Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

AVRUPANIN MERKEZİNDE GÜNAH ÇIKARMAK

Bugün tüm televizyonların verdiği habere şaşar oldum.Avrupa’nın merkezinde terör kınaması vardı bu kınamaya katılan birçok dünya ülkelerin liderleri orada bulunuyorlardı.Bunu canlı olarak birçok ülkenin televizyon kanalları canlı olarak sundu. Orada beni şaşırtan birçok olayı seyir eder oldum.Güzel bu eylem ne için yapıldı?Avrupa’nın merkezinde bir basın kuruluşuna olan saldırıyı mı? Kınadılar. Yoksa saldırıyı yapan iki kişi dedikleri kişilerin öldürülmesini mi kutladılar anlamış değilim.Nerde ise yıllardır Irak’ta Suriye’de yüzlerce Müslüman insan ayırımı etmeden öldüren bir örgütün varlığından be haberlermiş gibi yaşayan ve video kliplerinde baş kesip ellerinde sallayan terör örgütünü hiç varlığından be haberlermiş gibi davranan zihniyetlerin liderlerin bu yaptıkları yürüyüş ne şimdi?Dünya üzerinde en büyük terörü eylem ve faaliyetlerde bulunan ülkenin lideri ön safta yerini almıştı.Birde orada yıllarca ülkemde terör estiren ve birçok silahlı eylemlerde bulunan örgütün bayrakları ve liderlerin resimleri hiçte gözümden kaçmadı.Bu iki ilginç olay biraz beni düşündürdü!Dünya üzerinde böylesi terör estiren böylesi terörleri destekleyen Filistin’i haritadan silip kendi ülke olan ve halen Filistin’de çocuk kadın demeden öldüren sözde ülke lideri böylesi terörü lanetlemede en önde boy göstermesi beni çok düşündürdü.Şimdi bu ne lahana bu ne turşu misali sen ülkende çocuk kadın zavallı insan demeden öldürecek zülüm yapacaksın buraya gelip terörü lanetleyeceksin. Önce o zaman kendini lanetle, o zaman önce kendi hatanı düzelt.Avrupa içinde yıllarca ülkeme karşı ve halen içinde ülkeme karşı kışkırtma yaparak ülkemin insanına devletime karşı ermeni vatandaşlarımızı bize karşı azdıran Fransa halen bir soykırım deyip sürekli gündeme getiren bu yapmış olduğu eylemle ne demek istiyor.Bunlar hiç aynaya bakmıyorlar mı?Kendilerinin parlamentolarında sürekli ülkeme karşı devletime karşı kışkırtmacı ve ülkemi suçlama tavırları sergileyen ülkede ne odluda böylesi bir yürüyüşün önderliğini yapma ihtiyacını duydu.Yoksa yaşlandılar artık kendi dinlerine göre günahlarını mı çıkarmaya çalışıyorlar.Kusura bakmayın artık siz her ne yaparsanız yapın sizler birer günahkâr ve hepiniz birer suçlusunuz.Ülkemin insanları ülkemin değerlerini ülkemin varlığını birliğini beraberliğinin daim payidar olacağını çok iyi anladılar sizler bizlere ne kadar ülkem insanlarına kucak açmış olsanız da vatandaşım halkım sizlerin içinizde bir o kadar hain ve içten kinci olduğunuzu asla unutmamış unutmayacaktır da.Her ne kadar kendinizi bu konuda masum ve suçsuz bulsanız da bu yapmış olduğunuz eylemde ve bu eylemin ardından yaptığınız politikada sizin senaryolarınızın parçaları olduğunu çok iyi bilmekteyiz.
Ekleme Tarihi: 13 Ocak 2015 - Salı

AVRUPANIN MERKEZİNDE GÜNAH ÇIKARMAK

Bugün tüm televizyonların verdiği habere şaşar oldum.
Avrupa’nın merkezinde terör kınaması vardı bu kınamaya katılan birçok dünya ülkelerin liderleri orada bulunuyorlardı.
Bunu canlı olarak birçok ülkenin televizyon kanalları canlı olarak sundu. Orada beni şaşırtan birçok olayı seyir eder oldum.
Güzel bu eylem ne için yapıldı?
Avrupa’nın merkezinde bir basın kuruluşuna olan saldırıyı mı? Kınadılar. Yoksa saldırıyı yapan iki kişi dedikleri kişilerin öldürülmesini mi kutladılar anlamış değilim.
Nerde ise yıllardır Irak’ta Suriye’de yüzlerce Müslüman insan ayırımı etmeden öldüren bir örgütün varlığından be haberlermiş gibi yaşayan ve video kliplerinde baş kesip ellerinde sallayan terör örgütünü hiç varlığından be haberlermiş gibi davranan zihniyetlerin liderlerin bu yaptıkları yürüyüş ne şimdi?
Dünya üzerinde en büyük terörü eylem ve faaliyetlerde bulunan ülkenin lideri ön safta yerini almıştı.
Birde orada yıllarca ülkemde terör estiren ve birçok silahlı eylemlerde bulunan örgütün bayrakları ve liderlerin resimleri hiçte gözümden kaçmadı.
Bu iki ilginç olay biraz beni düşündürdü!
Dünya üzerinde böylesi terör estiren böylesi terörleri destekleyen Filistin’i haritadan silip kendi ülke olan ve halen Filistin’de çocuk kadın demeden öldüren sözde ülke lideri böylesi terörü lanetlemede en önde boy göstermesi beni çok düşündürdü.
Şimdi bu ne lahana bu ne turşu misali sen ülkende çocuk kadın zavallı insan demeden öldürecek zülüm yapacaksın buraya gelip terörü lanetleyeceksin. Önce o zaman kendini lanetle, o zaman önce kendi hatanı düzelt.
Avrupa içinde yıllarca ülkeme karşı ve halen içinde ülkeme karşı kışkırtma yaparak ülkemin insanına devletime karşı ermeni vatandaşlarımızı bize karşı azdıran Fransa halen bir soykırım deyip sürekli gündeme getiren bu yapmış olduğu eylemle ne demek istiyor.
Bunlar hiç aynaya bakmıyorlar mı?
Kendilerinin parlamentolarında sürekli ülkeme karşı devletime karşı kışkırtmacı ve ülkemi suçlama tavırları sergileyen ülkede ne odluda böylesi bir yürüyüşün önderliğini yapma ihtiyacını duydu.
Yoksa yaşlandılar artık kendi dinlerine göre günahlarını mı çıkarmaya çalışıyorlar.
Kusura bakmayın artık siz her ne yaparsanız yapın sizler birer günahkâr ve hepiniz birer suçlusunuz.
Ülkemin insanları ülkemin değerlerini ülkemin varlığını birliğini beraberliğinin daim payidar olacağını çok iyi anladılar sizler bizlere ne kadar ülkem insanlarına kucak açmış olsanız da vatandaşım halkım sizlerin içinizde bir o kadar hain ve içten kinci olduğunuzu asla unutmamış unutmayacaktır da.
Her ne kadar kendinizi bu konuda masum ve suçsuz bulsanız da bu yapmış olduğunuz eylemde ve bu eylemin ardından yaptığınız politikada sizin senaryolarınızın parçaları olduğunu çok iyi bilmekteyiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.