Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BELEDİYE VE İDARECİLİK ŞANLIURFA'NIN KADERİ

Şanlıurfa ili hep kadersizlikle hep siyasi enkazların şehri olmaktadır.Şanlıurfa iline atanmış siyasetçinin yapacakları geçmişte yaptıklarına bakmakla yeltenmek gerek.Şanlıurfa ilinin öz evlatları hep geri atılmış atanmış ve cahiliye döneminden kalan yönetim şekilleriyle işleri idame edilen bir şehir durumuna düşürülmüştür.Seçimden tam 16 ay geçti Şanlıurfa ilinin belediyesi neler yapmıştır.Şanlıurfa, Karaköprü'ye 3 adet köprülü kavşak olması gerekenli olan bir durumda iken bunların hangisi yapılmış ve hangisi yapılma kararı verilmiştir.Şanlıurfa çevre yolları olarak bilinip güzelim tarım arazileri yolar yapıldı ve bu yolun bağlantısı olan Akçakale bağlantısı olan yolla kesin olması gereken köprülü bir kavşağın ne durumda ne aşamada olduğu ve bunun akıbetinin ne olduğu halen bilinmemektedir.Geçmişte defalarca dile getirmiştim ama artık söylemek gerekmiyor çünkü bu yöneticilerim ve idarecilerim bilgiden ve ilimden yoksun olduklarından bilgilendirmekten ve aydınlık vermekten artık nasiplerini alamayacaklarından bizlerinde artık bunları söylemeyeceğim diyerekten karar aldım.BAKIN ŞANLIURFA İLİ BÜYÜKŞEHİR OLDU. Büyükşehir olduğundan beri büyük şehirlik bir görüntü bir yatırım veya Büyükşehirlik bir çalışma görüyor musunuz sorsam kesinlikte hayır cevabını alacağım kesindir.Şehrimizin ismi büyük oldu ama kendisi tam tersine siyasi ve yönetim olarak küçülme göstermiş durumdadır.Şanlıurfa ili Türkiye içersinde değil dünya ülkelerinde bile böylesi bir sistem yoktur. Ne güzel böylesi hiçbir yerde olmayan bir sistemi oturmak ve yürütmek.Şehir içersinde toplu taşıma ve özel araçların kullanacağı yolların şeritlerin bağlantıları öylesine saçma bir sistem yapılmış ki dünya üzerinde trafik kanunlarını sistemlerini belirleyen uzmanlar bile böylesi bir sisteme şaşar oldular.Abide kavşağı dediğimiz alanda kazasız belasiz bir yol seyir etmek büyük başarı araçların nereden çıkacağı nereden gireceği hiç bilinmez bir durumdadır.Belediyecilik işleyişi denilse orası ap ayrı bir durumdadır.Hangi kurum hangi daire neden sorumlu nerden sorumlu bilinmemektedir.Belediyelerimiz bile hizmet binaları kendi bölgelerinde değildir.Eyübiye belediyesi halen Halliye belediyesi sınırlarında hizmet vermektedir.Belediye başkanların geçmişte kendi gelindikleri durumlara bakınmadan parti içersinde kendilerine görev tayın etmelerini sağlayan sizniyetlere hizmet etmekte oldukları ve böylesi yandaşlık bir yönetim ve idarecilikle bu yönetimlerin hizmetten çok halkıma şehrime zimet verecekleri kesindir.Gelecekte bunların acılarını yaşayacak olan değerli Şanlıurfalı hemşerilerimin durumlarına şimdiden acır olmaktayım.
Ekleme Tarihi: 12 Ağustos 2015 - Çarşamba

BELEDİYE VE İDARECİLİK ŞANLIURFA'NIN KADERİ

Şanlıurfa ili hep kadersizlikle hep siyasi enkazların şehri olmaktadır.
Şanlıurfa iline atanmış siyasetçinin yapacakları geçmişte yaptıklarına bakmakla yeltenmek gerek.
Şanlıurfa ilinin öz evlatları hep geri atılmış atanmış ve cahiliye döneminden kalan yönetim şekilleriyle işleri idame edilen bir şehir durumuna düşürülmüştür.
Seçimden tam 16 ay geçti Şanlıurfa ilinin belediyesi neler yapmıştır.
Şanlıurfa, Karaköprü'ye 3 adet köprülü kavşak olması gerekenli olan bir durumda iken bunların hangisi yapılmış ve hangisi yapılma kararı verilmiştir.
Şanlıurfa çevre yolları olarak bilinip güzelim tarım arazileri yolar yapıldı ve bu yolun bağlantısı olan Akçakale bağlantısı olan yolla kesin olması gereken köprülü bir kavşağın ne durumda ne aşamada olduğu ve bunun akıbetinin ne olduğu halen bilinmemektedir.
Geçmişte defalarca dile getirmiştim ama artık söylemek gerekmiyor çünkü bu yöneticilerim ve idarecilerim bilgiden ve ilimden yoksun olduklarından bilgilendirmekten ve aydınlık vermekten artık nasiplerini alamayacaklarından bizlerinde artık bunları söylemeyeceğim diyerekten karar aldım.
BAKIN ŞANLIURFA İLİ BÜYÜKŞEHİR OLDU.
Büyükşehir olduğundan beri büyük şehirlik bir görüntü bir yatırım veya Büyükşehirlik bir çalışma görüyor musunuz sorsam kesinlikte hayır cevabını alacağım kesindir.
Şehrimizin ismi büyük oldu ama kendisi tam tersine siyasi ve yönetim olarak küçülme göstermiş durumdadır.
Şanlıurfa ili Türkiye içersinde değil dünya ülkelerinde bile böylesi bir sistem yoktur.
Ne güzel böylesi hiçbir yerde olmayan bir sistemi oturmak ve yürütmek.
Şehir içersinde toplu taşıma ve özel araçların kullanacağı yolların şeritlerin bağlantıları öylesine saçma bir sistem yapılmış ki dünya üzerinde trafik kanunlarını sistemlerini belirleyen uzmanlar bile böylesi bir sisteme şaşar oldular.
Abide kavşağı dediğimiz alanda kazasız belasiz bir yol seyir etmek büyük başarı araçların nereden çıkacağı nereden gireceği hiç bilinmez bir durumdadır.
Belediyecilik işleyişi denilse orası ap ayrı bir durumdadır.
Hangi kurum hangi daire neden sorumlu nerden sorumlu bilinmemektedir.
Belediyelerimiz bile hizmet binaları kendi bölgelerinde değildir.
Eyübiye belediyesi halen Halliye belediyesi sınırlarında hizmet vermektedir.
Belediye başkanların geçmişte kendi gelindikleri durumlara bakınmadan parti içersinde kendilerine görev tayın etmelerini sağlayan sizniyetlere hizmet etmekte oldukları ve böylesi yandaşlık bir yönetim ve idarecilikle bu yönetimlerin hizmetten çok halkıma şehrime zimet verecekleri kesindir.
Gelecekte bunların acılarını yaşayacak olan değerli Şanlıurfalı hemşerilerimin durumlarına şimdiden acır olmaktayım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.