Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BU İYİ BİR BAŞLANGIÇ

Bu ülkede artık taşlar yerine oturmaya başladı sayılır. Artık içimizdeki ihanetçilerin artık başları olan şahsiyetlere doğru uzanmakta olduğumuz şu günlerde halen aktif olanların varlığı ve halen umutları yeşermesi için caba sarf edenlerin var olması ne kadar üzüntü verici durumlardır. Ülkemde halen birçok kurumda birçok mevkide temizlenmelerine rağmen kültür mantarı gibi köklenmiş olan bu yapının öyle kolayca çabuk temizleneceğine de benzemiyor gibi görülmektedir. Dört artı elli dört düşündürücü bir durum vardı? Gerçi dört görevlerinden alındı. Ama değişen elli dört şimdi elli sekiz oldu. Bunların halen başka kanallar üzerinden başka bağlantılar üzerinden işlerini görevlerini idame etmelerinden dolayı halen içeride bulunan yandaş ve bakın sizler rahat oldun. Yeni parti kurulduğunda birçok siyasi kanatlardan akın edilecektir bu yeni partimize ve bu parti ile bizler yeniden siyasi bir şekilde bu 15 Temmuz’da başaramadığımızı yeniden siyasi kanaldan başaracağız. Bunu şimdiden bir birlerinin kulaklarına fısıldamaya başlar oldular. Önümüzde gelecek seçimlerde bu konuda bazı kararları çok iyi almalıyız. Bunların yapacağı girişimle bunların kurmak istedikleri partiye gidecek olanların her partiden kovulan sürgün edilen siyasetçilerin toplanma merkezi haline geleceğinden buna karşı tedbir almalıyız. Bu kurulacak partinin şimdiden batıdan destek ve övgüler yapılmaya başlanmaktadır. Bunların içine girecek olan siyasi arenaya resmen gelecekte büyük kargaşalar meydana getirecektir. 2019 yılında yapılacak seçimlerin alt yapısını şimdiden büyük bir titizlikle büyük bir özverilikle çalışmalar başlatıp yeniden geçmişteki gibi ihanetler ve hatalar içersine düşmemeye özen göstermemiz gerekmektedir. Bakın şuandaki siyasi durum ve piyasaların hiçbir sorunu yok olmasına rağmen ülkemde iş konusunda esnaf işlerin durgunluğu piyasalarda paraların dönüşümü nerdeyse durma noktasına gelinmiştir. Böylesi piyasaları kendi emellerine göre yön verdirip oynatan dış güçlerle bağlantılı siyasi kanatların ve sermaye sahiplerinin ülkem üzerinde halen her şeyler değişe bilir imajı verip kendilerine zaman kazandırıp güçlerinin dağılmasını önlemekte olmaktadırlar. Her hangi parti ve siyasi kanat olursa olsun bunların bir an önce deşifre edilip bu kişilerin devletime hükümetime zarar vermeyecek şekilde bunların yurt dışı yasağı konulup günü geldiğinde bunların direk men haklarında işlemlerin yapılmasını sağlamalıyız. Bu devleti bu hükümetin içerden ve dışarıdan yıkmaya çalışan böylesi ihanetler ve düşmanlarla dolu olmasına rağmen kalkınmada yaptığımız başarıların böylesi kalkınmada sağladığımız hamleleri saymakla bitiremediğimiz gelişmeleri artık bunların günlük olarak halka vatandaşa bilgi mahiyetinde aktarmamız gerektiğini birçok ulusal kanallarda bunların halkımıza bilgilendirme mahiyetli yayınlanmasını sağlamalıyız. 
Ekleme Tarihi: 02 Ağustos 2017 - Çarşamba

BU İYİ BİR BAŞLANGIÇ

Bu ülkede artık taşlar yerine oturmaya başladı sayılır.

Artık içimizdeki ihanetçilerin artık başları olan şahsiyetlere doğru uzanmakta olduğumuz şu günlerde halen aktif olanların varlığı ve halen umutları yeşermesi için caba sarf edenlerin var olması ne kadar üzüntü verici durumlardır.

Ülkemde halen birçok kurumda birçok mevkide temizlenmelerine rağmen kültür mantarı gibi köklenmiş olan bu yapının öyle kolayca çabuk temizleneceğine de benzemiyor gibi görülmektedir.

Dört artı elli dört düşündürücü bir durum vardı? Gerçi dört görevlerinden alındı. Ama değişen elli dört şimdi elli sekiz oldu. Bunların halen başka kanallar üzerinden başka bağlantılar üzerinden işlerini görevlerini idame etmelerinden dolayı halen içeride bulunan yandaş ve bakın sizler rahat oldun.

Yeni parti kurulduğunda birçok siyasi kanatlardan akın edilecektir bu yeni partimize ve bu parti ile bizler yeniden siyasi bir şekilde bu 15 Temmuz’da başaramadığımızı yeniden siyasi kanaldan başaracağız. Bunu şimdiden bir birlerinin kulaklarına fısıldamaya başlar oldular.

Önümüzde gelecek seçimlerde bu konuda bazı kararları çok iyi almalıyız. Bunların yapacağı girişimle bunların kurmak istedikleri partiye gidecek olanların her partiden kovulan sürgün edilen siyasetçilerin toplanma merkezi haline geleceğinden buna karşı tedbir almalıyız.

Bu kurulacak partinin şimdiden batıdan destek ve övgüler yapılmaya başlanmaktadır. Bunların içine girecek olan siyasi arenaya resmen gelecekte büyük kargaşalar meydana getirecektir.

2019 yılında yapılacak seçimlerin alt yapısını şimdiden büyük bir titizlikle büyük bir özverilikle çalışmalar başlatıp yeniden geçmişteki gibi ihanetler ve hatalar içersine düşmemeye özen göstermemiz gerekmektedir.

Bakın şuandaki siyasi durum ve piyasaların hiçbir sorunu yok olmasına rağmen ülkemde iş konusunda esnaf işlerin durgunluğu piyasalarda paraların dönüşümü nerdeyse durma noktasına gelinmiştir. Böylesi piyasaları kendi emellerine göre yön verdirip oynatan dış güçlerle bağlantılı siyasi kanatların ve sermaye sahiplerinin ülkem üzerinde halen her şeyler değişe bilir imajı verip kendilerine zaman kazandırıp güçlerinin dağılmasını önlemekte olmaktadırlar.

Her hangi parti ve siyasi kanat olursa olsun bunların bir an önce deşifre edilip bu kişilerin devletime hükümetime zarar vermeyecek şekilde bunların yurt dışı yasağı konulup günü geldiğinde bunların direk men haklarında işlemlerin yapılmasını sağlamalıyız.

Bu devleti bu hükümetin içerden ve dışarıdan yıkmaya çalışan böylesi ihanetler ve düşmanlarla dolu olmasına rağmen kalkınmada yaptığımız başarıların böylesi kalkınmada sağladığımız hamleleri saymakla bitiremediğimiz gelişmeleri artık bunların günlük olarak halka vatandaşa bilgi mahiyetinde aktarmamız gerektiğini birçok ulusal kanallarda bunların halkımıza bilgilendirme mahiyetli yayınlanmasını sağlamalıyız. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.