKUMETİN TA KENDİSİDİR

Ülkemde neler oluyor. Demokrasi ülkesi olmamızdan dolayı halkın iradesine saygı duyulması zorunlu haldır. Halk kendi iradesini doğru veya yanlış yöne vermiş olsa da neticesinde iradesi bu bu iradeye sahip bir halkada karşı koymak demokrasi yasalara aykırı ve tutarsızdır. Ülkemde mahalli seçimlerde bir kaç il ve ilçede seçimlerin yenilmesi gerektiğine karar veren ülkemin yetkili mercileri söz konusu olan il ve ilçelerde seçim yenilenmiştir. Bu seçimde yeniden seçimi kazanan partiler ve adaylar halkın iradesinin eseri olarak seçilmiştir. Şimdi bu sonuç neticesinde önemli olan halkın iradesini ifa ederek böyle adayları ve partileri kendilerine layık görüp benimseyip seçim esnasında kendilerine layık gördükleri adaylarına iradeleri olan oylarını kullanarak kendilerine layık gördükleri yönetim şekillerini kabullenip benimseyerek iradelerini olan oylarını bu yönde kullanmıştır. Şimdi bu halkın iradesinin eseri olduğundan saygı duyarak başta halkı sonrada partilerini daha sonrada adaylarını tebrik ederiz. İş bundan sonrasına bakmak lazım benim halkım eğer yanlış bir karar vermiş ise halkım neden böylesi yanlış duruma düşmesini sağlayan etkenler nelerdir. Yok eğer doğru ise o zaman halkın doğru olmasına yöneten etkenler nelerdir. Bu durumda bunları değerlendirmeye bakmamız gerekmektedir. Ülkemde geçmişten günümüze kadar demokrasi deyip siyonist ve emperyalist ülkelerin sömürgesi ve egemenliği altında esir bir ülke olarak hep baskı zulüm yokluk ve sefalet içerisinde yaşam savaşı beren ülke olarak hep geçirmiştir. Bu ülkede bir kaç defa değişim göstermek isteyen liderlerin akıbet ve sonları siyonist emperyalist ülkelerin istedikleri sonuçlar verdirerek değişimi yapmak isteyen devlet liderlerimizin sonları akıbetleri tarihle tespittir. Bu ülkenin halkının vatandaşları olarak dünyada ki yaşam felsefesini gündelik yaşamla renkli dünyalar vaat ederek yapılan durumlar ve ülkemiz için düşünülen plan ve projelerin gecikmelide olsa peşinde olan bu siyonist güçlerin eninde sonunda bizim dediğimiz olacak demeye getirmek istedikleri oyunların halen devam etmesi ve gelecekte bu ülkede büyük sorunların yaşanacağı ülke durumuna getirilmek istendiğini göremeyecek kadar gözleri boyanmış insanların varlığına saygı duymaktan ise uyumakta olan böylesi parçalanmak istenen ülkelerine sahiplenmelerine uyandırmamız gerekmektedir.
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2019 - Pazartesi

DEĞİŞİMİ YAPAN HÜKUMETİN TA KENDİSİDİR

Ülkemde neler oluyor.

Demokrasi ülkesi olmamızdan dolayı halkın iradesine saygı duyulması zorunlu haldır.

Halk kendi iradesini doğru veya yanlış yöne vermiş olsa da neticesinde iradesi bu bu iradeye sahip bir halkada karşı koymak demokrasi yasalara aykırı ve tutarsızdır.

Ülkemde mahalli seçimlerde bir kaç il ve ilçede seçimlerin yenilmesi gerektiğine karar veren ülkemin yetkili mercileri söz konusu olan il ve ilçelerde seçim yenilenmiştir. Bu seçimde yeniden seçimi kazanan partiler ve adaylar halkın iradesinin eseri olarak seçilmiştir.

Şimdi bu sonuç neticesinde önemli olan halkın iradesini ifa ederek böyle adayları ve partileri kendilerine layık görüp benimseyip seçim esnasında kendilerine layık gördükleri adaylarına iradeleri olan oylarını kullanarak kendilerine layık gördükleri yönetim şekillerini kabullenip benimseyerek iradelerini olan oylarını bu yönde kullanmıştır.

Şimdi bu halkın iradesinin eseri olduğundan saygı duyarak başta halkı sonrada partilerini daha sonrada adaylarını tebrik ederiz.

İş bundan sonrasına bakmak lazım benim halkım eğer yanlış bir karar vermiş ise halkım neden böylesi yanlış duruma düşmesini sağlayan etkenler nelerdir. Yok eğer doğru ise o zaman halkın doğru olmasına yöneten etkenler nelerdir. Bu durumda bunları değerlendirmeye bakmamız gerekmektedir.

Ülkemde geçmişten günümüze kadar demokrasi deyip siyonist ve emperyalist ülkelerin sömürgesi ve egemenliği altında esir bir ülke olarak hep baskı zulüm yokluk ve sefalet içerisinde yaşam savaşı beren ülke olarak hep geçirmiştir.

Bu ülkede bir kaç defa değişim göstermek isteyen liderlerin akıbet ve sonları siyonist emperyalist ülkelerin istedikleri sonuçlar verdirerek değişimi yapmak isteyen devlet liderlerimizin sonları akıbetleri tarihle tespittir.

Bu ülkenin halkının vatandaşları olarak dünyada ki yaşam felsefesini gündelik yaşamla renkli dünyalar vaat ederek yapılan durumlar ve ülkemiz için düşünülen plan ve projelerin gecikmelide olsa peşinde olan bu siyonist güçlerin eninde sonunda bizim dediğimiz olacak demeye getirmek istedikleri oyunların halen devam etmesi ve gelecekte bu ülkede büyük sorunların yaşanacağı ülke durumuna getirilmek istendiğini göremeyecek kadar gözleri boyanmış insanların varlığına saygı duymaktan ise uyumakta olan böylesi parçalanmak istenen ülkelerine sahiplenmelerine uyandırmamız gerekmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.