Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DARBE ÜSTÜNE DARBE YAPILMAKTADIR

Ülkemde gelişen ekonomik vurgular artık fiyaskolar ile işlenmektedir. Geçmişten günümüze halen darbeci zihniyetlerin yapmış oldukları komploların devam ettiğini halen ekonomi üzerinden darbeler yapma çabasında olmalarının gayretleri içersinde olanlar alet olan siyasetçilerin varlığı ayrıca çabası denmektedir. Ülkemin hızlı bir şekilde kalkınmasını hazım etmeyen Siyonist Emperyalist güçlerin ülkemizin orta doğuda geçmişten günümüze hep pasif kalmasından ve dış mihrakların emri havalesinde siyaset anlayışıyla idame olan ülke olmaktan çıkmıştır. Halkın vatanın milletin birliği beraberliği ve hepsinden önemlisi vatandaşın iradesi ile yönetilmeye başlayan kalkınmaya çalışan ülkenin gelindiği noktayı kabullenemeyen bu Siyonist Emperyalistlerin artık son oyunlarını oynamaktadırlar. Geçen birkaç yıl içinde artık sayısını unuttuğumuz darbeler yapılmaktadır. Bu yapılan darbelerin hepsinde ülkemin halkını bölmeye parçalamaya çalışan dış güçlerin artık ellerinde iki yol kaldı. Bunların biri ekonomik darbeler ellerinden geldiğince ülke içinde ekonomi darbe için ellerinden gelen her durumu sergilemektedirler. İkinci darbe siyasi yolda bakın şimdi kendilerinin emri havalesinde siyasi partiler ellerinden gelen her şekle mubah dercesine ellerinden Helen durumları aslı ne durumda bilinmeyen belgeler dedikleri kâğıtlar ile salonlarda halka topluma bazı belgeler diye sunmaktadır. Sunulan belgelerin içeriklikleri ve gerçeklikleri ayrıca tartışılmalıdır. Gerçeklik olan yapılan işlemlerin içeriklikleri ne durumda olduğu bir muamma olarak durmaktadır. Bir parti lideri bunu çıkarıp yayınlar iken oradaki içeriklikleri de gündeme sunması zorunludur. Böyle bir belgenin ticaret ile uğraşan şahısların yapacağı işlemlerden dolayı almış oldukları her hangi bir bedelin ödemesi de olasılığının da olacağı düşünülmektedir. Bakın örneğin ülkemizde Çin üzerin her gün yüzlerce konteynır ürünler ülkeme gelmektedir. Bunlara istinaden Çin’e ülkemden ödemeler yapılmaktadır. Böylesi bir ödemede hep bir kişi yada buna benzer bir ödeme şekliyle yapıldığını var sayarak o zaman bu ödemeyi yapan şahısın mı bu kadar konteynır ürünleri kendisimi çekmiş demektir. Tabi ki hayır ama para transferinin kendi adına yapıldığından dolayı şimdi o şahsın ismi geçmektedir. Bu sadece bir var sayım üzerinden yapmış olduğumuz bir analizdir. İşin özünde dış güçlere halen hizmet eden siyasi arenalarda ülkemde siyasetçi görünüp halen Siyonist Emperyalist güçlerin emrinde olan siyasetçilerin ülkemi sürekli kaos ortamlara sürükleme çabası içinde olan sözde siyasetçilerin var olmasından büyük üzüntüler duymaktayım. İşin özünde bu siyasetçi üzerinden yıpratma taktiği yapıp iki partinin bir birini karalarken kendilerinin yeni emir erleri olarak yani parti kuran bir siyasetçinin kendisi rahat bir siyaset yapıp ortadan bu şahısın büyük atılımlar yapmasını sağlamak için ortaya atılan oyunlardan başka bir şey değildir. Bakın bunların hepsinin arkasında yine yapıların bağlantıları çıkacaktır.    
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2017 - Çarşamba

DARBE ÜSTÜNE DARBE YAPILMAKTADIR

Ülkemde gelişen ekonomik vurgular artık fiyaskolar ile işlenmektedir.

Geçmişten günümüze halen darbeci zihniyetlerin yapmış oldukları komploların devam ettiğini halen ekonomi üzerinden darbeler yapma çabasında olmalarının gayretleri içersinde olanlar alet olan siyasetçilerin varlığı ayrıca çabası denmektedir.

Ülkemin hızlı bir şekilde kalkınmasını hazım etmeyen Siyonist Emperyalist güçlerin ülkemizin orta doğuda geçmişten günümüze hep pasif kalmasından ve dış mihrakların emri havalesinde siyaset anlayışıyla idame olan ülke olmaktan çıkmıştır. Halkın vatanın milletin birliği beraberliği ve hepsinden önemlisi vatandaşın iradesi ile yönetilmeye başlayan kalkınmaya çalışan ülkenin gelindiği noktayı kabullenemeyen bu Siyonist Emperyalistlerin artık son oyunlarını oynamaktadırlar.

Geçen birkaç yıl içinde artık sayısını unuttuğumuz darbeler yapılmaktadır.

Bu yapılan darbelerin hepsinde ülkemin halkını bölmeye parçalamaya çalışan dış güçlerin artık ellerinde iki yol kaldı. Bunların biri ekonomik darbeler ellerinden geldiğince ülke içinde ekonomi darbe için ellerinden gelen her durumu sergilemektedirler. İkinci darbe siyasi yolda bakın şimdi kendilerinin emri havalesinde siyasi partiler ellerinden gelen her şekle mubah dercesine ellerinden Helen durumları aslı ne durumda bilinmeyen belgeler dedikleri kâğıtlar ile salonlarda halka topluma bazı belgeler diye sunmaktadır.

Sunulan belgelerin içeriklikleri ve gerçeklikleri ayrıca tartışılmalıdır.

Gerçeklik olan yapılan işlemlerin içeriklikleri ne durumda olduğu bir muamma olarak durmaktadır. Bir parti lideri bunu çıkarıp yayınlar iken oradaki içeriklikleri de gündeme sunması zorunludur. Böyle bir belgenin ticaret ile uğraşan şahısların yapacağı işlemlerden dolayı almış oldukları her hangi bir bedelin ödemesi de olasılığının da olacağı düşünülmektedir.

Bakın örneğin ülkemizde Çin üzerin her gün yüzlerce konteynır ürünler ülkeme gelmektedir. Bunlara istinaden Çin’e ülkemden ödemeler yapılmaktadır. Böylesi bir ödemede hep bir kişi yada buna benzer bir ödeme şekliyle yapıldığını var sayarak o zaman bu ödemeyi yapan şahısın mı bu kadar konteynır ürünleri kendisimi çekmiş demektir. Tabi ki hayır ama para transferinin kendi adına yapıldığından dolayı şimdi o şahsın ismi geçmektedir.

Bu sadece bir var sayım üzerinden yapmış olduğumuz bir analizdir.

İşin özünde dış güçlere halen hizmet eden siyasi arenalarda ülkemde siyasetçi görünüp halen Siyonist Emperyalist güçlerin emrinde olan siyasetçilerin ülkemi sürekli kaos ortamlara sürükleme çabası içinde olan sözde siyasetçilerin var olmasından büyük üzüntüler duymaktayım.

İşin özünde bu siyasetçi üzerinden yıpratma taktiği yapıp iki partinin bir birini karalarken kendilerinin yeni emir erleri olarak yani parti kuran bir siyasetçinin kendisi rahat bir siyaset yapıp ortadan bu şahısın büyük atılımlar yapmasını sağlamak için ortaya atılan oyunlardan başka bir şey değildir. Bakın bunların hepsinin arkasında yine yapıların bağlantıları çıkacaktır.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.