Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

AVRUPA HALKI GALEYANA GELMEYİN.

Sahi Fransa’da neler oluyor yahu! Avrupa'nın merkezi Fransa halkı neden sokakta, neden eylemler yapmaktadırlar. Avrupa size şimdi sorma zamanı henüz yeni olaylara gidelim çok uzaktaki eski mesellere gitmeden konuya girelim. Daha dün insan hakları protesto yürüyüşlerinde Fransa ev sahipliği yaptığı insancıl yürüyüşlerde dikkatimi çeken bazı görüntülerden söz edelim. Fransa liderlerin protesto yürüyüşü yapıldığında orada PKK ve Öcalan posterleri ile yürüyüş yapan PKK adına slogan atıp nara atan topluluğa sesini çıkarmayan siz ey Fransa şimdi ne oldu? Sizler halkınıza karşı dikleniyorsunuz. Halkınız sıradan bir protesto eylemi yapmakta sadece buna karşı devlet olarak neden şiddetle cevap veriyorsunuz? Halkınızın vatandaşınızın eylemlerde yaptıkları protesto eyleminde kırma yıkma yok bu yıkma kırma eylemini gerçekleştirenler kimlerdir? Halkınızı böylesi bir galeyana teşvik edenler kimlerdir? Halkınızı devletine karşı kışkırtanların sizlerden ne istemekte sizlerden nasıl bir çıkar elde etmektedirler. İşte bu soruların tek cevabı etme bulma dünyası derler ya işte size böyle anında etme bulma ile karşılaşma olması ne kadar anlamdı ve manidardır. Bu bir tek Fransa ile kalmayacaktır. Sırada Bulgaristan ardından Yunanistan gelecektir. Siyonist güçlerin ülkemizi doğudan ve güneydoğudan vuramadıkları için şimdi batıdan eylemler başlatıp ülkemizi kaosa sokmaya çalışacaklardır. Bundan dolayı sizler ülkemizi geçmişte kana bulayan beyinleri yıkanmış insanlar şimdi nasıl ülkelerine gelmek için her yıl ve izinleri açıldığı anda üklerine koşarak geliyorlar. Siz ülkenizi kötüleyip Avrupa'ya sığınma talep etmiştiniz şimdi ne oldu? İzin çıkınca hemen ülkenize kaçarak geliyorsunuz. Fransa hükumeti şimdi ülkemizin hükumetinin ne denli güçlü ve haklı olduğunu şimdi daha iyi anlar oldu.
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2018 - Çarşamba

AVRUPA HALKI GALEYANA GELMEYİN.

Sahi Fransa’da neler oluyor yahu!

Avrupa'nın merkezi Fransa halkı neden sokakta, neden eylemler yapmaktadırlar.

Avrupa size şimdi sorma zamanı henüz yeni olaylara gidelim çok uzaktaki eski mesellere gitmeden konuya girelim.

Daha dün insan hakları protesto yürüyüşlerinde Fransa ev sahipliği yaptığı insancıl yürüyüşlerde dikkatimi çeken bazı görüntülerden söz edelim.

Fransa liderlerin protesto yürüyüşü yapıldığında orada PKK ve Öcalan posterleri ile yürüyüş yapan PKK adına slogan atıp nara atan topluluğa sesini çıkarmayan siz ey Fransa şimdi ne oldu? Sizler halkınıza karşı dikleniyorsunuz. Halkınız sıradan bir protesto eylemi yapmakta sadece buna karşı devlet olarak neden şiddetle cevap veriyorsunuz?

Halkınızın vatandaşınızın eylemlerde yaptıkları protesto eyleminde kırma yıkma yok bu yıkma kırma eylemini gerçekleştirenler kimlerdir? Halkınızı böylesi bir galeyana teşvik edenler kimlerdir? Halkınızı devletine karşı kışkırtanların sizlerden ne istemekte sizlerden nasıl bir çıkar elde etmektedirler.

İşte bu soruların tek cevabı etme bulma dünyası derler ya işte size böyle anında etme bulma ile karşılaşma olması ne kadar anlamdı ve manidardır.

Bu bir tek Fransa ile kalmayacaktır.

Sırada Bulgaristan ardından Yunanistan gelecektir.

Siyonist güçlerin ülkemizi doğudan ve güneydoğudan vuramadıkları için şimdi batıdan eylemler başlatıp ülkemizi kaosa sokmaya çalışacaklardır.

Bundan dolayı sizler ülkemizi geçmişte kana bulayan beyinleri yıkanmış insanlar şimdi nasıl ülkelerine gelmek için her yıl ve izinleri açıldığı anda üklerine koşarak geliyorlar. Siz ülkenizi kötüleyip Avrupa'ya sığınma talep etmiştiniz şimdi ne oldu? İzin çıkınca hemen ülkenize kaçarak geliyorsunuz.

Fransa hükumeti şimdi ülkemizin hükumetinin ne denli güçlü ve haklı olduğunu şimdi daha iyi anlar oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.