Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ARTIK SULAR DURULDU SANMAYIN

Darbeci darbe yapısını harekete geçiren mekanizmalar hepsi halen görevleri başlarında halen kendiişlerini yürütme aşamasındalar.Siyonist Emperyalist güçlerin oyuncuları ve piyonları olan alt tabaka ve kendilerini kullandıranlar deşifre edildi. Bunların görevleri ve makamları işleri fark etmez. Bunların her kademede olması her alanda olması önemli değildir. Çünkü bunların yapılanması yapı sistemleri böyle gerekmektedir.Zaten birinci ve baştaki kişiler kendilerini ve konumlarını asla beli etmeyecek şekillerde örgütleme ve yapılanma yapmakta olduklarını bilmekteyiz. Bakın emrin Siyonist Emperyalistlerin verdiğini onların piyonları olanlarında uyguladıklarını bunda başarısız kılınmaları kendilerine korku verilmiş değildir.Çünkü bundan sonraki yapılanmaya ve bundan sonraki olgulaşmalara dikkat çekmemiz gerekmektedir. Bakın Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde nerde ise yıllardır örgütün adına vatandaşımı kandırıp yapmış oldukları yığınakları yıllardır temizlemekte olan devletimizin halen bu bölgede temizleme yapılmadığını yapılan temizleme neticesinde yinede kalan kısımlar. Bu örgütlere yardım yataklık eden üstlerin görevlilerin varlığından tamamen temizlenmediğini bunlar işte o darbe gecesinde harekete geçip Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde tüm resmi kurum ve kamulara saldırı yapıp orada tamamen devletimin varlığını lav etmeye yelteneceklerdi. Bu aşamaya kendilerini yetiştiremeyenlerin ihbarları bu yapıya göz yuman kişilerin verdikleri bilgi doğrultusunda artık sizler harekete geçmeseniz Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde artık varlığımızın ve mühimmatlarımızın sonlanacağını yeniden bu bölgelere artık mühimmatlar gelinmediği yapılan denetim ve kontrollerin sıklığından artık hakaretsiz kalacaklarının beyanıydı. Bu bilgileri aktaran bölge sorumlularının bölge yapılandırmalarının sonuç itibariyle kendi içlerinde bir kargaşa ile harekete geçmiş olan bu yapıların orta kademelerindeki kişilerin hareketiyle bu darbe sonucu böylece başarısız kalmıştır. Bundan sonra olan durumlar çok önem arz etmekte şimdi kendini deşifre etmiş olan yapının ekip ve elemanları olan tüm kişiler kurumlar ve onlara maddi destek sağlayan durumlar nispeten de olsa deşifre edildi bundan sonra asıl işin tepesinde olan durumları onların yeniden hareketlenmelerini engellememiz gerekmektedir. Bu yapının içersinde olanların emir komuta zinciri gibi işlevlerini iletişimlerini nasıl sağladıklarını asıl emirlerin nereden geldikleri emirleri talimatları kimlerden alıp kimler bu emirleri ulaşması gereken yerlere ulaştırdıklarını bunların işleyiş ve guruplaşmasını sağlayan etken durumları hepsini kökten yok etmemiz gerekmektedir.
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2016 - Pazartesi

ARTIK SULAR DURULDU SANMAYIN

Darbeci darbe yapısını harekete geçiren mekanizmalar hepsi halen görevleri başlarında halen kendiişlerini yürütme aşamasındalar.
Siyonist Emperyalist güçlerin oyuncuları ve piyonları olan alt tabaka ve kendilerini kullandıranlar deşifre edildi. Bunların görevleri ve makamları işleri fark etmez. Bunların her kademede olması her alanda olması önemli değildir. Çünkü bunların yapılanması yapı sistemleri böyle gerekmektedir.
Zaten birinci ve baştaki kişiler kendilerini ve konumlarını asla beli etmeyecek şekillerde örgütleme ve yapılanma yapmakta olduklarını bilmekteyiz.

Bakın emrin Siyonist Emperyalistlerin verdiğini onların piyonları olanlarında uyguladıklarını bunda başarısız kılınmaları kendilerine korku verilmiş değildir.
Çünkü bundan sonraki yapılanmaya ve bundan sonraki olgulaşmalara dikkat çekmemiz gerekmektedir.

Bakın Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde nerde ise yıllardır örgütün adına vatandaşımı kandırıp yapmış oldukları yığınakları yıllardır temizlemekte olan devletimizin halen bu bölgede temizleme yapılmadığını yapılan temizleme neticesinde yinede kalan kısımlar. Bu örgütlere yardım yataklık eden üstlerin görevlilerin varlığından tamamen temizlenmediğini bunlar işte o darbe gecesinde harekete geçip Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde tüm resmi kurum ve kamulara saldırı yapıp orada tamamen devletimin varlığını lav etmeye yelteneceklerdi.

Bu aşamaya kendilerini yetiştiremeyenlerin ihbarları bu yapıya göz yuman kişilerin verdikleri bilgi doğrultusunda artık sizler harekete geçmeseniz Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde artık varlığımızın ve mühimmatlarımızın sonlanacağını yeniden bu bölgelere artık mühimmatlar gelinmediği yapılan denetim ve kontrollerin sıklığından artık hakaretsiz kalacaklarının beyanıydı.

Bu bilgileri aktaran bölge sorumlularının bölge yapılandırmalarının sonuç itibariyle kendi içlerinde bir kargaşa ile harekete geçmiş olan bu yapıların orta kademelerindeki kişilerin hareketiyle bu darbe sonucu böylece başarısız kalmıştır.

Bundan sonra olan durumlar çok önem arz etmekte şimdi kendini deşifre etmiş olan yapının ekip ve elemanları olan tüm kişiler kurumlar ve onlara maddi destek sağlayan durumlar nispeten de olsa deşifre edildi bundan sonra asıl işin tepesinde olan durumları onların yeniden hareketlenmelerini engellememiz gerekmektedir.

Bu yapının içersinde olanların emir komuta zinciri gibi işlevlerini iletişimlerini nasıl sağladıklarını asıl emirlerin nereden geldikleri emirleri talimatları kimlerden alıp kimler bu emirleri ulaşması gereken yerlere ulaştırdıklarını bunların işleyiş ve guruplaşmasını sağlayan etken durumları hepsini kökten yok etmemiz gerekmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.