Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

AVRUPA NEDEN AVAZINIZ ÇIKAR OLDU

Avrupa ne oldu ya neden kıyamet koparıyorsunuz! Ne oldu sizde toplu katliam ediliyorsa bu sizden ne eksiltecek. Sizin yıllardır orta doğuda insan bırakmaz oldunuz. Yapmış olduğunuz savaşın haricinde insanları topluca katliamlar yaptırıp orta doğu halkını yok ederken asıl sizlerin nesilleriniz yok olmaktadır. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Bu cümle çok yerinde olduğu şimdide kısmen görülmektedir. Bakın Avrupa merkezinde patlayan ve önemli güvenliğin yüksek olan bir yerin böylece bir olayın intikal etmesi ne kadar manidar olur ne kadar önem arz etiği şimdi görür oldunuz. Avrupa PKK'lı olan örgütleri kayıtsız şartsız kabul olurken bunu yapan Avrupa sırf bu örgüt sadece Türkiye odaklı eylem ve planları olduğundan tüm Avrupa destek verir olmuştur. Şimdi bu örgütün gerçek amacının Türkiye hükümetini yıkıp devletin bütünlüğünü parçalamak için çaba sarf ederken şimdi bu emellerine ulaşma imkânsızlıklarının artık kanısına varılmıştır. Bu güçlerin içerde olan güçleri olan örgütte deşifre edilince tüm planları ve yapılacak olan plan ve projeleri suya düşünce bunların artık ülke üzerinde bu örgütün tüm ekipleri artık birer katliam makineleri olarak duracaklar yıllarını vermiş oldukları gençliklerinin harcandığını bilincine vardıkları için artık bunların gözleri kan bürümüş. Dünya üzerinde bir insanın yapacağı en son durumları yapmaya hepsi hazır birer bomba gibi durmaktadırlar. Şimdi bu örgütleri dünya üzerinde yetiştirmiş olan siz Avrupa ne durumda olduğunuzu şimdi anlamak isterim. Sizlerin bizlere karşı yetiştirmiş olduğunuz bu elemanlar şimdi sizler nasıl yapacak sizler nerelerde değerlendireceksiniz söyleyin. Türkiye halkı devleti bu konuda artık çok duyarlı istikrarlı ve artık ülkede kimlerin ihanetçi kimlerin bölücü kimlerin hain olduklarını vatandaşlar olarak çok iyi anlamış oldular. Avrupa içersin de yüzlerce böylesi eylemci örgütün elemanları sizlerle yaşarken sizler halen açık ve alenen destek vermeniz ve bu örgütlere destek olurken bu örgüt elemanları artık varlığını ve yaşama koşullarını sağlamak zorunda kaldığınızın bilincine varmalısınız. Ülkemde artık içten dıştan gelecek her duruma teyakkuza karşı bilinçlenmiş bilgilenmiş artık cahil insanların kalmadığı bir duruma gelindiğini artık açık ve net görür olmaktadır. Şimdi sizlerin nasırınıza basıldı diye neden naranız avazınız çıkıyor! Siz değil miydiniz Paris'te saldırı katliamlar oldu. Orada yürüyüş olduğunda orada PKK ve terör örgütlerin pankartları açılırken orada o kadar güvenlik ve emniyet varken hiçbir müdahale gelemedi tam aksine destekçi oldunuz. Peki, şimdi Avrupa'nın birçok yerinde böylesi eylemler olacağının bunların sonlanması için sizlerin kendi yetiştirmiş olduğunuz örgüt üyeleriyle artık sizler baş başa kaldığınızın bir dönemine girmiş bulunuyorsunuz. Hadi sizlere hayırlı olsun siz ve sizlerin yetiştirmiş olduğunuz ekiplerinizle bir birlerinize mübarek olun.
Ekleme Tarihi: 28 Mart 2016 - Pazartesi

AVRUPA NEDEN AVAZINIZ ÇIKAR OLDU

Avrupa ne oldu ya neden kıyamet koparıyorsunuz!

Ne oldu sizde toplu katliam ediliyorsa bu sizden ne eksiltecek. Sizin yıllardır orta doğuda insan bırakmaz oldunuz. Yapmış olduğunuz savaşın haricinde insanları topluca katliamlar yaptırıp orta doğu halkını yok ederken asıl sizlerin nesilleriniz yok olmaktadır.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Bu cümle çok yerinde olduğu şimdide kısmen görülmektedir.

Bakın Avrupa merkezinde patlayan ve önemli güvenliğin yüksek olan bir yerin böylece bir olayın intikal etmesi ne kadar manidar olur ne kadar önem arz etiği şimdi görür oldunuz.

Avrupa PKK'lı olan örgütleri kayıtsız şartsız kabul olurken bunu yapan Avrupa sırf bu örgüt sadece Türkiye odaklı eylem ve planları olduğundan tüm Avrupa destek verir olmuştur.

Şimdi bu örgütün gerçek amacının Türkiye hükümetini yıkıp devletin bütünlüğünü parçalamak için çaba sarf ederken şimdi bu emellerine ulaşma imkânsızlıklarının artık kanısına varılmıştır.

Bu güçlerin içerde olan güçleri olan örgütte deşifre edilince tüm planları ve yapılacak olan plan ve projeleri suya düşünce bunların artık ülke üzerinde bu örgütün tüm ekipleri artık birer katliam makineleri olarak duracaklar yıllarını vermiş oldukları gençliklerinin harcandığını bilincine vardıkları için artık bunların gözleri kan bürümüş. Dünya üzerinde bir insanın yapacağı en son durumları yapmaya hepsi hazır birer bomba gibi durmaktadırlar.

Şimdi bu örgütleri dünya üzerinde yetiştirmiş olan siz Avrupa ne durumda olduğunuzu şimdi anlamak isterim. Sizlerin bizlere karşı yetiştirmiş olduğunuz bu elemanlar şimdi sizler nasıl yapacak sizler nerelerde değerlendireceksiniz söyleyin.

Türkiye halkı devleti bu konuda artık çok duyarlı istikrarlı ve artık ülkede kimlerin ihanetçi kimlerin bölücü kimlerin hain olduklarını vatandaşlar olarak çok iyi anlamış oldular.

Avrupa içersin de yüzlerce böylesi eylemci örgütün elemanları sizlerle yaşarken sizler halen açık ve alenen destek vermeniz ve bu örgütlere destek olurken bu örgüt elemanları artık varlığını ve yaşama koşullarını sağlamak zorunda kaldığınızın bilincine varmalısınız.

Ülkemde artık içten dıştan gelecek her duruma teyakkuza karşı bilinçlenmiş bilgilenmiş artık cahil insanların kalmadığı bir duruma gelindiğini artık açık ve net görür olmaktadır.

Şimdi sizlerin nasırınıza basıldı diye neden naranız avazınız çıkıyor! Siz değil miydiniz Paris'te saldırı katliamlar oldu. Orada yürüyüş olduğunda orada PKK ve terör örgütlerin pankartları açılırken orada o kadar güvenlik ve emniyet varken hiçbir müdahale gelemedi tam aksine destekçi oldunuz.

Peki, şimdi Avrupa'nın birçok yerinde böylesi eylemler olacağının bunların sonlanması için sizlerin kendi yetiştirmiş olduğunuz örgüt üyeleriyle artık sizler baş başa kaldığınızın bir dönemine girmiş bulunuyorsunuz.

Hadi sizlere hayırlı olsun siz ve sizlerin yetiştirmiş olduğunuz ekiplerinizle bir birlerinize mübarek olun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.