Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BELEDİYEDEN İCRAATLAR

Şanlıurfa belediyesi çalışıyormuş!Ben böyle bir şey duydum bilmeme sizlerde duydunuz mu bilmem ama nerede ne çalışması var ona bakmamız lazım. Şanlıurfa belediyesi yılların ana caddesi olan bir iki cadde ile restore çalışması ile eğer bir belediye olarak çalışıyor derseniz ben pes derim demek ki sizler çalışan belediyeler çalışan gelişen şehirler görmemişsinizdir. Bakın Şanlıurfa ili ülkemin en çok göç alan kısa sürede nüfusu en hızlı artan şehir unvanı ile yine lider bir şehir. Şanlıurfa gelişen büyüyen şehir olmasına rağmen nereleri gelişmiş, nerelerde yeni cadde sokaklar açılmış, buna bakmamız lazım sanayi bölgesine bakın halen bir ilave edilememiş şehirde bir gelişme gösterilmemiş durumda iken ne yapılmış eski bir iki cadde kazılmadan üzerine yeniden asfalt yapılmış buna çalışma derseniz pes doğrusu mükemmel bir toplumsunuz. Çünkü böylesi uysal böylesi bir şeyleri görmeden yaşayan toplum iseniz demek ki sizlere çokta hizmete yeniliklere gerek yok demektir. Gelişen güzelleşen dünya üzerindeki Şanlıurfa etkenini gün geçtikçe körleştiren yönetim zihniyetlerine ben şaşar olmaktayım. Geçmiş belediye başkanı döneminde Şanlıurfa ilimizi bir dünya üzerinde müze şehir etme cabası içersinde iken gelin o zaman bu şehrin dokusuna dokunmadan şehir merkezine balıklı gölden abide kavşağına kadar olan alana tramvay sistemi yapalım eski şehir ile teknolojiyi özdeşleştirelim. Bu işten dolayı birçok tramvay firmaları ve projelendirmelerle görüşmeler kendi çabamla sağladığım halde hiçbir adım atılmadı. Şimdi bakın Şanlıurfa merkezine 20 km uzaklıkta Şanlıurfa bölgesinin en büyük tıp merkezi olan. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi açılması ile orada mevcut öğrenci sayısına birde hastane personeli ve hasta ile hasta yakınları akınına başlanırsa. Oraya hiçbir şekilde araç filoları ve ulaşımda rahatlık olacağını sanmayacağım çünkü büyük şehirlerde bu yaşamların koşullarını çok iyi bir şekilde analız etmiş biriyim. Bakın bu hastane yönü birde yıllardır var olan sanayi sitemizin yönünde olan ulaşım birde orada Toki konutları varlığı buna ilavede oto galericiler sitesi geçti oradaki yoğunluk. Birde Şanlıurfa hava alanı yönünde gelişmeler hava alanı yanında yapılan şehir cezaevi orada oluşacak yoğunluklar şimdi bunların olmasına bakın Karaköprü ana caddesi olan yol tek şeritli bir trafik yolu bunlar dururken eski bir caddeye yapılan onarım ne kadar manidardır orasını sizler artık karar veriniz. Ben böylesi belediyeciliğin ne anlama ne kadar çalışkan diyecek kadar zeki değilim sizler kendinizi uyuyan uyanık görüyorsanız sizler gelecekte bunların acılarını çekerken ben sizlere o zaman sorarım. Lütfen ya gerçekten iş yapar olun yada hiç bir şeyler yapmayın çünkü gelecekte bunların hepsi birer enkaz olarak önümüze gelecektir.
Ekleme Tarihi: 04 Şubat 2016 - Perşembe

BELEDİYEDEN İCRAATLAR

Şanlıurfa belediyesi çalışıyormuş!
Ben böyle bir şey duydum bilmeme sizlerde duydunuz mu bilmem ama nerede ne çalışması var ona bakmamız lazım.

Şanlıurfa belediyesi yılların ana caddesi olan bir iki cadde ile restore çalışması ile eğer bir belediye olarak çalışıyor derseniz ben pes derim demek ki sizler çalışan belediyeler çalışan gelişen şehirler görmemişsinizdir.

Bakın Şanlıurfa ili ülkemin en çok göç alan kısa sürede nüfusu en hızlı artan şehir unvanı ile yine lider bir şehir.

Şanlıurfa gelişen büyüyen şehir olmasına rağmen nereleri gelişmiş, nerelerde yeni cadde sokaklar açılmış, buna bakmamız lazım sanayi bölgesine bakın halen bir ilave edilememiş şehirde bir gelişme gösterilmemiş durumda iken ne yapılmış eski bir iki cadde kazılmadan üzerine yeniden asfalt yapılmış buna çalışma derseniz pes doğrusu mükemmel bir toplumsunuz.

Çünkü böylesi uysal böylesi bir şeyleri görmeden yaşayan toplum iseniz demek ki sizlere çokta hizmete yeniliklere gerek yok demektir.

Gelişen güzelleşen dünya üzerindeki Şanlıurfa etkenini gün geçtikçe körleştiren yönetim zihniyetlerine ben şaşar olmaktayım.

Geçmiş belediye başkanı döneminde Şanlıurfa ilimizi bir dünya üzerinde müze şehir etme cabası içersinde iken gelin o zaman bu şehrin dokusuna dokunmadan şehir merkezine balıklı gölden abide kavşağına kadar olan alana tramvay sistemi yapalım eski şehir ile teknolojiyi özdeşleştirelim. Bu işten dolayı birçok tramvay firmaları ve projelendirmelerle görüşmeler kendi çabamla sağladığım halde hiçbir adım atılmadı.

Şimdi bakın Şanlıurfa merkezine 20 km uzaklıkta Şanlıurfa bölgesinin en büyük tıp merkezi olan. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi açılması ile orada mevcut öğrenci sayısına birde hastane personeli ve hasta ile hasta yakınları akınına başlanırsa. Oraya hiçbir şekilde araç filoları ve ulaşımda rahatlık olacağını sanmayacağım çünkü büyük şehirlerde bu yaşamların koşullarını çok iyi bir şekilde analız etmiş biriyim.

Bakın bu hastane yönü birde yıllardır var olan sanayi sitemizin yönünde olan ulaşım birde orada Toki konutları varlığı buna ilavede oto galericiler sitesi geçti oradaki yoğunluk.

Birde Şanlıurfa hava alanı yönünde gelişmeler hava alanı yanında yapılan şehir cezaevi orada oluşacak yoğunluklar şimdi bunların olmasına bakın Karaköprü ana caddesi olan yol tek şeritli bir trafik yolu bunlar dururken eski bir caddeye yapılan onarım ne kadar manidardır orasını sizler artık karar veriniz. Ben böylesi belediyeciliğin ne anlama ne kadar çalışkan diyecek kadar zeki değilim sizler kendinizi uyuyan uyanık görüyorsanız sizler gelecekte bunların acılarını çekerken ben sizlere o zaman sorarım. Lütfen ya gerçekten iş yapar olun yada hiç bir şeyler yapmayın çünkü gelecekte bunların hepsi birer enkaz olarak önümüze gelecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.