Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

DARBE GİRİŞİMİN PROVOKATÖRLERİ YENİDEN İŞ BAŞINDA

Dün yine ege üniversitesinde gencecik bir evladımız Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU bir hiç uğruna yok edildi.Neden vurdular? Kim vurdu? Niçin vurdular? Kimler vur emrini verdi? Bunların hepsi soru şeklinde dururken bir genç evladımız yok oldu.Şimdi ülkemde birkaç ay içersinde seçim olacak bu seçim çok önemli ve çok dengeleri değiştirecek bu zaman içersinde birçok eylem ve provokatörler iş başlarında olacaklar. Bu provokatörler neden iş başında olacaklar.Çünkü dış güçlerin emperyalist ve Siyonistlerin işlerine gelmiyor, ülkemin kalkınması gelişmesi ve büyümesi, bunların engellenmesi için kendi emir ve işlerine kölelik eden kendilerinin emirlerine itaat eden kendi uşaklarının başa gelmelerini sağlamak için hep kötülüğü yaparlar.Onun için bu zaman aşaması içersinde başta tüm ülkemin vali ve güvenlik görevleri içersinde bulunan tüm personel kardeşlerimizin en ufak bir ihbarı ve en ufak bir kargaşaya anında itibar sayıp müdahale etmesini sağlasınlar.Asla yürüyüş ve eylem gösterilerine müsaade etmesinler öylesi bir kalabalığa yapılacak en ufak bir saldırı ya da müdahale sonuç arbede olmasını sağlayacak ve bir kıvılcım binlerde hektar ormanların yaktığını asla unutmayacak kadar ayık ve zeki olmamız gerekmektedir.Egede yaşanan ve olayda yaşamını kaybeden değerli bir kardeşimiz olan ismi bile doğudan almış korkusuzluğun adı olan bu değerli kardeşimin şimdi tek suçu orada olmak mı?Yoksa geçmişte emperyalist ve Siyonistlerin hizmet erlerinin emrindekilerin deyişiyle bir sağdan bir soldan öldürelim cümlesi aklıma geldi. Yoksa yeniden eski günlere mi doğru kaydırılıyoruz.Bu konuda çok ayık ve uyanık olalım.Eğer bu defa geçmiş yıllarda düştüğümüz hatalara düşer isek inan Suriye'den daha kötü bir duruma düşeriz ki öylesi bir durum olasılığı aklımızın uçundan bile geçilmiyor.Çünkü ülkemin en önemli ve en güvenilir kurumu olan emniyet kurumumuzda ihanetçiler ve hainleri ayıklamada son aşamalara gelindi, sanırım olanlarında artık birçok bağlantıları kopmuş durumda olanlarında artık bir şeyleri yapmaları imkânsızlaşmış ve olanaksızlaştırılmıştır.Şimdi ülkemin başta vatandaşları olan değerli partili ve görüşlü kardeşlerime tümüne topluca bir çağrı ve sağduyu yaparak lütfen sizler aklıselim olan böylesi olaylara meyil vermeyin içlerinize sıran birçok provokatörler vardır.Şimdi başta Fırat kardeşimizin değerli ailesinin ve tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Ülkemiz için vatanımız için tüm değerli vatandaşlarımızdan halkımızdan sağduyulu olma çağrımızı yenileyerek hepimizin başı sağ olsun.Bunu yapan tüm ülkemin partilileri bu konuda birlik beraberlik içersinde bir çağrı yapacaklarına inanarak yarından itibaren her siyasi parti bu konuda başsağlığı açıklaması yapacaklarının İnancındayım.
Ekleme Tarihi: 24 Şubat 2015 - Salı

DARBE GİRİŞİMİN PROVOKATÖRLERİ YENİDEN İŞ BAŞINDA

Dün yine ege üniversitesinde gencecik bir evladımız Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU bir hiç uğruna yok edildi.
Neden vurdular?
Kim vurdu?
Niçin vurdular?
Kimler vur emrini verdi?
Bunların hepsi soru şeklinde dururken bir genç evladımız yok oldu.
Şimdi ülkemde birkaç ay içersinde seçim olacak bu seçim çok önemli ve çok dengeleri değiştirecek bu zaman içersinde birçok eylem ve provokatörler iş başlarında olacaklar.
Bu provokatörler neden iş başında olacaklar.
Çünkü dış güçlerin emperyalist ve Siyonistlerin işlerine gelmiyor, ülkemin kalkınması gelişmesi ve büyümesi, bunların engellenmesi için kendi emir ve işlerine kölelik eden kendilerinin emirlerine itaat eden kendi uşaklarının başa gelmelerini sağlamak için hep kötülüğü yaparlar.
Onun için bu zaman aşaması içersinde başta tüm ülkemin vali ve güvenlik görevleri içersinde bulunan tüm personel kardeşlerimizin en ufak bir ihbarı ve en ufak bir kargaşaya anında itibar sayıp müdahale etmesini sağlasınlar.
Asla yürüyüş ve eylem gösterilerine müsaade etmesinler öylesi bir kalabalığa yapılacak en ufak bir saldırı ya da müdahale sonuç arbede olmasını sağlayacak ve bir kıvılcım binlerde hektar ormanların yaktığını asla unutmayacak kadar ayık ve zeki olmamız gerekmektedir.
Egede yaşanan ve olayda yaşamını kaybeden değerli bir kardeşimiz olan ismi bile doğudan almış korkusuzluğun adı olan bu değerli kardeşimin şimdi tek suçu orada olmak mı?
Yoksa geçmişte emperyalist ve Siyonistlerin hizmet erlerinin emrindekilerin deyişiyle bir sağdan bir soldan öldürelim cümlesi aklıma geldi. Yoksa yeniden eski günlere mi doğru kaydırılıyoruz.
Bu konuda çok ayık ve uyanık olalım.
Eğer bu defa geçmiş yıllarda düştüğümüz hatalara düşer isek inan Suriye'den daha kötü bir duruma düşeriz ki öylesi bir durum olasılığı aklımızın uçundan bile geçilmiyor.
Çünkü ülkemin en önemli ve en güvenilir kurumu olan emniyet kurumumuzda ihanetçiler ve hainleri ayıklamada son aşamalara gelindi, sanırım olanlarında artık birçok bağlantıları kopmuş durumda olanlarında artık bir şeyleri yapmaları imkânsızlaşmış ve olanaksızlaştırılmıştır.
Şimdi ülkemin başta vatandaşları olan değerli partili ve görüşlü kardeşlerime tümüne topluca bir çağrı ve sağduyu yaparak lütfen sizler aklıselim olan böylesi olaylara meyil vermeyin içlerinize sıran birçok provokatörler vardır.
Şimdi başta Fırat kardeşimizin değerli ailesinin ve tüm ulusumuzun başı sağ olsun.
Ülkemiz için vatanımız için tüm değerli vatandaşlarımızdan halkımızdan sağduyulu olma çağrımızı yenileyerek hepimizin başı sağ olsun.
Bunu yapan tüm ülkemin partilileri bu konuda birlik beraberlik içersinde bir çağrı yapacaklarına inanarak yarından itibaren her siyasi parti bu konuda başsağlığı açıklaması yapacaklarının İnancındayım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.