Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BENDE SİZE HAYIR DİYECEĞİM

Ülkemde yıllardır kendi emri havalelerinde kendi istedikleri şekilde şekillendiren güçlerin artık son bulacağı günler olmalıdır.   Ülkemde geçen yazılarımda kaleme aldığım dört ana madde ile ülkemi resmen kendilerine yönelik işletme idare etme yönetme girişimi ile hep kendi istek ve emellerine alet edilecek şekilde yasa ve kanunlar gündeme getirip onaylatıp öyle idare etmişlerdir.   Bu referandum denilen asıl konu halkımın vatandaşımızın geçmişte böyle illegal güçlerin emri havalesinde çalışan bir Meclis değil de halkımızın vatandaşımızın iradesin de olan bir meclisin varlığını gündeme taşıyıp gelecekte daha sağlıklı ve daha güçlü bir demokrasi ülke olma çabası içersin de olan ülkemizin gelecekte daha sağlam bir gelecek olan ülke olması için gereken bir durumdur.   Bu referandum da halk için ne vaatler yapılsa halkımın daha çok ülkemizin iç ve dış güçlere karşı güçlü ve de güvenli bir ülke olduğunu her ne olursa olsun bu ülke birliği beraberliği asla taviz vermeyecektir. Bu ülke insanı bir aşiretin ibarettir içerde kendi aralarında kavgada etseler bir birleriyle kinli de olsalar dıştan gelecek bir saldırı ve darbeye karşı bir ve tek parçalar.   Ülkemi yıllardır Siyonist emperyalist güçlerin nezdinde idare ettiren bu içimizdeki ihanetçi ve dış güçlerin uşaklığını yapan kendi benliklerini satan bir kaç kuruş için ve makam mevki için vatanını milletinin hepsinden önemlisi kendini satanlara karşı birlik beraberlik için bu referandumun ülkemi vatanıma ihanet eden bu kişiliksizlerin sonu olacaklarını bildiklerinden dolayı karşı koymaktadırlar.   Bu ülkenin kalkınmasına güçlenmesini istemeyen düzenin adamları böylesi bir zaman içinde yine devrede olacaklardır. Atalarımızın güzel bir lafı her yaptığımız işin önce düşmanlarımıza bakarız kızıyorlarsa biz doğruyu yapıyoruz sesi ve hoşnut iseler biz yanlış yapıyoruz demektir.   Bu referandumda bunlara HAYIR diyeceğim çünkü bu güçlere bu Siyonist emperyalist güçlere kukla ve köle olmamak için geleceğin büyük güçlü devleti olmak için bunlara karşı gelmek için varız. Siz kendini satmış olan şahsiyetsiz şahıslar size karşı gelmek için sizin gibi olmamak için size HAYIR diyeceğiz.   Şimdiden halkımızın geleceği vatanımızın birliği beraberliği ve yüce olan toprak bütünlüğümüzü korumak için bu oylamada tüm vatan ve millet olarak biz tek ve varız diye bilmek için gerekli özverili bir şekilde vicdanen ve hak adaletince geçişleri yargılamak için geleceğin güçlü bir vatan için EVET diyecektir bu millet.
Ekleme Tarihi: 08 Şubat 2017 - Çarşamba

BENDE SİZE HAYIR DİYECEĞİM

Ülkemde yıllardır kendi emri havalelerinde kendi istedikleri şekilde şekillendiren güçlerin artık son bulacağı günler olmalıdır.

 

Ülkemde geçen yazılarımda kaleme aldığım dört ana madde ile ülkemi resmen kendilerine yönelik işletme idare etme yönetme girişimi ile hep kendi istek ve emellerine alet edilecek şekilde yasa ve kanunlar gündeme getirip onaylatıp öyle idare etmişlerdir.

 

Bu referandum denilen asıl konu halkımın vatandaşımızın geçmişte böyle illegal güçlerin emri havalesinde çalışan bir Meclis değil de halkımızın vatandaşımızın iradesin de olan bir meclisin varlığını gündeme taşıyıp gelecekte daha sağlıklı ve daha güçlü bir demokrasi ülke olma çabası içersin de olan ülkemizin gelecekte daha sağlam bir gelecek olan ülke olması için gereken bir durumdur.

 

Bu referandum da halk için ne vaatler yapılsa halkımın daha çok ülkemizin iç ve dış güçlere karşı güçlü ve de güvenli bir ülke olduğunu her ne olursa olsun bu ülke birliği beraberliği asla taviz vermeyecektir. Bu ülke insanı bir aşiretin ibarettir içerde kendi aralarında kavgada etseler bir birleriyle kinli de olsalar dıştan gelecek bir saldırı ve darbeye karşı bir ve tek parçalar.

 

Ülkemi yıllardır Siyonist emperyalist güçlerin nezdinde idare ettiren bu içimizdeki ihanetçi ve dış güçlerin uşaklığını yapan kendi benliklerini satan bir kaç kuruş için ve makam mevki için vatanını milletinin hepsinden önemlisi kendini satanlara karşı birlik beraberlik için bu referandumun ülkemi vatanıma ihanet eden bu kişiliksizlerin sonu olacaklarını bildiklerinden dolayı karşı koymaktadırlar.

 

Bu ülkenin kalkınmasına güçlenmesini istemeyen düzenin adamları böylesi bir zaman içinde yine devrede olacaklardır. Atalarımızın güzel bir lafı her yaptığımız işin önce düşmanlarımıza bakarız kızıyorlarsa biz doğruyu yapıyoruz sesi ve hoşnut iseler biz yanlış yapıyoruz demektir.

 

Bu referandumda bunlara HAYIR diyeceğim çünkü bu güçlere bu Siyonist emperyalist güçlere kukla ve köle olmamak için geleceğin büyük güçlü devleti olmak için bunlara karşı gelmek için varız. Siz kendini satmış olan şahsiyetsiz şahıslar size karşı gelmek için sizin gibi olmamak için size HAYIR diyeceğiz.

 

Şimdiden halkımızın geleceği vatanımızın birliği beraberliği ve yüce olan toprak bütünlüğümüzü korumak için bu oylamada tüm vatan ve millet olarak biz tek ve varız diye bilmek için gerekli özverili bir şekilde vicdanen ve hak adaletince geçişleri yargılamak için geleceğin güçlü bir vatan için EVET diyecektir bu millet.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.