Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BUNDAN BÖYLE YENİURFA GAZETESİNDEYİM

Gençlik yıllarımdan beri içten gelinen bir köşe yazarlık hevesim vardı. Bu heves içersinde geçmişten gelen birikimlerimi hep yaptıktan sonra uzun süreden beri olan dostum arkadaşım olan gazeteci dostum Mehmet beyle böyle bir yeteneğimin var olduğunu ister isen bunu sizin gazetenizde değerlendirebilirim diyerek o zamanlar bilgisayarımın olmadığı ve kaleme alıp gazeteye götürdüğüm günlerle bu hünerimizi artık gerçekleştirmeye başlamıştım.İlk yazılarım URFAHABER Gazetesinde yayına başladım.Köşeme isim olarak URFAYABAKIŞ başlık altında yazılarımı yayına koymuş oldum.İlerleyen zaman içersinde yazılarım bayağı bir kitle tarafından okunur oldu ve hatta artık yazmadığım günlerde neden yazılmıyor diye soranlar bile oldu.Mehmet kardeşimizin bir ortaklık kararından dolayı URFAHABER Gazetesi kapatılıp kendisini eski Gazetesi olan HALKINSESİ Gazetesiyle birleşme oldu yazılarım aksamadan orada devam etti.Şanlıurfa ilinde bir dizi basında düzenleme ve küçülme gereksimi duyulduğunda yeniden bir birleşim oldu bu oluşumla yeniden bir gazete ile birleşince bir ara gazete yazmama kararı aldım. Tabi bu arada HALKINSESİ web sayfasında yazılarımın aralıksız yayınlamaya devam etmekteydim.Bu yayın süreleri içersinde yazılarımın ilgili be nerelere mesajların iletmesi gerektiğinde gerekli yerlerin yazılarımı okuyup tespiti yapıldığını çok iyi bilmekteydim.Şimdi yeniden değerli arkadaşım can dostum olan Mehmet kardeşimiz neden senin yazılarını değerlendirmiyoruz deyip benle konuştuklarında benim ilkelerim var diyerekten belirtmek zorunda kaldığım bazı kaidelerim olduğunu beyan etmek zorunda kaldım.Ben bir köşe yazarı olarak gerçekler ne ise onu yazarım asla taraf yada yandaşlık yapmam hele, hele hiç kimsenin kalemi de olmadım olamam da gerçekler ve doğrular ne ise onu köşeme konu ederim.Asla bir siyasetçiyi ve bir siyasi partiyi övecek yada dövecek bir tavrım yok doğrular ne ise onu aktarım ki bunu geçmişte yazılarımı okuyan okurlarım bunu çok iyi bilmekteler.Tüm okur kardeşlerime bundan böyle artık YENİURFA Gazetesinde sizlerle olmaya şehrimizin ülkemizin günlük ve gerçek meselelerini yazacağım ben doğruları yazmaya doğruları söylemeye devam edeceğim. Benden kızan kızsın ama ben halkıma vatanıma milletime okuruma doğruları doğruca aktarmaya devam edeceğim.Şimdiden siz değerli okurlarım bu vatan millet memleket uğruna olsun kanlarımız feda bizim silahımız yoktur, olan bedenimiz canımız size feda bizi yalaka yandaşlık için seven olmasın bizden yana bize sizi gerek sizi sizler var olun bizlere varız sizler için.Tüm YENİURFA gazetesi okurlarına yeni bir güne yeni bir yayınla sizlere sevgi saygı muhabbetle selamlıyor sizlerinizin ağzı kalemi sizlerin dertlerinizin ortağı sizlerin temsilcisi ve sözlerininiz temsilcisi olmaya hepinize sevgilerimle selamlarım.
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2014 - Perşembe

BUNDAN BÖYLE YENİURFA GAZETESİNDEYİM

Gençlik yıllarımdan beri içten gelinen bir köşe yazarlık hevesim vardı. Bu heves içersinde geçmişten gelen birikimlerimi hep yaptıktan sonra uzun süreden beri olan dostum arkadaşım olan gazeteci dostum Mehmet beyle böyle bir yeteneğimin var olduğunu ister isen bunu sizin gazetenizde değerlendirebilirim diyerek o zamanlar bilgisayarımın olmadığı ve kaleme alıp gazeteye götürdüğüm günlerle bu hünerimizi artık gerçekleştirmeye başlamıştım.
İlk yazılarım URFAHABER Gazetesinde yayına başladım.
Köşeme isim olarak URFAYABAKIŞ başlık altında yazılarımı yayına koymuş oldum.
İlerleyen zaman içersinde yazılarım bayağı bir kitle tarafından okunur oldu ve hatta artık yazmadığım günlerde neden yazılmıyor diye soranlar bile oldu.
Mehmet kardeşimizin bir ortaklık kararından dolayı URFAHABER Gazetesi kapatılıp kendisini eski Gazetesi olan HALKINSESİ Gazetesiyle birleşme oldu yazılarım aksamadan orada devam etti.
Şanlıurfa ilinde bir dizi basında düzenleme ve küçülme gereksimi duyulduğunda yeniden bir birleşim oldu bu oluşumla yeniden bir gazete ile birleşince bir ara gazete yazmama kararı aldım. Tabi bu arada HALKINSESİ web sayfasında yazılarımın aralıksız yayınlamaya devam etmekteydim.
Bu yayın süreleri içersinde yazılarımın ilgili be nerelere mesajların iletmesi gerektiğinde gerekli yerlerin yazılarımı okuyup tespiti yapıldığını çok iyi bilmekteydim.
Şimdi yeniden değerli arkadaşım can dostum olan Mehmet kardeşimiz neden senin yazılarını değerlendirmiyoruz deyip benle konuştuklarında benim ilkelerim var diyerekten belirtmek zorunda kaldığım bazı kaidelerim olduğunu beyan etmek zorunda kaldım.
Ben bir köşe yazarı olarak gerçekler ne ise onu yazarım asla taraf yada yandaşlık yapmam hele, hele hiç kimsenin kalemi de olmadım olamam da gerçekler ve doğrular ne ise onu köşeme konu ederim.
Asla bir siyasetçiyi ve bir siyasi partiyi övecek yada dövecek bir tavrım yok doğrular ne ise onu aktarım ki bunu geçmişte yazılarımı okuyan okurlarım bunu çok iyi bilmekteler.
Tüm okur kardeşlerime bundan böyle artık YENİURFA Gazetesinde sizlerle olmaya şehrimizin ülkemizin günlük ve gerçek meselelerini yazacağım ben doğruları yazmaya doğruları söylemeye devam edeceğim. Benden kızan kızsın ama ben halkıma vatanıma milletime okuruma doğruları doğruca aktarmaya devam edeceğim.
Şimdiden siz değerli okurlarım bu vatan millet memleket uğruna olsun kanlarımız feda bizim silahımız yoktur, olan bedenimiz canımız size feda bizi yalaka yandaşlık için seven olmasın bizden yana bize sizi gerek sizi sizler var olun bizlere varız sizler için.
Tüm YENİURFA gazetesi okurlarına yeni bir güne yeni bir yayınla sizlere sevgi saygı muhabbetle selamlıyor sizlerinizin ağzı kalemi sizlerin dertlerinizin ortağı sizlerin temsilcisi ve sözlerininiz temsilcisi olmaya hepinize sevgilerimle selamlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.