Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

CUMHURİYET HALK PATİSİNDE NELER OLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi adına layık olmayan parti konumuna gelmiştir. Halkın partisi olan parti dış güçlerin kukla partisi olmuş adeta. Cumhurbaşkanı adayını seçmek için günlerce dışarıdaki akıl hocalarından haber beklediler. O akıl hocalarının planları tutmayınca kendi adaylarını belirlemek için aday belirlemeye çalıştılar. Sonrada içlerinden birini aday ettiler. Aday olan Muharrem Bey adaylığın ilk günlerinde parti yönetimine karşı dış güçlerden akıl hocası olmaz bizim partimiz bizim idaremiz altında olmalı bizim partimizi halkla özdeşleştirmemiz gerekmektedir demesine rağmen. Parti liderleri bu üslubuna karşı kondularsa da o günlerde farkında idiniz, Muharrem Bey ses kısıklığını bahane edip başkanlık için seçim çalışmalarına ara vermek istedi, parti içinde değerli dostları ve partinin içinde değerli kişiler Muharrem Beyi ikna edip yeniden kaldığı yerden çalışmalarına başladı. Seçim çalışmalarına kaldığı yerden son surat devam ederek tüm olumsuzluğa ve tüm sıkıntılara karşı büyük bir özveriyle çalışmalarını devam etti. Parti yıllarca girmiş olduğu seçimlerden en yüksek oyu almış olmasından yinede istenilen başkanlık başarısını yakalayamadığından kendi partileri olarak geçmiş seçimlerden daha iyi bir oy almayı başarmıştır. Şimdi bu Muharrem Bey yıllardır hep partinin başına geçip halkın partisini halkın hizmetine sunalım. Halkın partisinin dış güçlerin dışarıda yaşayan illegal kişilerin emrindeki parti konumuna koymayalım demesinden dolayı partinin liderinin değişmesi ve yeni bire parti başkanının olmasını sağlamak için girişimlerde bulunmaktadır. Her nedense her defasında karşısına büyük engel çıkaran parti yönetimi parti delegeleri adeta biz halkın partisi değil dışa bağımlı parti olmaya görevli tam aksine dışarıdan yönetilmeye mecburuz diyen yönetimle karşı karıya bir parti durumundadır. Şimdi imza dediler 81 ilin 76 ilin başkanları kongre olması için imza verirken parti başkanı bu imzaları görmemezlikten gelip kongreye gitmemeye karar almak için elinden geleni yapmaktadır. Böyle bir partinin kendi parti içindeki idareyi böylesi zorbalıkla kullanmak böylesi zorbalıkla koltuktan kalkmayan liderlerin ülkemin yönetiminde ne fayda ve yarar verecekleri gerçekten çok merak ediyorum. Arkadaşlar parti lideri olmak o partinin içindeki arkadaşların seni seçmesi senin onlara liderlik etmen için verilen oylardır. Eğer ki sen yaptığın görevden memnun ve bulunduğun makamda başarıyla işleri idame ediyor isen eyvallah. İşin ilginç yanı 76 ilin başkanı kongre için imza veriyorsa orada demek ki senle bir sıkıntıları vardır. Bunu sende artık kabul etsene başkanlık senin ila ki ölene kadar o makamda olacağının anlamına gelmemelidir. Partinin yücelmesi için partinin hakkıyla idare edeceğinin başarıya götürmenin başarısını yakalamak için çalışmalısın o zaman. Yoksa halkın partisi olmaktan çıkmış emri vaki partisi olmuştur deriz.  
Ekleme Tarihi: 09 Ağustos 2018 - Perşembe

CUMHURİYET HALK PATİSİNDE NELER OLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi adına layık olmayan parti konumuna gelmiştir.

Halkın partisi olan parti dış güçlerin kukla partisi olmuş adeta.

Cumhurbaşkanı adayını seçmek için günlerce dışarıdaki akıl hocalarından haber beklediler. O akıl hocalarının planları tutmayınca kendi adaylarını belirlemek için aday belirlemeye çalıştılar. Sonrada içlerinden birini aday ettiler.

Aday olan Muharrem Bey adaylığın ilk günlerinde parti yönetimine karşı dış güçlerden akıl hocası olmaz bizim partimiz bizim idaremiz altında olmalı bizim partimizi halkla özdeşleştirmemiz gerekmektedir demesine rağmen. Parti liderleri bu üslubuna karşı kondularsa da o günlerde farkında idiniz, Muharrem Bey ses kısıklığını bahane edip başkanlık için seçim çalışmalarına ara vermek istedi, parti içinde değerli dostları ve partinin içinde değerli kişiler Muharrem Beyi ikna edip yeniden kaldığı yerden çalışmalarına başladı.

Seçim çalışmalarına kaldığı yerden son surat devam ederek tüm olumsuzluğa ve tüm sıkıntılara karşı büyük bir özveriyle çalışmalarını devam etti.

Parti yıllarca girmiş olduğu seçimlerden en yüksek oyu almış olmasından yinede istenilen başkanlık başarısını yakalayamadığından kendi partileri olarak geçmiş seçimlerden daha iyi bir oy almayı başarmıştır.

Şimdi bu Muharrem Bey yıllardır hep partinin başına geçip halkın partisini halkın hizmetine sunalım. Halkın partisinin dış güçlerin dışarıda yaşayan illegal kişilerin emrindeki parti konumuna koymayalım demesinden dolayı partinin liderinin değişmesi ve yeni bire parti başkanının olmasını sağlamak için girişimlerde bulunmaktadır.

Her nedense her defasında karşısına büyük engel çıkaran parti yönetimi parti delegeleri adeta biz halkın partisi değil dışa bağımlı parti olmaya görevli tam aksine dışarıdan yönetilmeye mecburuz diyen yönetimle karşı karıya bir parti durumundadır.

Şimdi imza dediler 81 ilin 76 ilin başkanları kongre olması için imza verirken parti başkanı bu imzaları görmemezlikten gelip kongreye gitmemeye karar almak için elinden geleni yapmaktadır.

Böyle bir partinin kendi parti içindeki idareyi böylesi zorbalıkla kullanmak böylesi zorbalıkla koltuktan kalkmayan liderlerin ülkemin yönetiminde ne fayda ve yarar verecekleri gerçekten çok merak ediyorum.

Arkadaşlar parti lideri olmak o partinin içindeki arkadaşların seni seçmesi senin onlara liderlik etmen için verilen oylardır. Eğer ki sen yaptığın görevden memnun ve bulunduğun makamda başarıyla işleri idame ediyor isen eyvallah. İşin ilginç yanı 76 ilin başkanı kongre için imza veriyorsa orada demek ki senle bir sıkıntıları vardır. Bunu sende artık kabul etsene başkanlık senin ila ki ölene kadar o makamda olacağının anlamına gelmemelidir. Partinin yücelmesi için partinin hakkıyla idare edeceğinin başarıya götürmenin başarısını yakalamak için çalışmalısın o zaman. Yoksa halkın partisi olmaktan çıkmış emri vaki partisi olmuştur deriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.