Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BU YANAR DAĞIN FALİYETİ HALEN DEVAM ETMEKTE

Ülkemizdeki kaosların devamını isteyen güçlerin halen iş başında olduğu görülmüştür. Böyle bir durumu düşünmek bile ne kadar acı vermektedir. Bakın dış güçlerin yıllarca kürt halkımızın üzerinden oyunlar oynayarak her ne hikmet ise kürt halkım için devlet vaat edenler öldürmekte oldukları ve olayların yapıldığı yerler hep kürt halkımızın yaşadığı yerlerde işlenmiştir. Yahu sahi bana devlet vaat ediyorsun tamada neden beni öldürüyorsun? Neden özelikle benim bölgemde halkımı vatandaşımı toprağımı yok ediyorsun? Sen bana ülke vaadiyle benim genç evlatlarımı dağa kaldırırken benim geride kalan ailemi malımı mülkümü yok edip onları sürüyorsun ana vatanlarından batıya köle edip göç etmelerini sağlıyorsun? Yılarca böyle bir oyunla bizleri devletmizi yok etmekle yetindiniz. Şimdi bizler uyanınca artık bunun sizlere bir fayda yarar sağlamayacağını görünce hemen batıda ki sözde temsilcilerimiz işe koyuldular. Biz bu ülkede istediğimizi alacağız. Sen kimin adamısın sen kimlere hizmet edip kimden istediğini alacaksın. Bakın bu ülkede artık Kürt halkının uyandığını gördünüz. Şimdi çıkıp değişik siyeset ile işe koyulup haln bizlere değişik yolar ile ülkemizin parçalanmasını sağlamaya çalışmakta olan güçlere şimdiden sizlere bu sinyalleri vermemizin gerektiğini bilmenizin gerektiğini istiyoruz. Bu ülkenin başta şu andaki toprak bütünlüğümüze ilaveten Lozan antlaşması bitmesi ile Musul ve Kerkük yeniden bizlerin olacağı oradaki halkın artık ırak esaretinden kurtulup Türk halkı Türk vatandaşı olamak için adeta can atmakta olduklarını görüyorum. Suriye iç savaşın bitmesiyle yapılan antlaşma gereği olan tampon bölgenin içerisinde yerleşecek olan vatandaşların mal ve can güvenliğini güvenlik güçlerimizin himayesinde olacağı ve oradaki halkın genel ihtiyaçları ve gerekli olan yaşam koşullarını sağlayacak olan ülkemizin bünyesinde sağlanacağı ayrıca bilinmelidir. Gelecekte orta doğunun en güvenilir en güçlü ülke olmasını sağlayacak olan gelişme gösteren ülkemizin bundan sonraki süreçlerde artık liderlerin ve kuvvetlerin değişmesi hiç fark etmeyecektir. Çünkü hükumet olarak alınan kararların bu doğrultuda olduğu apaçık bilinmesi gerekmekte olduğunu tüm dünya ülkelerinin bilmesi gerekmektedir.
Ekleme Tarihi: 12 Nisan 2019 - Cuma

BU YANAR DAĞIN FALİYETİ HALEN DEVAM ETMEKTE

Ülkemizdeki kaosların devamını isteyen güçlerin halen iş başında olduğu görülmüştür.

Böyle bir durumu düşünmek bile ne kadar acı vermektedir.

Bakın dış güçlerin yıllarca kürt halkımızın üzerinden oyunlar oynayarak her ne hikmet ise kürt halkım için devlet vaat edenler öldürmekte oldukları ve olayların yapıldığı yerler hep kürt halkımızın yaşadığı yerlerde işlenmiştir.

Yahu sahi bana devlet vaat ediyorsun tamada neden beni öldürüyorsun? Neden özelikle benim bölgemde halkımı vatandaşımı toprağımı yok ediyorsun? Sen bana ülke vaadiyle benim genç evlatlarımı dağa kaldırırken benim geride kalan ailemi malımı mülkümü yok edip onları sürüyorsun ana vatanlarından batıya köle edip göç etmelerini sağlıyorsun?

Yılarca böyle bir oyunla bizleri devletmizi yok etmekle yetindiniz. Şimdi bizler uyanınca artık bunun sizlere bir fayda yarar sağlamayacağını görünce hemen batıda ki sözde temsilcilerimiz işe koyuldular.

Biz bu ülkede istediğimizi alacağız. Sen kimin adamısın sen kimlere hizmet edip kimden istediğini alacaksın. Bakın bu ülkede artık Kürt halkının uyandığını gördünüz. Şimdi çıkıp değişik siyeset ile işe koyulup haln bizlere değişik yolar ile ülkemizin parçalanmasını sağlamaya çalışmakta olan güçlere şimdiden sizlere bu sinyalleri vermemizin gerektiğini bilmenizin gerektiğini istiyoruz.

Bu ülkenin başta şu andaki toprak bütünlüğümüze ilaveten Lozan antlaşması bitmesi ile Musul ve Kerkük yeniden bizlerin olacağı oradaki halkın artık ırak esaretinden kurtulup Türk halkı Türk vatandaşı olamak için adeta can atmakta olduklarını görüyorum.

Suriye iç savaşın bitmesiyle yapılan antlaşma gereği olan tampon bölgenin içerisinde yerleşecek olan vatandaşların mal ve can güvenliğini güvenlik güçlerimizin himayesinde olacağı ve oradaki halkın genel ihtiyaçları ve gerekli olan yaşam koşullarını sağlayacak olan ülkemizin bünyesinde sağlanacağı ayrıca bilinmelidir.

Gelecekte orta doğunun en güvenilir en güçlü ülke olmasını sağlayacak olan gelişme gösteren ülkemizin bundan sonraki süreçlerde artık liderlerin ve kuvvetlerin değişmesi hiç fark etmeyecektir. Çünkü hükumet olarak alınan kararların bu doğrultuda olduğu apaçık bilinmesi gerekmekte olduğunu tüm dünya ülkelerinin bilmesi gerekmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.