Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BU OYUNLAR ARTIK BİTSİN

Mega kent Mega şehir ve yine katliam yine kan ve gözyaşı. Ülkemde her nedense yeni bir karar alındığında yeni bir yasa çıkarıldığın da hemen akabinde böylesi durumlar olmakta bu ne demek şimdi? Demek ki ülkemin içinde halen ihanetçi, dış güçlerin kuklası olan uşakların halen görevlerinin başlarında olduğunun ve devletime vatanıma ihanet edecek kadar şerefsiz, onursuz, namussuz kişilerin halen içimizde olduğu kesin kanıtıdır. Daha bir gün önce ülkem genelinde 40.000 güvenlik güçlerinin huzur operasyonu ile ülke genelinde büyük bir hareket ile merkezli bir kontroller yapmış olduğunun akabinde ki günde böylesi acı bir o kadar üzücü bir eylem gerçekleştiriliyor ise işte tam o noktada bir dur derim. Burada hata yanlış Nerede bizler görevlerimizi hakkıyla yerine mi getirmiyoruz mu.? Yoksa tam aksine içimizde halen ihanetçiler mi var? Yoksa gerçekten dış idareli dışa güçlere bağlı olan bu terörün dış istihbarat ve eylem planlamaları bu kadar güçlü mü? Bizim istihbarat zafiyetimiz mi var? Bu istihbaratımızın zayıf olması olasılığı çok zor, çünkü ülkem genelinde büyük bir titizlik ve buyur bir çalışma ile yeniden çok güzel bir çalışma içersin de ve bu başarılı operasyonlar ile kısa sürede teröristlere ülke genelinde büyük husumetlere uğrattı. Bu başarılı çalışmaları olan bir durumda böylesi durumların olması aslında halen istenilen başarıyı ve istenilen şekilde çalışma ekipleri tam oluşmaması demektir. İşin başka bir boyutu demek ki ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışan güçlerin halen ülkem içinde aktif görevlerinin başlarında olduğunun bir göstergesi demektir. Ülkem içinde böylesi eylemleri organize eden tertipleyen bu eylemlere kendini kullandıracak ahmak insanları bulacak kadar güçlü bir konumları varsa burada gerçekten işin boyutu çok büyük bunun için gerekli durumları yeniden tüm konumları ve tüm güvenlik durumlarını gözden geçirmeniz gerektiğinin ve hatta bu konular için yeniden tamamen bir ekip organize edip yeniden dışarıdan içeriye kadar olan tüm bağlantılarının sonlaması için gereken yetki ve salahiyet ve gizlilik içersin de çalışmalarını sağlamamız gerekmektedir. Yeniden bunların yaşanmaması için ülkem halkım birlik beraberlik içersin de biz yeniden tarih yazacağız bunu her ne olursa olsun tüm dünya terör destekçisi ülkeler bunu bilsinler.
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2016 - Salı

BU OYUNLAR ARTIK BİTSİN

Mega kent Mega şehir ve yine katliam yine kan ve gözyaşı.

Ülkemde her nedense yeni bir karar alındığında yeni bir yasa çıkarıldığın da hemen akabinde böylesi durumlar olmakta bu ne demek şimdi?

Demek ki ülkemin içinde halen ihanetçi, dış güçlerin kuklası olan uşakların halen görevlerinin başlarında olduğunun ve devletime vatanıma ihanet edecek kadar şerefsiz, onursuz, namussuz kişilerin halen içimizde olduğu kesin kanıtıdır.

Daha bir gün önce ülkem genelinde 40.000 güvenlik güçlerinin huzur operasyonu ile ülke genelinde büyük bir hareket ile merkezli bir kontroller yapmış olduğunun akabinde ki günde böylesi acı bir o kadar üzücü bir eylem gerçekleştiriliyor ise işte tam o noktada bir dur derim.

Burada hata yanlış Nerede bizler görevlerimizi hakkıyla yerine mi getirmiyoruz mu.? Yoksa tam aksine içimizde halen ihanetçiler mi var?

Yoksa gerçekten dış idareli dışa güçlere bağlı olan bu terörün dış istihbarat ve eylem planlamaları bu kadar güçlü mü? Bizim istihbarat zafiyetimiz mi var?

Bu istihbaratımızın zayıf olması olasılığı çok zor, çünkü ülkem genelinde büyük bir titizlik ve buyur bir çalışma ile yeniden çok güzel bir çalışma içersin de ve bu başarılı operasyonlar ile kısa sürede teröristlere ülke genelinde büyük husumetlere uğrattı.

Bu başarılı çalışmaları olan bir durumda böylesi durumların olması aslında halen istenilen başarıyı ve istenilen şekilde çalışma ekipleri tam oluşmaması demektir.

İşin başka bir boyutu demek ki ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışan güçlerin halen ülkem içinde aktif görevlerinin başlarında olduğunun bir göstergesi demektir.

Ülkem içinde böylesi eylemleri organize eden tertipleyen bu eylemlere kendini kullandıracak ahmak insanları bulacak kadar güçlü bir konumları varsa burada gerçekten işin boyutu çok büyük bunun için gerekli durumları yeniden tüm konumları ve tüm güvenlik durumlarını gözden geçirmeniz gerektiğinin ve hatta bu konular için yeniden tamamen bir ekip organize edip yeniden dışarıdan içeriye kadar olan tüm bağlantılarının sonlaması için gereken yetki ve salahiyet ve gizlilik içersin de çalışmalarını sağlamamız gerekmektedir.

Yeniden bunların yaşanmaması için ülkem halkım birlik beraberlik içersin de biz yeniden tarih yazacağız bunu her ne olursa olsun tüm dünya terör destekçisi ülkeler bunu bilsinler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.