Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BENDE MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM

Şanlıurfa adayları beni güldürüyorlar yahu. Şimdi Şanlıurfa milletvekilli olmak için yine rekor üzerine rekorlar gelmekte sanıyorum. Bu adaylar bravo demekteyim. Bu adayların bazılarına bakıyor işlerinde yapmış oldukları görevlere bakıyorum. Şaşıyorum. Kendiişlerine görevlerinde başarı yapamamışlar işlerinde bir aşama kayıt edememişler. Şimdi kalkıp milletvekili olmaya aday olmuşlar. Yahu siz hiç aynaya bakmamış mısınız neden böyle bir girişimde bulunuyorsunuz. Adınızın yayılmasını ve partiye maddi destek mi sağlamak istiyorsunuz? Yoksa gelecekte daha üst makamlara tırmanmak için bu tür müracaatları yapmaktasınız? Hiç kusura bakmayın bu seçimden sonra tüm kanun ve tasaların değişmesi ve hakkıyla kendi emekleriyle makam ve mevkilere gelme sistemi sağlanmalıdır. Bu ülkede geçmişten her nedense hep siyasetçiden ve bürokrasiden çekti çekeceğini şimdi kalkıp bu eski sistem gibi devam edip kamu kurum kuruluşlara hep yandaş ve ya partilim deyip adam kayırıp yerleştirmeler olursa düzen aynı düzen olur. Geçmişten bu günümüze değişen bir şeyin olmayacağı anlamına gelişmiş olacaktır. Şanlıurfa adayların geçmişte şehrime bile gelmeyen Şanlıurfa ilinde bile ikamet etmeyen milletvekillerin olması ile ilime büyük hakkaniyetsizlikler yapılmıştır. Hatta bunların içlerinde öyleleri var ki şuanda olmaması gerekli makamlarda mevkilerde bulunmaktadırlar. İki kelimeyi bir arada diyecek kapasiteleri olmayan konuşma yetenekleri olmayan v.s kişilerin bizlerde adayız demeleri gerçekten beni güldürüyorlar. Yeniden yapılacak seçime şimdiden adayların çok iyi hatta titizlikle araştırılıp asla maddiyatına feodal yapısına bakılmaması gerekmektedir. İlime hizmeti görev bilecek ilim için çalışması gerekli olduğunu bilecek insanların aday olması bu adaylık sadece ben diyen kişilerden olması şehrime zarar vermektedir. İlimizde hizmet etmek için hizmet yapacak insanların bilgi ve ilimleri önde olmalı geçmişten günümüze işlerinde başarılar sergilemiş olması gerekmektedir. İlimde aday olacak kardeşlerimizin de kendilerinin kendi düşünce ve kendilerinin almış oldukları karara tabi ki saygı duyuyorum. Lütfen bu işi bilenlere verilmesi gerçek hizmet insanları bu konuda gerekli durumları düşünerek gerekli bir şekilde değerlendirmeleri gerekmektedir. Şanlıurfa ilinde hizmet yapmak için tabi ki her Şanlıurfalının görevidir. Bu görevin yükümlülükleri vardır. Bu görevlerin ağırlıkları ve vebalı vardır. İlimde yapılacak adayların değerlendirmeleri parti genel merkezinde ki geçmişteki kişilerin yapmış olmasına aynı kişiler liste belirleme yapıyorlar ise oda parti için büyük sıkıntılar doğuracaktır. Şimdiden söylüyorum. Genel merkezde adayların iller bazında yapılırken il genelindeki duyumlar veya sadece aday yandaşlarının deyişleriyle yola çıkılması büyük enkazlar yaratmaktadır. Buna çok dikkat etmesi gerekilmektedir. Şimdiden adaylıkları kesinleşecek olan kardeşlerimizden başarılı çalışmalar diler. Vatan millet için hizmet yapılacağını unutmadan hizmet aşkıyla başarılı çalışmalar dilerim.
Ekleme Tarihi: 04 Mayıs 2018 - Cuma

BENDE MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM

Şanlıurfa adayları beni güldürüyorlar yahu.

Şimdi Şanlıurfa milletvekilli olmak için yine rekor üzerine rekorlar gelmekte sanıyorum.

Bu adaylar bravo demekteyim. Bu adayların bazılarına bakıyor işlerinde yapmış oldukları görevlere bakıyorum. Şaşıyorum. Kendiişlerine görevlerinde başarı yapamamışlar işlerinde bir aşama kayıt edememişler. Şimdi kalkıp milletvekili olmaya aday olmuşlar. Yahu siz hiç aynaya bakmamış mısınız neden böyle bir girişimde bulunuyorsunuz. Adınızın yayılmasını ve partiye maddi destek mi sağlamak istiyorsunuz? Yoksa gelecekte daha üst makamlara tırmanmak için bu tür müracaatları yapmaktasınız? Hiç kusura bakmayın bu seçimden sonra tüm kanun ve tasaların değişmesi ve hakkıyla kendi emekleriyle makam ve mevkilere gelme sistemi sağlanmalıdır.

Bu ülkede geçmişten her nedense hep siyasetçiden ve bürokrasiden çekti çekeceğini şimdi kalkıp bu eski sistem gibi devam edip kamu kurum kuruluşlara hep yandaş ve ya partilim deyip adam kayırıp yerleştirmeler olursa düzen aynı düzen olur. Geçmişten bu günümüze değişen bir şeyin olmayacağı anlamına gelişmiş olacaktır.

Şanlıurfa adayların geçmişte şehrime bile gelmeyen Şanlıurfa ilinde bile ikamet etmeyen milletvekillerin olması ile ilime büyük hakkaniyetsizlikler yapılmıştır. Hatta bunların içlerinde öyleleri var ki şuanda olmaması gerekli makamlarda mevkilerde bulunmaktadırlar. İki kelimeyi bir arada diyecek kapasiteleri olmayan konuşma yetenekleri olmayan v.s kişilerin bizlerde adayız demeleri gerçekten beni güldürüyorlar.

Yeniden yapılacak seçime şimdiden adayların çok iyi hatta titizlikle araştırılıp asla maddiyatına feodal yapısına bakılmaması gerekmektedir.

İlime hizmeti görev bilecek ilim için çalışması gerekli olduğunu bilecek insanların aday olması bu adaylık sadece ben diyen kişilerden olması şehrime zarar vermektedir. İlimizde hizmet etmek için hizmet yapacak insanların bilgi ve ilimleri önde olmalı geçmişten günümüze işlerinde başarılar sergilemiş olması gerekmektedir.

İlimde aday olacak kardeşlerimizin de kendilerinin kendi düşünce ve kendilerinin almış oldukları karara tabi ki saygı duyuyorum. Lütfen bu işi bilenlere verilmesi gerçek hizmet insanları bu konuda gerekli durumları düşünerek gerekli bir şekilde değerlendirmeleri gerekmektedir.

Şanlıurfa ilinde hizmet yapmak için tabi ki her Şanlıurfalının görevidir. Bu görevin yükümlülükleri vardır. Bu görevlerin ağırlıkları ve vebalı vardır.

İlimde yapılacak adayların değerlendirmeleri parti genel merkezinde ki geçmişteki kişilerin yapmış olmasına aynı kişiler liste belirleme yapıyorlar ise oda parti için büyük sıkıntılar doğuracaktır. Şimdiden söylüyorum. Genel merkezde adayların iller bazında yapılırken il genelindeki duyumlar veya sadece aday yandaşlarının deyişleriyle yola çıkılması büyük enkazlar yaratmaktadır. Buna çok dikkat etmesi gerekilmektedir.

Şimdiden adaylıkları kesinleşecek olan kardeşlerimizden başarılı çalışmalar diler. Vatan millet için hizmet yapılacağını unutmadan hizmet aşkıyla başarılı çalışmalar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.