Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

BAKIN GEÇMİŞTE DEDİM KİMSE İNANMADI

Bu terör örgütü benim yazılarımdan dolayı beni cezaevine atılar 2 yılımı çaldılar alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste. Adana adliyesinde bulunan bir yetkilinin beni bu duruma sokması bu terör örgütün hep var olduğunu aktif olduğunu dile getirmiştim. Şanlıurfa ilinde bunların üyesi olan polislerin de bu eylemi devreye beni tutuklayıp içeri koymaları kendilerine kalacaklarını sandılar. Şimdi bu benim durumunda olan daha nice mazlum olan kardeşlerimizin bu durumda olduğunu bilmez yetkililer aslında bilirde kendilerine yanlış aks edilmesinden bilmemektedirler. Şimdi bu darbeci terör örgütüne üye olan kendi benliklerini satmış olan o şahsiyetsiz yetkililer ve şahsiyetsizleşmiş kişiliksizler. Biz mazlum insanların mallarına haklarına ve hepsinden önemlisi olan özgürlüklerine kısıtlama getirdiğiniz sizler bizler kadar onurlu bizler kadar şahsiyetli değilsiniz. Çünkü bizleri yazılarımızdan içeri atarken bile devletimize vatanımıza karşı sitemde olmadık. Ama siz devletimizin milletimizin vermiş olduğu ödeneklerle maaş aldınız ama gidip dış güçlere dış mihraklara köpeklik etiniz. Şimdi ben buna üzülüyorum zavallı biçare olan eşleriniz evlatlarınız belki sizlerden daha iyi düşünüp sizlerden daha onurlu olanlar muhakkak ki var. Onlar gelecekte çıkıp sizlere nasıl baba nasıl bunları bizlerin kocası babası diyecekler. Zavallı bu insanların tek suçları sizlere eş ve sizlerden olma evlat olmaları onların yüreklerini ne kadar incitecekler. Bu evlatlar bu eşler sizler dik durun sizler onurlu olun. Sizin atalarınız babalarınız onursuz ise bu sizlerinde onların yolundan gitmedikçe sizler bizim evlatlarımız kardeşlerimiz sizler bizim emanetimizsiniz. Benim gibi bu darbeci örgüt mağdurları olan insanların dürüst ve vatan evlatlarının daima yanında olmuştur. Cezaevinde bulunduğum süre içersinde benim yazıma müsaade etmeyen örgüt üyesi sözde hoca eğitmen olan insanları da gördük. Hatta öyle ki dayatma olarak ta mahkûmlara şerefsiz onursuz olan liderlerinin kitaplarını dayatma olarak okutma teşebbüsünde bulunmaktan kendilerini alı koymuyorlardı. Ben bunları yaşarken bunların düzenin halkasında her kademede olmalarına şaşmıyordum.Çünkü tüm makam ve mevkilerde bunların düzenleri işlemekte idi. Benim kardeşimin faturalı malını alı koyup üzerine oturdular. Şimdi çok iyi biliyorum eskiden de söylerdim emniyet içinde yakalanış el konulan malların imha değil piyasaya geri satıldığını buradan elde edilen paraların içerde pay edilip bir kısmı da himmet yardım edildiği net ortaya çıktığını şimdi bilmek temisiniz. Ülkemi devletimi vatanımı vatandaşımı böylesine perişan eden bu güçlerin bu yapının oyunlarını saymakla bitiremem eğer ki bunlar darbede kazanmış olsa idiler şimdi ben yeniden cezaevinde olacaktım çünkü bunların pisliklerini gün yüzüne çıkardığımdan dolayı ama işte hak adalet tecelli eti alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste.
Ekleme Tarihi: 10 Ağustos 2016 - Çarşamba

BAKIN GEÇMİŞTE DEDİM KİMSE İNANMADI

Bu terör örgütü benim yazılarımdan dolayı beni cezaevine atılar 2 yılımı çaldılar alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste.

Adana adliyesinde bulunan bir yetkilinin beni bu duruma sokması bu terör örgütün hep var olduğunu aktif olduğunu dile getirmiştim.

Şanlıurfa ilinde bunların üyesi olan polislerin de bu eylemi devreye beni tutuklayıp içeri koymaları kendilerine kalacaklarını sandılar.

Şimdi bu benim durumunda olan daha nice mazlum olan kardeşlerimizin bu durumda olduğunu bilmez yetkililer aslında bilirde kendilerine yanlış aks edilmesinden bilmemektedirler.

Şimdi bu darbeci terör örgütüne üye olan kendi benliklerini satmış olan o şahsiyetsiz yetkililer ve şahsiyetsizleşmiş kişiliksizler.

Biz mazlum insanların mallarına haklarına ve hepsinden önemlisi olan özgürlüklerine kısıtlama getirdiğiniz sizler bizler kadar onurlu bizler kadar şahsiyetli değilsiniz. Çünkü bizleri yazılarımızdan içeri atarken bile devletimize vatanımıza karşı sitemde olmadık.

Ama siz devletimizin milletimizin vermiş olduğu ödeneklerle maaş aldınız ama gidip dış güçlere dış mihraklara köpeklik etiniz. Şimdi ben buna üzülüyorum zavallı biçare olan eşleriniz evlatlarınız belki sizlerden daha iyi düşünüp sizlerden daha onurlu olanlar muhakkak ki var. Onlar gelecekte çıkıp sizlere nasıl baba nasıl bunları bizlerin kocası babası diyecekler.

Zavallı bu insanların tek suçları sizlere eş ve sizlerden olma evlat olmaları onların yüreklerini ne kadar incitecekler. Bu evlatlar bu eşler sizler dik durun sizler onurlu olun. Sizin atalarınız babalarınız onursuz ise bu sizlerinde onların yolundan gitmedikçe sizler bizim evlatlarımız kardeşlerimiz sizler bizim emanetimizsiniz. Benim gibi bu darbeci örgüt mağdurları olan insanların dürüst ve vatan evlatlarının daima yanında olmuştur.

Cezaevinde bulunduğum süre içersinde benim yazıma müsaade etmeyen örgüt üyesi sözde hoca eğitmen olan insanları da gördük. Hatta öyle ki dayatma olarak ta mahkûmlara şerefsiz onursuz olan liderlerinin kitaplarını dayatma olarak okutma teşebbüsünde bulunmaktan kendilerini alı koymuyorlardı.
Ben bunları yaşarken bunların düzenin halkasında her kademede olmalarına şaşmıyordum.
Çünkü tüm makam ve mevkilerde bunların düzenleri işlemekte idi. Benim kardeşimin faturalı malını alı koyup üzerine oturdular.

Şimdi çok iyi biliyorum eskiden de söylerdim emniyet içinde yakalanış el konulan malların imha değil piyasaya geri satıldığını buradan elde edilen paraların içerde pay edilip bir kısmı da himmet yardım edildiği net ortaya çıktığını şimdi bilmek temisiniz.

Ülkemi devletimi vatanımı vatandaşımı böylesine perişan eden bu güçlerin bu yapının oyunlarını saymakla bitiremem eğer ki bunlar darbede kazanmış olsa idiler şimdi ben yeniden cezaevinde olacaktım çünkü bunların pisliklerini gün yüzüne çıkardığımdan dolayı ama işte hak adalet tecelli eti alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.