Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

AYIK OLALIM ARTIK

Atalarımız ne kadar güzel demiştir. Suyu uyur düşman uyumaz. Gerçekten öyle işte bakın öyle düşmanlarımız çok ki saymakla bitmeyecek kadar çok plan projeler ile bizleri denemektedirler. İşte şimdilik son oyunları olan bir oyun daha nerden kimden nasıl bir video bulmuşlar ise bunu ülkemde bir toplum mal ettirip algı operasyonu oynamaktadırlar. Ne imiş efendim maksat hükümet ve içişler bakanlığını karalayıp halkı galeyana getirmek. Yahu pes yahu pes, sizler ne kadar arsız, namusuz, şerefsiz, onursuz, aile terbiyesinden mağdur utanmaz insanlarsınız. Söyledikleri yaşa bakın ilk oluk çağlarında bir evlat bu evlada aileye hatta insanlığa atılan çirkef iftiraların adalet önünde belki iyi bir avukatla kaçamak bulabilirsiniz ama birde bunun ilahi bir adaleti var orada nasıl bir ifade vereceksiniz. Bu insanların namusuyla ailesine iftira ve böylesi çirkin durumlar ile itham etmeniz sizlere ne kazandıracak. Bakın öncelikle şunu bir bilelim sizler Müslüman mısınız? Eğer ki Müslümanın derseniz kadınları özelikle kız evlatlarının değerlerini bilen İslam dini bunu en güzel örneğini sizlere hatırlatalım. Hz. Muhammed gelmeden gizin atalarınız olan cahiliye dönemindeki neslinizin ataları kız evlatlarını diri, diri gömüp taşlayarak ölüme terk ediyorlardı. Hz. Muhammed geldikten sonra özelikle kız çocuklar evin bereketi kadınlarımız başta annelerimiz olmak üzere bunların bize Allah’ın emanetleri olarak tebliğ ederek böylesi değerler içinde onlara büyük saygı ve sevgi ile bağrımıza basmayı öğretmiştir. Şimdi sizlerin ataları olan o neslin varisleri sizler böylesi iftiraları öncelikle Müslümanlara değil asıl bunları siz kendilerinize sormanız gerekmektedir. Bakın başta İstanbul ili olmak üzere yurdun birçok yerinde kızlarınızın göbekleri dışarda dar giysileri ile tüm vücut hatları beli etmekte böylesi bir şekilde sizler başta bu çocukların anne ve babaları sizler neredesiniz. Hiç yavrum bu ne halin böylesi bir giyim nedir diyen var mı? Kız çocukların dövmeleri vücutların namahrem yerlerinde bile yapılan bu dövmeler neyin nesi. Bu kız çocuklarını özelikle sizler bu Müslüman topluma çirkef atanlar sizler barlarda kızları kadınları masalarınıza meze etmekten neden haya etmiyorsunuz. Çünkü o yerde sizlere meze olanların da bir bayan bir ailesi bir annesi babası var olduğunu. Onların evlatlarının olduğunu hiç düşünmüyor musunuz? Sizler kalkıp şimdi böylesi bir algı operasyonu ile yayıp özellikle halkı hükümete karşı kışkırtmaya çalışmayın bu hükümetten önce kadınlarımızın sokaklarda nasıl öldürüldüğü, dövüldüğünü bizler çok iyi biliyoruz.  Hele o yapı denilenlerin eylemleri tamamen bir fiyasko kadınları resmen köle cariye dönemi yaşattıkları açık ortadadır. Şu kız sen şu kişiyle evleneceksin. Sen şununla evlenip bununla karı koca olacaksınız diyerek direk talimatlar ile evlilikler yaptıran bir yapının bu eylemine neden sesiz oldunuz? Çünkü kendilerine hizmet himmet bilgisi ile beyinleri yıkanmışlardı.  
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2023 - Perşembe

AYIK OLALIM ARTIK

Atalarımız ne kadar güzel demiştir.

Suyu uyur düşman uyumaz.

Gerçekten öyle işte bakın öyle düşmanlarımız çok ki saymakla bitmeyecek kadar çok plan projeler ile bizleri denemektedirler.

İşte şimdilik son oyunları olan bir oyun daha nerden kimden nasıl bir video bulmuşlar ise bunu ülkemde bir toplum mal ettirip algı operasyonu oynamaktadırlar. Ne imiş efendim maksat hükümet ve içişler bakanlığını karalayıp halkı galeyana getirmek.

Yahu pes yahu pes, sizler ne kadar arsız, namusuz, şerefsiz, onursuz, aile terbiyesinden mağdur utanmaz insanlarsınız.

Söyledikleri yaşa bakın ilk oluk çağlarında bir evlat bu evlada aileye hatta insanlığa atılan çirkef iftiraların adalet önünde belki iyi bir avukatla kaçamak bulabilirsiniz ama birde bunun ilahi bir adaleti var orada nasıl bir ifade vereceksiniz.

Bu insanların namusuyla ailesine iftira ve böylesi çirkin durumlar ile itham etmeniz sizlere ne kazandıracak.

Bakın öncelikle şunu bir bilelim sizler Müslüman mısınız? Eğer ki Müslümanın derseniz kadınları özelikle kız evlatlarının değerlerini bilen İslam dini bunu en güzel örneğini sizlere hatırlatalım. Hz. Muhammed gelmeden gizin atalarınız olan cahiliye dönemindeki neslinizin ataları kız evlatlarını diri, diri gömüp taşlayarak ölüme terk ediyorlardı. Hz. Muhammed geldikten sonra özelikle kız çocuklar evin bereketi kadınlarımız başta annelerimiz olmak üzere bunların bize Allah’ın emanetleri olarak tebliğ ederek böylesi değerler içinde onlara büyük saygı ve sevgi ile bağrımıza basmayı öğretmiştir.

Şimdi sizlerin ataları olan o neslin varisleri sizler böylesi iftiraları öncelikle Müslümanlara değil asıl bunları siz kendilerinize sormanız gerekmektedir.

Bakın başta İstanbul ili olmak üzere yurdun birçok yerinde kızlarınızın göbekleri dışarda dar giysileri ile tüm vücut hatları beli etmekte böylesi bir şekilde sizler başta bu çocukların anne ve babaları sizler neredesiniz. Hiç yavrum bu ne halin böylesi bir giyim nedir diyen var mı? Kız çocukların dövmeleri vücutların namahrem yerlerinde bile yapılan bu dövmeler neyin nesi. Bu kız çocuklarını özelikle sizler bu Müslüman topluma çirkef atanlar sizler barlarda kızları kadınları masalarınıza meze etmekten neden haya etmiyorsunuz. Çünkü o yerde sizlere meze olanların da bir bayan bir ailesi bir annesi babası var olduğunu. Onların evlatlarının olduğunu hiç düşünmüyor musunuz? Sizler kalkıp şimdi böylesi bir algı operasyonu ile yayıp özellikle halkı hükümete karşı kışkırtmaya çalışmayın bu hükümetten önce kadınlarımızın sokaklarda nasıl öldürüldüğü, dövüldüğünü bizler çok iyi biliyoruz.

 Hele o yapı denilenlerin eylemleri tamamen bir fiyasko kadınları resmen köle cariye dönemi yaşattıkları açık ortadadır. Şu kız sen şu kişiyle evleneceksin. Sen şununla evlenip bununla karı koca olacaksınız diyerek direk talimatlar ile evlilikler yaptıran bir yapının bu eylemine neden sesiz oldunuz?

Çünkü kendilerine hizmet himmet bilgisi ile beyinleri yıkanmışlardı.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.