Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BAŞKANLIK DAVETİNİ RED EDEN BAROLAR

Ülkemin en üst makamın davetine red cevabı veren baro başkanları ve baro yönetimleri ne deseniz haklısınız. Bir ülkede bu kadar olur denilecek kadar gereksiz işleyişin destekçisi olursanız onlarında sizlere vereceği cevap bu olması en doğal ve en tabii haklarıdır. Ülkemde avukatlık mesleği öyle bir hal aldı ki devletin tekelinde devletin nezdinde resmi olarak mafya ve tefecilik yoluyla tahsilat işlerine başlayan avukatlık meslek haline dönüştü. Başta bankalar olmak üzere halka zorla kart verip sonra bu kartlardan halkı borçlandırıp halkın ödeyemediği kartlarından icralık olmasıyla banka bu borçları tahsil edemediğinden devlete vereceği vergiden düşüp sonrası bu borç dosyalarını uygun fiyatlara avukatlara satarak avukaltlarda aldıkları dosyalar üzerinde halka her gün tehdid edici şekilde vatandaşı arıyıp bu borçunuzu veriniz. vermeseniz evinize icra maaşınıza icra sonunda sizlere hapis cezası verilecektir. Böylesi davalara bakar olan avukatlık mesleği resmen devletin tekelinde tahsilatçı olmaya başlamışlardır. Ülkemde geçmiş dönemlerde adalet sistemini kendi yapıları için dizayne eden yapının ekiplerinin şimdi çoğunluğu firarda olan ve adalet üzerinden birçok insanın kanını emen yapının fertlerinin kurmuş ve yapmış oldukları sistemin uzantısı olarak devam eden adalet sistemindeki çarpıklık böylelikle devam etmesiyle ülkemde avukatlık füryası büyük bir kazanç kapısı olmuştur. bu avukat olan arkadaşlara sizin hükümetinizin vermiş olduğu yetkilerden dolayı şimdi bu avukat olan makamdaki arkadaşlarında sizlere karşı böylesi cephe ve protesto anlamında karar alması ne kadar yeridir desem haklıyımdır. bu yetkileri vu görevleri sizler bu makamlara verirseniz halkınızı vatandaşınızı böylesi mevkideki arkadaşlara ezdirirseniz onlarında sizleri takmaması kadar en doğal hak olduğunu dememek te yanlış olur. bu mesleği geçmişteki adalet içinde yuvalanmış olan ilegal yapıların yandaşları olan avukatların iş yapması karşıt olan avukat kardeşlerimizin de iş yapamaması ve adeta adaletten sitem ve adaletsizlikten söz ederken susun sizler ülkeme muhalifsiniz demeye getirdiler. Şimdide bu avukatlık mesleğinin böylesi bir duruma düşmesi ile halkımızın vatandaşımızın nezdinde artık avukatlık rantçılık ve mafyacılık konumuna gelmiş bir durum olmaktadır. Adaletli hakkıyla bir adalet ve avukatlık edilecek bir durum kalmamıştır. Ülkemde halen adaletsizlikten ve güçlü kimse adaletin avukatlığın ondan yana karar alındığı görülmektedir. Bu yetkileri veren sizlere şimdide sizlerin davettini red etmeleri kadar doğal bir şey yoktur.
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2019 - Cuma

BAŞKANLIK DAVETİNİ RED EDEN BAROLAR

Ülkemin en üst makamın davetine red cevabı veren baro başkanları ve baro yönetimleri ne deseniz haklısınız.

Bir ülkede bu kadar olur denilecek kadar gereksiz işleyişin destekçisi olursanız onlarında sizlere vereceği cevap bu olması en doğal ve en tabii haklarıdır.

Ülkemde avukatlık mesleği öyle bir hal aldı ki devletin tekelinde devletin nezdinde resmi olarak mafya ve tefecilik yoluyla tahsilat işlerine başlayan avukatlık meslek haline dönüştü.

Başta bankalar olmak üzere halka zorla kart verip sonra bu kartlardan halkı borçlandırıp halkın ödeyemediği kartlarından icralık olmasıyla banka bu borçları tahsil edemediğinden devlete vereceği vergiden düşüp sonrası bu borç dosyalarını uygun fiyatlara avukatlara satarak avukaltlarda aldıkları dosyalar üzerinde halka her gün tehdid edici şekilde vatandaşı arıyıp bu borçunuzu veriniz. vermeseniz evinize icra maaşınıza icra sonunda sizlere hapis cezası verilecektir. Böylesi davalara bakar olan avukatlık mesleği resmen devletin tekelinde tahsilatçı olmaya başlamışlardır.

Ülkemde geçmiş dönemlerde adalet sistemini kendi yapıları için dizayne eden yapının ekiplerinin şimdi çoğunluğu firarda olan ve adalet üzerinden birçok insanın kanını emen yapının fertlerinin kurmuş ve yapmış oldukları sistemin uzantısı olarak devam eden adalet sistemindeki çarpıklık böylelikle devam etmesiyle ülkemde avukatlık füryası büyük bir kazanç kapısı olmuştur.

bu avukat olan arkadaşlara sizin hükümetinizin vermiş olduğu yetkilerden dolayı şimdi bu avukat olan makamdaki arkadaşlarında sizlere karşı böylesi cephe ve protesto anlamında karar alması ne kadar yeridir desem haklıyımdır.

bu yetkileri vu görevleri sizler bu makamlara verirseniz halkınızı vatandaşınızı böylesi mevkideki arkadaşlara ezdirirseniz onlarında sizleri takmaması kadar en doğal hak olduğunu dememek te yanlış olur.

bu mesleği geçmişteki adalet içinde yuvalanmış olan ilegal yapıların yandaşları olan avukatların iş yapması karşıt olan avukat kardeşlerimizin de iş yapamaması ve adeta adaletten sitem ve adaletsizlikten söz ederken susun sizler ülkeme muhalifsiniz demeye getirdiler. Şimdide bu avukatlık mesleğinin böylesi bir duruma düşmesi ile halkımızın vatandaşımızın nezdinde artık avukatlık rantçılık ve mafyacılık konumuna gelmiş bir durum olmaktadır. Adaletli hakkıyla bir adalet ve avukatlık edilecek bir durum kalmamıştır. Ülkemde halen adaletsizlikten ve güçlü kimse adaletin avukatlığın ondan yana karar alındığı görülmektedir.

Bu yetkileri veren sizlere şimdide sizlerin davettini red etmeleri kadar doğal bir şey yoktur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.