Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BAŞINIZA SARAY KADAR TAŞ DÜŞSÜN

Yıllar oldu. Ülkemin en yüce makamı olan yerin yeni yerleşkesinin yapılalı yıllar oldu. Halen tartışmalar bitmedi. Ülkemiz gelişmesinden büyümesinden dolayı devletim birçok kamu kurumlarının yerleşkeleri birimleri eski yerleşkelerine sığmadığından dolayı ihtiyaç gereği yeniden yerleşkeler yeni binalar yeni yerlerine ihtiyaç duyulmuştur. Böylesi bir durumdan dolayı ülkemin en saygın olan makamı Cumhurbaşkanlığı Makamı eski yerleşkesine sığmadığından yeni bir yerleşke yapılırken bu yapım esnasında bu gün için düşünerek değil bir betonarmenin fiziki hesapları yapılarak öyle gelecek için inşa edilmiştir. Bu gün için dar görüşlü insanların ve elli yıl yüz yıl geleceği göremeyen köhnemiş zihniyetlerin görüşleri an itibariyle kendilerinin eleştirmeleri normaldir. Bir ülkenin en yüce makamı o ülkenin halkının güveni, gücünü belirleyen makam mevkidir. Bizim ülkenin artık yüce büyük bir makam mevkie gelindiği bilinmektedir. Ülkemizin başındaki her kim görevde ise bu eseri bu külliyatı yapmış ise bu demek değildir ki orası onun ebedi-gahıdır. Bu makamı yaptıran şahısların görev süreleri bittiğinde neticesinde o makamı o mekânı bırakıp yerinde göreve gelecek olan devletimin en yüce makamına haiz olan şahsiyeti bu makama geçmiş olacaktır. Bu makamı yıllar oldu. Bu makam yapılalı taşınalı ama halen muhalefetin ve bu hükümetin karşıtı olanların halen başlı tartışma konusu budur. Bu ülkede bu kadar ucuz bir siyaset bir muhalefet olmamalı! Siyaset ülkenin bir dizi sorunları sürü ile devlet meseleleri dururken şimdi hep bu saray demekle kalmak gerçekten bu ülkede siyaset anlayışı siyaset ahlakı kalmamıştır. Komşu ülkede taş üstünde taş kalmadı halk hepsi perişan nerde ise tüm ülke mülteci konumuna düşmüştür. Her yanımız düşmanlar ile içerden dışardan eylemler karşısında sürekli bir savaş içerisinde olan ülkemdeki durumun halleri içler acısı iken böyle bir siyaset anlayışıyla kalkıp her gün saray deyip duran bir siyasetçilerle siyaset yapmak ne kadar acıdır. Siyasetin kalitesini dozunu iyice düşürmüş olan siyasetçilerin bir konu üzerinde her gün bir karar her gün değişik bir ifade ile dile getirmeleri resmen beni halkımı çileden çıkarıyorlar. Güneydoğuda devletimin tüm hizmetlerine karşı devletime vatanıma karşı halen emniyet güçlerimizi karşılarına hedef eden ihanetçilerin içerisinde yaşamak ne kadar acıdır.
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2016 - Salı

BAŞINIZA SARAY KADAR TAŞ DÜŞSÜN

Yıllar oldu. Ülkemin en yüce makamı olan yerin yeni yerleşkesinin yapılalı yıllar oldu. Halen tartışmalar bitmedi.

Ülkemiz gelişmesinden büyümesinden dolayı devletim birçok kamu kurumlarının yerleşkeleri birimleri eski yerleşkelerine sığmadığından dolayı ihtiyaç gereği yeniden yerleşkeler yeni binalar yeni yerlerine ihtiyaç duyulmuştur.

Böylesi bir durumdan dolayı ülkemin en saygın olan makamı Cumhurbaşkanlığı Makamı eski yerleşkesine sığmadığından yeni bir yerleşke yapılırken bu yapım esnasında bu gün için düşünerek değil bir betonarmenin fiziki hesapları yapılarak öyle gelecek için inşa edilmiştir.

Bu gün için dar görüşlü insanların ve elli yıl yüz yıl geleceği göremeyen köhnemiş zihniyetlerin görüşleri an itibariyle kendilerinin eleştirmeleri normaldir.

Bir ülkenin en yüce makamı o ülkenin halkının güveni, gücünü belirleyen makam mevkidir.

Bizim ülkenin artık yüce büyük bir makam mevkie gelindiği bilinmektedir.

Ülkemizin başındaki her kim görevde ise bu eseri bu külliyatı yapmış ise bu demek değildir ki orası onun ebedi-gahıdır.

Bu makamı yaptıran şahısların görev süreleri bittiğinde neticesinde o makamı o mekânı bırakıp yerinde göreve gelecek olan devletimin en yüce makamına haiz olan şahsiyeti bu makama geçmiş olacaktır.

Bu makamı yıllar oldu. Bu makam yapılalı taşınalı ama halen muhalefetin ve bu hükümetin karşıtı olanların halen başlı tartışma konusu budur.

Bu ülkede bu kadar ucuz bir siyaset bir muhalefet olmamalı! Siyaset ülkenin bir dizi sorunları sürü ile devlet meseleleri dururken şimdi hep bu saray demekle kalmak gerçekten bu ülkede siyaset anlayışı siyaset ahlakı kalmamıştır.

Komşu ülkede taş üstünde taş kalmadı halk hepsi perişan nerde ise tüm ülke mülteci konumuna düşmüştür. Her yanımız düşmanlar ile içerden dışardan eylemler karşısında sürekli bir savaş içerisinde olan ülkemdeki durumun halleri içler acısı iken böyle bir siyaset anlayışıyla kalkıp her gün saray deyip duran bir siyasetçilerle siyaset yapmak ne kadar acıdır.

Siyasetin kalitesini dozunu iyice düşürmüş olan siyasetçilerin bir konu üzerinde her gün bir karar her gün değişik bir ifade ile dile getirmeleri resmen beni halkımı çileden çıkarıyorlar.

Güneydoğuda devletimin tüm hizmetlerine karşı devletime vatanıma karşı halen emniyet güçlerimizi karşılarına hedef eden ihanetçilerin içerisinde yaşamak ne kadar acıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.