Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ATAMALARI HEP KEDİLERİ BELİRLEDİLER

İlimizde gelen ve giden valiler neden hepsi FETÖ örgütle bağlantılı olmaktadır. Şanlıurfa ili bu örgütle çok samimi ve geçmişten bu günümüze kadar çok kesimden katılım ve dayanışma içersinde olması bu örgütün Şanlıurfa iline özel muhabbeti ilgisi vardır. Bunun nedeni çünkü bu örgütün ana fikir yapımcısı ve asıl işin başında bulunan baronun başları olan Yahudilerdir. Yahudiler köken Şanlıurfa ilinden göç etmiş ve gerçek olan Hz. Soyundan geldikleri için onlarda Şanlıurfa ili onlar içinde kutsal bir şehirdir. Bu şehri geçmişte olduğu gibi şimdide hep özlem hasret hep istekle bağlı olarak yaşamak görmek ve kendilerine vatan etme duyguları içersinde yaşayıp durmaktadırlar. Bu örgütün başında asıl bunların var olduğu bunların fikir ve ideolojilerini güden onlara resmen uşak ve kölelik yapmaları için görevlendirilmiş olan bu örgütün tayın ve atamalarında kendi fikir ve ideolojilerini yürütenlerin burada görevlendirilmesi için özelikle temsilcileri seçerken çok itina ile bunların görevlerinin yerlerini belirlemektedirler. Bunların içinde bunların düzenine karşı gelen her kesim ila ki cezai işlem görmüş ve hatta cezaya çarpılmıştır. Bu atanan değerli valilerim neden bunların himayesinde çünkü bunların himayesinde olmasa zaten o aşamaya o dereceye gelemeyecektir. Bakın şimdi geçmişe dönerek Şanlıurfa ilinde kendilerinin iktidar ve kendilerinin yapmakta oldukları tüm oyunlar defasında karşılarına dikilen güçleri lav etmişler. Gerek resmi makamlarca gerekse kendi hipnoz yöntemiyle bunların yetiştirmiş oldukları kişiler kendilerine çok iyi birer itaatkâr şekilde yetiştirmektedirler. Bu nedenle şehrime gelen tüm yetkili atamalı memur olan kardeşlerimizin böylesi makamlara zaten onların önerisi ve onların emirleri ile gelinmiş olmalarından dolayı onlara hizmete mahkûm gibi olmalarından dolayı onların emirleri doğrultusunda hizmet etmek zorundalar. Buraya gelen valileri özenle seçmelerinin nedenlerden biri bunların burada kendileri için zemin hazırlamaları içersinde olmaları için mücadele vermeleridir. Şanlıurfa ilinin tamamen ellerine geçirme politikası içersinde olmalarının ve gelen tüm yetkili amirlerini illa ki sıra gecelerine davetlerine katma erdemliğini göstermişler. Gelen yetkililer sıradan hiçbir vatandaş ya da sıradan bir esnaf kardeşimizi ziyaret etmemiştir. Hepsi kendi kumpasları içersinde olan insanların yanlarında insanlarla görüşmeler içersinde bulunmuşlardır. Şimdi gelen giden hepsi sizlerden olduğundan Şanlıurfa'm hep ahlar vahlar içinde kaldı. Hep siyasi kanat olarak köhneleşti kendilerine hara gibi kulandılar kendi istekleri doğrultusunda yontup yoldular şehrimi bunların artık sonları gelindiği bir gün içersinde yeniden destan yazacak kadar güçlüsün sen Şanlıurfa.
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2016 - Çarşamba

ATAMALARI HEP KEDİLERİ BELİRLEDİLER

İlimizde gelen ve giden valiler neden hepsi FETÖ örgütle bağlantılı olmaktadır.

Şanlıurfa ili bu örgütle çok samimi ve geçmişten bu günümüze kadar çok kesimden katılım ve dayanışma içersinde olması bu örgütün Şanlıurfa iline özel muhabbeti ilgisi vardır.

Bunun nedeni çünkü bu örgütün ana fikir yapımcısı ve asıl işin başında bulunan baronun başları olan Yahudilerdir. Yahudiler köken Şanlıurfa ilinden göç etmiş ve gerçek olan Hz. Soyundan geldikleri için onlarda Şanlıurfa ili onlar içinde kutsal bir şehirdir.

Bu şehri geçmişte olduğu gibi şimdide hep özlem hasret hep istekle bağlı olarak yaşamak görmek ve kendilerine vatan etme duyguları içersinde yaşayıp durmaktadırlar.

Bu örgütün başında asıl bunların var olduğu bunların fikir ve ideolojilerini güden onlara resmen uşak ve kölelik yapmaları için görevlendirilmiş olan bu örgütün tayın ve atamalarında kendi fikir ve ideolojilerini yürütenlerin burada görevlendirilmesi için özelikle temsilcileri seçerken çok itina ile bunların görevlerinin yerlerini belirlemektedirler.

Bunların içinde bunların düzenine karşı gelen her kesim ila ki cezai işlem görmüş ve hatta cezaya çarpılmıştır.

Bu atanan değerli valilerim neden bunların himayesinde çünkü bunların himayesinde olmasa zaten o aşamaya o dereceye gelemeyecektir.

Bakın şimdi geçmişe dönerek Şanlıurfa ilinde kendilerinin iktidar ve kendilerinin yapmakta oldukları tüm oyunlar defasında karşılarına dikilen güçleri lav etmişler.

Gerek resmi makamlarca gerekse kendi hipnoz yöntemiyle bunların yetiştirmiş oldukları kişiler kendilerine çok iyi birer itaatkâr şekilde yetiştirmektedirler.

Bu nedenle şehrime gelen tüm yetkili atamalı memur olan kardeşlerimizin böylesi makamlara zaten onların önerisi ve onların emirleri ile gelinmiş olmalarından dolayı onlara hizmete mahkûm gibi olmalarından dolayı onların emirleri doğrultusunda hizmet etmek zorundalar.

Buraya gelen valileri özenle seçmelerinin nedenlerden biri bunların burada kendileri için zemin hazırlamaları içersinde olmaları için mücadele vermeleridir.

Şanlıurfa ilinin tamamen ellerine geçirme politikası içersinde olmalarının ve gelen tüm yetkili amirlerini illa ki sıra gecelerine davetlerine katma erdemliğini göstermişler.

Gelen yetkililer sıradan hiçbir vatandaş ya da sıradan bir esnaf kardeşimizi ziyaret etmemiştir. Hepsi kendi kumpasları içersinde olan insanların yanlarında insanlarla görüşmeler içersinde bulunmuşlardır.

Şimdi gelen giden hepsi sizlerden olduğundan Şanlıurfa'm hep ahlar vahlar içinde kaldı. Hep siyasi kanat olarak köhneleşti kendilerine hara gibi kulandılar kendi istekleri doğrultusunda yontup yoldular şehrimi bunların artık sonları gelindiği bir gün içersinde yeniden destan yazacak kadar güçlüsün sen Şanlıurfa.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.