Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ADAY TAYIN EDİLDİ

Nihayet aylar sonra dış menşeli yönetim sistemli çalışan masanın adayı belli oldu. Bu masanın etrafında toplananların hepsi kendi iradeleri ile alışmayan kurmalı dışardan yönetilen şahsiyetler olduğu apaçık ortaya çıkmıştır. Bu masadan birinin kopması kalkıp bu masayla yola devam etmem demekle işi bitirme gibi bir lüksü olmadığını açıkça gösterdi. Bu masaya kendi iradesiyle oturmadı ki, kendi iradesi ile masadan kalkmaya karar versin. Hiç kusura bakmasın kimse bu masa öyle bir masa ki bu masanın kararları ve tüm yönetim idareciliği dışa bağımlılıkları değil tamamen dışardan yönetim ile yönetilen bir sistemin fertlerinden başka bir durum yoktur. Bu masa seçime büyük bir kararlıkla girerken bu masanın etrafında bulunanların hepsi kendi iradelerinin dışında ve kendi fikir ideolojileri farklı olsa da aslında bir merkeze çalıştıkları apaçık ortaya çıkmıştır. Tüm bunların başta büyük İsrail projesine hizmet eden Amerika menşeli işleyiş ile çalışan bir sistemin halkalarını oluşturdukları apaçık ortadadır. Amerika sistemin başına kendi danışman olarak gönderdikleri şahsiyet neden gelmiştir? İşte buradan başlayalım. Ülkeme darbe yaptıran girişimci o sümüklü bir ajans vardı ya ismini bile anmak istemediğim o gebereli çünkü bakın insanlar yaşarken ismiyle anılır ölünce cenaze (naaş) denilen bir dünyada bunu insanlar için denilir ama domuzlar için leş denilir işte o leş gebereli yıllar oldu. Mumlayıp saklamaktadırlar. Eğer bunların kazanmasıyla onu alıp getirecekler hem de Şanlıurfa ilinin kutsal mekân olan camii sinde yeri hazır diyerek gömecekler. Hiç kusura bakmasınlar siz Amerika uşaklığı yapmaya çalışırken size danışman gönderdikleri kişinin karşısında el pençe duruşunuzu görmekteyiz. Bu masanın böylesi büyük İsrail projesi için çalışanların mekanizması olduğunu açık dillerle gündeme getiriyorum. Bunun aksini ifade edecek olan varsa çıkıp açıklama yapsın. Bu masanın tüm bireyleri hepsi Amerika merkezine bağlı sadakat yemini yapmışlarıdır. Bunların seçimle kazanmakla dertleri yok. Bunların tek dert ve amaçları dışardan alınan talimatla özelikle ülkemizi parçalayıp büyük İsrail projesinin tamamlayıp ülkemizi yıkmak parçalamak ve dış güce teslim etmektir. Bakın cumhurbaşkanlığı adayı olan şahsiyetin bile ülke için gelişen zaman dilimine yönelik bir plan projesini duydunuz mu? Tam aksine yapılan tüm gelişimleri yapılan tüm projeleri durdurma hazırlıkları içerisinde olduklarını ve ülkemizin yüz akı olan bir binadan öte bir şey olmadığı sarayı yıkarım demektedirler. Bunların ülkemin makam mevkilerini bile yıkacak kadar hain ihanet içinde olan bir anlayışa oy verecek aklıselim bilginlerime gerçekten acıyorum. Hadi bakalım bu aklıselim dediğimiz kişilerin aklına gülerek bunların peşlerine takıldıkları şahsiyetlerin kimlere hizmet ettikleri açık ortadadır. Ülkemin âlimleri bilginleri size bu şahsiyetlerin peşine takılmanıza gerçekten anlam veremez olmaktayım.
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2023 - Çarşamba

ADAY TAYIN EDİLDİ

Nihayet aylar sonra dış menşeli yönetim sistemli çalışan masanın adayı belli oldu.

Bu masanın etrafında toplananların hepsi kendi iradeleri ile alışmayan kurmalı dışardan yönetilen şahsiyetler olduğu apaçık ortaya çıkmıştır.

Bu masadan birinin kopması kalkıp bu masayla yola devam etmem demekle işi bitirme gibi bir lüksü olmadığını açıkça gösterdi. Bu masaya kendi iradesiyle oturmadı ki, kendi iradesi ile masadan kalkmaya karar versin. Hiç kusura bakmasın kimse bu masa öyle bir masa ki bu masanın kararları ve tüm yönetim idareciliği dışa bağımlılıkları değil tamamen dışardan yönetim ile yönetilen bir sistemin fertlerinden başka bir durum yoktur.

Bu masa seçime büyük bir kararlıkla girerken bu masanın etrafında bulunanların hepsi kendi iradelerinin dışında ve kendi fikir ideolojileri farklı olsa da aslında bir merkeze çalıştıkları apaçık ortaya çıkmıştır.

Tüm bunların başta büyük İsrail projesine hizmet eden Amerika menşeli işleyiş ile çalışan bir sistemin halkalarını oluşturdukları apaçık ortadadır.

Amerika sistemin başına kendi danışman olarak gönderdikleri şahsiyet neden gelmiştir? İşte buradan başlayalım.

Ülkeme darbe yaptıran girişimci o sümüklü bir ajans vardı ya ismini bile anmak istemediğim o gebereli çünkü bakın insanlar yaşarken ismiyle anılır ölünce cenaze (naaş) denilen bir dünyada bunu insanlar için denilir ama domuzlar için leş denilir işte o leş gebereli yıllar oldu. Mumlayıp saklamaktadırlar. Eğer bunların kazanmasıyla onu alıp getirecekler hem de Şanlıurfa ilinin kutsal mekân olan camii sinde yeri hazır diyerek gömecekler.

Hiç kusura bakmasınlar siz Amerika uşaklığı yapmaya çalışırken size danışman gönderdikleri kişinin karşısında el pençe duruşunuzu görmekteyiz.

Bu masanın böylesi büyük İsrail projesi için çalışanların mekanizması olduğunu açık dillerle gündeme getiriyorum.

Bunun aksini ifade edecek olan varsa çıkıp açıklama yapsın.

Bu masanın tüm bireyleri hepsi Amerika merkezine bağlı sadakat yemini yapmışlarıdır. Bunların seçimle kazanmakla dertleri yok. Bunların tek dert ve amaçları dışardan alınan talimatla özelikle ülkemizi parçalayıp büyük İsrail projesinin tamamlayıp ülkemizi yıkmak parçalamak ve dış güce teslim etmektir.

Bakın cumhurbaşkanlığı adayı olan şahsiyetin bile ülke için gelişen zaman dilimine yönelik bir plan projesini duydunuz mu?

Tam aksine yapılan tüm gelişimleri yapılan tüm projeleri durdurma hazırlıkları içerisinde olduklarını ve ülkemizin yüz akı olan bir binadan öte bir şey olmadığı sarayı yıkarım demektedirler.

Bunların ülkemin makam mevkilerini bile yıkacak kadar hain ihanet içinde olan bir anlayışa oy verecek aklıselim bilginlerime gerçekten acıyorum.

Hadi bakalım bu aklıselim dediğimiz kişilerin aklına gülerek bunların peşlerine takıldıkları şahsiyetlerin kimlere hizmet ettikleri açık ortadadır. Ülkemin âlimleri bilginleri size bu şahsiyetlerin peşine takılmanıza gerçekten anlam veremez olmaktayım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.