Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BÜYÜK TÜRKİYE HAYIRLI OLSUN

Onların kardıkları kuyuya şimdi kendileri düşmüştür. Akıllı adam dünyayı yer diye bir deyim vardır. İşte şimdi bunun net olarak görür ve yaşamış olduk. Yıllarda ülkemizde terör diye bir yapıyı yapılandırıp ülkemizin kalkınmasına adeta bent olarak önümüze koyarak kalkınma gelişmemize büyük engel teşkil eden bu terör olayları yaklaşık yarım asır Güneydoğu ve doğu bölgelerinde devletin varlığını ve yatırımlarını engelleyen unsurlar olarak hep aktif tutular. Bir  yandan komşu ülkemiz olan Irak ta iç savaş çıkarıp parçalanmasını sağlayıp Irak'ın tüm mal varlıklarına adeta yağmalayıp ülkelerine kaynak sağlamış oldular. Hemen akabinde Irak savaşını bahane ederek Suudi Arabistan'a silah satarak büyük kazançlar elde ettiler. Bununla da kalmayıp sırada Arap yarım adasındaki ülkeleri sırasıyla liderlerini yok edip halkın iradesini hiçe sayıp kendilerine bağlı olan şahsiyetleri liderliğe getirdiler. Son aşama olan Suriye karşı kalmıştı. Suriye halkını devletine karşı kışkırtma ile devlet ile halkı bir birine kırıp oradan çıkarmak istedikleri sonuç ülkeyi Irak gibi parçalayıp oradan illegal bir sözde devlet olarak görmek istedikleri parçalanmayı yapmaktı. Ülkemizin siyaset politikası buna izin vermeyip büyük bir kararlılıkla başarılı dik duruşuyla olanların geleceğe nasıl yansıyacak politikasını izleyerek aklı selim şekilde davranıp gerekli kararlıklarını sergilemiş oldular. Suriye halkının bir kısmını Türk vatandaşı olarak kimlik vermesiyle halk arasında büyük tepkiler almasına rağmen bunu duyamazlıktan sesiz kalan hükumetin sonuçta büyük projenin parçası olacak durumlar için böylesi gerektiğini beyan etmeseler de aklı selim kişiler bunun böyle gerektiğini biliyorlardı. Şimdi Irak içerisinde kendilerinin yapmış oldukları parçalanmanın miladi tarihinin sonuna gelindiğinin kendileri de farkına varmaktadırlar. Lozan antlaşması bitmesi ile yasal olarak Kerkük ile Musul toprakları Türk topraklarına katılma hakkına haiz olacaktır. Böylesi bir durumda Erbil ve Sancar  otomatikman ülkemizin topraklarına katılması sağlanacaktır. Suriye içinde şimdiden Halep nasıl ki geçmişte ülkemizin toprakları idi. Yeniden oradaki halkın Türk vatandaşı olmasından ülkemize katılmak isteyeceklerdir. Siyonist güçlerin büyük İsrail projeleri tersine dönüp büyük İsrail projesinin yerine büyük Türkiye doğmuştur. Şimdiden büyük Türkiye artık emin adımlarla ilerlemeye başlanmıştır. Kazanan ülkemiz kaybeden siyonist güçlerin planları olmuştur. Arap yarım adasında siyonist güçlere kendini kaptırıp siyonistlerin emrine giren devletlerin gelecekte ülkemize bağlı kalacaklarından ve gelecekte geçmişteki gibi ülkemize ihtiyaç duyacaklarını şimdiden bilmeleri gerekmektedir.  
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2018 - Çarşamba

BÜYÜK TÜRKİYE HAYIRLI OLSUN

Onların kardıkları kuyuya şimdi kendileri düşmüştür.

Akıllı adam dünyayı yer diye bir deyim vardır. İşte şimdi bunun net olarak görür ve yaşamış olduk.

Yıllarda ülkemizde terör diye bir yapıyı yapılandırıp ülkemizin kalkınmasına adeta bent olarak önümüze koyarak kalkınma gelişmemize büyük engel teşkil eden bu terör olayları yaklaşık yarım asır Güneydoğu ve doğu bölgelerinde devletin varlığını ve yatırımlarını engelleyen unsurlar olarak hep aktif tutular.

Bir  yandan komşu ülkemiz olan Irak ta iç savaş çıkarıp parçalanmasını sağlayıp Irak'ın tüm mal varlıklarına adeta yağmalayıp ülkelerine kaynak sağlamış oldular.

Hemen akabinde Irak savaşını bahane ederek Suudi Arabistan'a silah satarak büyük kazançlar elde ettiler.

Bununla da kalmayıp sırada Arap yarım adasındaki ülkeleri sırasıyla liderlerini yok edip halkın iradesini hiçe sayıp kendilerine bağlı olan şahsiyetleri liderliğe getirdiler.

Son aşama olan Suriye karşı kalmıştı. Suriye halkını devletine karşı kışkırtma ile devlet ile halkı bir birine kırıp oradan çıkarmak istedikleri sonuç ülkeyi Irak gibi parçalayıp oradan illegal bir sözde devlet olarak görmek istedikleri parçalanmayı yapmaktı.

Ülkemizin siyaset politikası buna izin vermeyip büyük bir kararlılıkla başarılı dik duruşuyla olanların geleceğe nasıl yansıyacak politikasını izleyerek aklı selim şekilde davranıp gerekli kararlıklarını sergilemiş oldular.

Suriye halkının bir kısmını Türk vatandaşı olarak kimlik vermesiyle halk arasında büyük tepkiler almasına rağmen bunu duyamazlıktan sesiz kalan hükumetin sonuçta büyük projenin parçası olacak durumlar için böylesi gerektiğini beyan etmeseler de aklı selim kişiler bunun böyle gerektiğini biliyorlardı.

Şimdi Irak içerisinde kendilerinin yapmış oldukları parçalanmanın miladi tarihinin sonuna gelindiğinin kendileri de farkına varmaktadırlar. Lozan antlaşması bitmesi ile yasal olarak Kerkük ile Musul toprakları Türk topraklarına katılma hakkına haiz olacaktır. Böylesi bir durumda Erbil ve Sancar  otomatikman ülkemizin topraklarına katılması sağlanacaktır. Suriye içinde şimdiden Halep nasıl ki geçmişte ülkemizin toprakları idi. Yeniden oradaki halkın Türk vatandaşı olmasından ülkemize katılmak isteyeceklerdir.

Siyonist güçlerin büyük İsrail projeleri tersine dönüp büyük İsrail projesinin yerine büyük Türkiye doğmuştur. Şimdiden büyük Türkiye artık emin adımlarla ilerlemeye başlanmıştır.

Kazanan ülkemiz kaybeden siyonist güçlerin planları olmuştur. Arap yarım adasında siyonist güçlere kendini kaptırıp siyonistlerin emrine giren devletlerin gelecekte ülkemize bağlı kalacaklarından ve gelecekte geçmişteki gibi ülkemize ihtiyaç duyacaklarını şimdiden bilmeleri gerekmektedir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.