Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BİZİ KÖLE GÖRMELERİNDEN USANDIK ARTIK UYANAN MİLLET OLMALIYIZ

Büyük başarılara büyük dönüşümlere birlikte beraberce yol almaya başlandı.Ülkemizin gelinen noktası çok önemli bir durumdadır.Bu kalkınmamızın gelindiği şu noktada artık bir çok eşlerin değişeceği ve hatta öyle ki artık Türkiye denildiğinde durup düşüneceğimiz bir zaman tüneline girer olduk.Ekonomi olarak gelinen durumlar artık açık gözlerle görünür oldukları şu zaman içersinde artık birlik beraberlik içersinde büyük ülke olma yolunda olduğumuzun kesin tanıtı olduğu bir zaman içersindeyiz.Bakın bir zamanlar değil halen bile ülkemizde kendi aracımızı üretmemize müsaade etmeyen güçlü devletlerin güçlü sermayelerine her gün güç katmakla çalışan halkımızın başarılı insanlarını kendilerine köle gibi çalışıp kazandıklarının hepsini her gün ellerinden alıp daha çok çalışmamıza adeta kamçılayan güçlerin artık bizi öylesine kullanmayacakları bir dönem içersindeyiz.Rahmetli Erbakan Hocanın dediği gibi bir araç neden ibarettir? Demir, plastik, cam bundan başka bir ilave var mıdır? Neden bu araçlar bu kadar pahalı neden bu araçların fiziki ömürleri kısa bir çok ticari araç kullanan firmalar nerde ise her yıl araçlarını yenilemek zorundalar işte bu ne demek her yıl çalış kazan ve bu ülkelerin güçlerine güç katacak halde hizmet etmiş ol böylesi bir sisteme kölelik eden geçmişteki yöneticilerimizin artık bizleri yönetmesine müsaade etmeyeceğimiz bir dönem içersine girildik.Ülkemizin coğrafik konumu olarak hızlı ve raylı sistemle tüm ana yurdumuzu bir baştan bir başa sağlıklı ve güvenli bir şekilde hizmetleri ve ulaşımı yayınlaştırdığımızda bu alınan bir çok araç firmalarının araçlarına asla talep etmiş olmayacağız ve her yıl milyon değil trilyonlarımızın dışarıya gitmesine müsaade etmiş olmayacağız.Bu bir tek sektör olan ulaşım ki buna paralel olarak bu araçların yan sanayi ve yedek parçalarında bizleri bir ömür sömüren ülkelerin dolaylı yollarla da olsa köleleştirilmişliklerinden kurtulmuş olmamızı kabullenmeleri mümkün değildir.Geldiğimiz noktaya bakın gelecekte ülkemiz dünya lideri olma yolundaki hedeflerinin başlıca nedenlerinden biri olan ekonomi yolda hızla ilerlememiz.bunların yanı sıra en önemli bir hedef Avrupa ve Amerika ülkelerinde hızla genç nüfusun tükenmesi ve kendi nüfuslarının yaşlanması sebebiyle insan güçlerinin tükendiği bir zaman içersinde olmaları sebebiyle bu yönde de gelişen büyün ve güçlü bir genç nüfusa sahip olan ülkemizin geleceğini şimdiden hesap yapar olmalarından dolayı artık bazı dengeleri değiştirmek için ellerinden gelen her çabayı sarf edeceklerdir. Güçlü ve gelecekteki genç dinamik bir nüfusa sahip olan Türkiye şimdiden geleceğin güçlü devleti olmanın yolunda olduğu şimdiden görülmektedir. Önümüzde yapılacak olan genel seçimlerde sağduyulu sağlıklı bir seçimle halkım kendi iradesini kullanacağını yeniden büyük Türkiye demek değil zaten bir hep büyük bir ülkeydik sadece daha güçlü bir birlik beraberlikten yeniden dememiz için biz geçmişi geleceğimizle yaşarız.
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2015 - Çarşamba

BİZİ KÖLE GÖRMELERİNDEN USANDIK ARTIK UYANAN MİLLET OLMALIYIZ

Büyük başarılara büyük dönüşümlere birlikte beraberce yol almaya başlandı.
Ülkemizin gelinen noktası çok önemli bir durumdadır.
Bu kalkınmamızın gelindiği şu noktada artık bir çok eşlerin değişeceği ve hatta öyle ki artık Türkiye denildiğinde durup düşüneceğimiz bir zaman tüneline girer olduk.
Ekonomi olarak gelinen durumlar artık açık gözlerle görünür oldukları şu zaman içersinde artık birlik beraberlik içersinde büyük ülke olma yolunda olduğumuzun kesin tanıtı olduğu bir zaman içersindeyiz.
Bakın bir zamanlar değil halen bile ülkemizde kendi aracımızı üretmemize müsaade etmeyen güçlü devletlerin güçlü sermayelerine her gün güç katmakla çalışan halkımızın başarılı insanlarını kendilerine köle gibi çalışıp kazandıklarının hepsini her gün ellerinden alıp daha çok çalışmamıza adeta kamçılayan güçlerin artık bizi öylesine kullanmayacakları bir dönem içersindeyiz.
Rahmetli Erbakan Hocanın dediği gibi bir araç neden ibarettir? Demir, plastik, cam bundan başka bir ilave var mıdır? Neden bu araçlar bu kadar pahalı neden bu araçların fiziki ömürleri kısa bir çok ticari araç kullanan firmalar nerde ise her yıl araçlarını yenilemek zorundalar işte bu ne demek her yıl çalış kazan ve bu ülkelerin güçlerine güç katacak halde hizmet etmiş ol böylesi bir sisteme kölelik eden geçmişteki yöneticilerimizin artık bizleri yönetmesine müsaade etmeyeceğimiz bir dönem içersine girildik.
Ülkemizin coğrafik konumu olarak hızlı ve raylı sistemle tüm ana yurdumuzu bir baştan bir başa sağlıklı ve güvenli bir şekilde hizmetleri ve ulaşımı yayınlaştırdığımızda bu alınan bir çok araç firmalarının araçlarına asla talep etmiş olmayacağız ve her yıl milyon değil trilyonlarımızın dışarıya gitmesine müsaade etmiş olmayacağız.
Bu bir tek sektör olan ulaşım ki buna paralel olarak bu araçların yan sanayi ve yedek parçalarında bizleri bir ömür sömüren ülkelerin dolaylı yollarla da olsa köleleştirilmişliklerinden kurtulmuş olmamızı kabullenmeleri mümkün değildir.
Geldiğimiz noktaya bakın gelecekte ülkemiz dünya lideri olma yolundaki hedeflerinin başlıca nedenlerinden biri olan ekonomi yolda hızla ilerlememiz.
bunların yanı sıra en önemli bir hedef Avrupa ve Amerika ülkelerinde hızla genç nüfusun tükenmesi ve kendi nüfuslarının yaşlanması sebebiyle insan güçlerinin tükendiği bir zaman içersinde olmaları sebebiyle bu yönde de gelişen büyün ve güçlü bir genç nüfusa sahip olan ülkemizin geleceğini şimdiden hesap yapar olmalarından dolayı artık bazı dengeleri değiştirmek için ellerinden gelen her çabayı sarf edeceklerdir. Güçlü ve gelecekteki genç dinamik bir nüfusa sahip olan Türkiye şimdiden geleceğin güçlü devleti olmanın yolunda olduğu şimdiden görülmektedir. Önümüzde yapılacak olan genel seçimlerde sağduyulu sağlıklı bir seçimle halkım kendi iradesini kullanacağını yeniden büyük Türkiye demek değil zaten bir hep büyük bir ülkeydik sadece daha güçlü bir birlik beraberlikten yeniden dememiz için biz geçmişi geleceğimizle yaşarız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.